miercuri, 10 mai 2017

Made in Womania – Fusion Art


Made in Womania este o initiativa unica bazata pe conceptul de cooperativa, care a fost creata si lansata de BWFR. Cooperativa reuneste mai mult de 130 de designeri talentati (de la haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi si alte elemente care fac parte din categoria arte si meserii), toti fiind femei de afaceri din Romania care promoveaza arta handmade.
Parteneriatul cu Business Women Forum Romania si Made in Womania ofera femeilor oportunitatea de a-si materializa visele si a transpune pasiunea pentru frumos in creatii unice pentru femei.

BWFR are in portofoliul sau alte 4 targuri organizate care s-au bucurat de un mare succes, ultimul avand loc in Jolie Ville Mall si fiind creat in jurul temei de Craciun.

Urmatorul eveniment Made in Womania se va desfasura in perioada 27-28 Mai in cadrul Palatului Noblesse. Campania lansata pentru luna mai este Made in Womania – Fusion Art, o escapada ideala pentru iubitorii de fashion si arta, frumos si nopti calde de vara! 

Astfel, Palatul Noblesse - Lifestyle Palace devine un hot spot al artelor si industriilor creative, gazduind expozitie cu vanzare lucrari din domeniul modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs si multe altele impreuna cu work-shopuri applicate destinate atat doamnelor, cat si copiilor.

Pe langa sesiunile de shopping, pe toata perioada evenimentului participantele vor putea lua parte si la cateva workshopuri interesante, menite sa imbine arta cu fashionul:

Art Workshop
Workshop – Abstract Art creation – Free as a (paper) bird
Wine workshop for beginners!
Express yourself  – Artistic show
Let’s Mandala together- Kids & parents painting workshop
​Musical games for kids.
Intrarea este libera.
Mai multe detalii sunt disponibile la:

Etichete:

4 comentarii:

La 10 mai 2017 la 21:44 , Blogger Unknown a spus...

Un eveniment la care mi-ar placea sa particip, dar ce pacat.Locuiesc in Iasi.

 
La 13 mai 2017 la 12:25 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

esti mai aproape decat mine

 
La 15 mai 2017 la 13:39 , Blogger Rokolla a spus...

Ar fi interesant sa pot participa la un eveniment de acest gen. Sigur n-as pleca cu mana goala

 
La 16 mai 2017 la 02:31 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cu siguranta

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire