duminică, 7 mai 2017

Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask

După cum cred că știți deja sunt mare fan produse asiatice și am o colecție destul de mare de măști, despre care vă voi povesti despre toate pe rând. Astăzi a venit rândul celei de la Elizavecca pe care am văzut-o prima dată pe iherb, din păcate apare pe stoc și a doua zi nu se mai găsește cu toate acestea am reușit să intru în posesia ei.


Este o mască mai deosebită deoarece are o consistență care se transformă în spumă, am mai încercat acest tip de mască de la Sephora, cu toate că aceea promitea altceva.
Ce promite:
  • curăță punctele negre
  • potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îndepărtează impuritățile de pe piele lăsând pielea curată și hidratată datorită ingredientelor sale 
Ingrediente:Water, cocomidopropylbetaine, kaolin, acrylates copolymer, disodium cocoamphodiacetate,  mehtylperfluoroisobutyl ether, sodium laureth sulfate, lauramide DEA, TEA-cocoyl glutamate, camellia sinensis leaf extract, glycerin, dipropylene glycol, bentonite, collagen, charcoal powder, phenoxyethanol, methylparaben, fragrance, carbonated water, xanthan gum, disodium EDTA, allantoin, butylene glycol, lavandula angustifolia (lavender) extract, monarda didyma leaf extract, mentha piperita (peppermint) leaf extract, freesia refracta extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract.
Cantitate:100gr
Preț:45 ron si a fost achizitionat de aici
Modalitate de aplicare:
Cu ajutorul spatulei se aplică o cantitate suficientă de produs , evitându-se zona ochilor și a gurii și se lasă să acționeze 3-5 minute după care se îndepărtează cu apa călduță.


    Masca vine ambalată într-un recipient de plastic tare și are o protecție, pe care se află o spatulă pentru a întinde produsul, care arată inițial ca o pastă cu o consistență ușor gelatinoasă. Seamănă puțin cu malul acela de baltă, doar că nu miroase la fel de urât mi se pare că are un miros foarte greu perceptibil. Deși scrie că după aplicarea pe piele în câteva minute se transformă în spumă, trebuie să recunosc că durează puțin mai mult mai ales dacă nu este întinsă la aceași grosime pe toată fața.

    După ce toată porțiunea pe care a fost aplicat produsul se transformă în spumă, ea se îndepărtează cu apă deși am observat că rămân reziduri astfel că eu prefer să o îndepărtez cu ajutorul unui prosop mic de față. Tenul rămâne curat și luminos, chiar curăță porii bine și nu usucă deloc. Eu îl folosesc de două ori pe săptămână, seara după îndepărtarea completă a machiajului și curățarea în prealabil cu un clenser.
Am văzut pe situl brandului că au mai multe produse, eu doar pe acesta am găsit să îl cumpăr dar mă declar mulțumită și cu siguranță îl voi mai achiziționa.
Atenție: recipientul trebuie închis foarte bine, altfel produsul începe să se transforme(eu așa am pățit, noroc că am observat când am făcut poze și l-am închis bine)

Etichete:

12 comentarii:

La 7 mai 2017 la 11:56 , Blogger G Doll a spus...

Deci, așa ceva chiar as incerca si eu. Cu toate ca, mă tem de a încerca masti în ultima vreme, cred ca sunt puțin paranoica :)

 
La 7 mai 2017 la 12:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca incerci, eventual testeaza prima data pe o portiune mica de piele sa nu ai reactii...

 
La 8 mai 2017 la 05:34 , Blogger Unknown a spus...

Ce misto pare consistenta ei!! As incerca-o si eu :D

 
La 8 mai 2017 la 09:35 , Blogger coco a spus...

spuma? cred ca as incerca asa ceva!!!

 
La 8 mai 2017 la 11:00 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Nu stiu daca o mai are pe stoc,daca nu aduce la comanda

 
La 8 mai 2017 la 11:00 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Yep,chiar merita

 
La 8 mai 2017 la 15:09 , Blogger Rokolla a spus...

Este prima oara cand aud de acest gen de masca si ma incanta faptul ca se transforma in spuma si pe de alta parte nu sunt multumita ca nu se curata complet cu apa.
Daca totusi este eficienta trecem peste toate partile negative si ... o s-o caut sau mai bine zis, pandesc si eu

 
La 9 mai 2017 la 12:47 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da, dinpacate e un pic mai dificil de indepartat cu toate acestea nu pot fi ignorate beneficiile ei

 
La 10 mai 2017 la 11:31 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Is mega curioasa cum se simte asta pe piele.. Trebuie sa vad daca gasesc ceva de gen la pliculet - nu de alta, dar nu stiu daca as reusi sa folosesc o cutie intreaga

 
La 13 mai 2017 la 12:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cu perseverenta,reusesti...nu stiu daca exista la pliculet dar mi-ar place, astfel cand plec in concediu sa iau cu mine

 
La 15 mai 2017 la 03:30 , Blogger Kleo a spus...

cred ca am vazut o si pe youtube la niste fete, mi se par tare caraghioase :D

 
La 16 mai 2017 la 02:32 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am vazut si eu, chiar arata amuzant

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire