marți, 23 mai 2017

Beauty Bloggers Meeting editia III

     Ediția III...sună atât de straniu, o chestie începută mai mult din joacă într-o seară de ianuarie a ajuns la o a treia ediție, mă gândesc că pe lângă faptul că s-a dovedit a fi o chestie constantă ..au  și trecut foarte repede anii. Această ediție a fost diferită din multe puncte de vedere, pe lângă cei doi speakeri invitati să ne vorbească au venit și reprezentați a două branduri.




 Mă gândeam să vă povestesc un pic pe scurt despre ce a fost vorba, unele informații probabil vor fi de folos unora dintre voi.


Evenimentul a început la ora 11 la Carturesti cu o prezentare a câtorva game Andalou, despre ei ați auzit sau poate nu eu am povestit acum ceva vreme despre una din măștile lor. Acum le aduc și cei de la Secom, care au deschis magazin în centrul orașului. Din păcate încă nu am ajuns la magazinul lor deși am trecut de câteva ori pe lângă, nu am reușit să intru.Despre produsul despre care vorbesc puteți citi aici(evident este o mască).


Andalou Naturals sunt produse ce conțin ingrediente naturale, nemodificate genetic cu o gamă variată de produse pentru îngrijirea tenului, părului și corpului.



Primul speaker a fost Corina Allan mai bine spus Pasagera, asta în cazul în care nu știți numele ei ca de blogul ei cu siguranță ați auzit. 
Trebuie să recunosc că am sorbit fiecare vorbă a ei, este o persoană la fel de interesantă ca și blogul pe care îl are. Ne-a dat câteva sfaturi legate de blogging dar și despre îngrijirea pielii, printre care și sunt factorii care ajută la procesul de îmbătrânire mai rapidă a pielii. Nu este mâncarea, poluarea sau stresul ci razele solare. A subliniat importanța folosirii produselor de protecție solară tot timpul , inclusiv și în sezonul rece.
Am citit recent un articol foarte interesant la ea pe blog, în cazul în care vă interesează protecție solară minerală vs protecția solară sintetică. Este o temă despre care recunosc că nu știu mare lucru, dar în timp sper să mă pun în ordine...legat de protecție solară mânuța sus cine mai trișează?! Eu recunosc cu mâna pe cremă că mai uit sau pur și simplu nu am chef câteodată, deși știu că nu este în regulă.



A urmat o prezentare Cupio care este un brand românesc cu produse cosmetice profesionale, în principal știam de ei că au gene (pe care chiar le-am încercat acum câțiva ani) și lacuri de unghii. 




La eveniment am avut ocazia să testez ceva nou despre care nu știam: pigmenți , într-o variație foarte mare de culori și am făcut câteva poze).Am fost recent la Arad și m-am oprit la standul lor,am cumpărat doar o pensulă și am plecat, așa că trebuie să merg să mă uit mai pe îndelete la produse, poza cu swat-uri grăiește de la sine ce am pe wishlist.



Cel de-al doilea speacker a fost Teodora Mateoc, pe ea am cunoscut-o acum doi ani și ceva la un eveniment organizat de ea pe vremea acea era unul de beauty. Între timp a evoluat și este unul din fondatorii Blogging TM2.1 ,asta pe lângă faptul că este blogger (nu știu cum reușește să le facă pe toate). Ea ne-a vorbit despre blogging, aspect blogului, conținut niște subiecte care se pot dezvolta fiecare individual la câte o întâlnire organizată.



Etichete:

14 comentarii:

La 22 mai 2017 la 22:56 , Blogger coco a spus...

sunt sigura ca v-ati distrat pe cinste, o sa avem si noi in toamna unul!

 
La 23 mai 2017 la 00:48 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

trebuie sa te abordez cat de curand sa imi spui cum pot organiza si eu asa ceva. imi plac intalnirile de genul si chiar as vrea sa facem ceva si-n orasul nostru, ca tot e o comunitate serioasa in zona

 
La 23 mai 2017 la 04:21 , Anonymous Corina Allan a spus...

Multumesc pentru invitatie, m-am simtit minunat alaturi de voi.

 
La 23 mai 2017 la 08:55 , Blogger Simona Tucu a spus...

Chiar a fost foarte fain, felicitari si tie si Rominei pentru organizare! :)

 
La 23 mai 2017 la 13:54 , Blogger Unknown a spus...

Felicitari si la cat mai multe editii! :-*

 
La 26 mai 2017 la 13:20 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

char a fost fainsperam cat mai curand la o repetitie...voi la Constanta sunteti mult si e mult mai mare

 
La 26 mai 2017 la 13:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pe oricare din noi doua , cand vrei si ai timp ;)

 
La 26 mai 2017 la 13:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Multumim Simo :*

 
La 26 mai 2017 la 13:24 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Multumim Iulia, speram si noi sa fie ok si sa facem asta in continuare

 
La 26 mai 2017 la 13:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Multumim Corina ca ai venit sine-ai dat o gramada de sfaturi, mai trebuie sa ne intalnim ca mai sunt multe lucruri de invatat de la tine

 
La 31 mai 2017 la 11:43 , Blogger G Doll a spus...

Deși am luat parte la o singura întâlnire din cele care au fost pana acum, am un sentiment ca treaba devine tot mai serioasa iar rezultatele muncii voastre sunt tot mai roditoare. A fost frumos, deja este o amintire placuta... 😄

 
La 31 mai 2017 la 12:43 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

la catmai multe sa ne vedem, sa sti ca da parca e mai bine decat in anii trecuti

 
La 1 iunie 2017 la 13:44 , Blogger Rokolla a spus...

Ma bucur ca va intalniti si organizati intalniri atat de interesante. Te pup si te imbratisez cu drag

 
La 2 iunie 2017 la 03:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Multumim Ramona,pacat ca stai cam departe

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire