vineri, 23 iunie 2017

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX IUNIE:WANDERLUST

  Luna iunie aduce un nou beauty box de la Lookfantastic, din păcate această lună nu am rămas prea încântată de conținut, cu toate acestea cred că în timp voi ajunge să folosesc tot ce este înăuntru.



Ce conține:
  • KERASTASE Elixir Ultimate Shampoo-am încercat acum câțiva ani un tratament de la Kerastase, din păcate nu a făcut ceea ce promitea și a costat mulți bani. De atunci am rămas reticientă față de brand și nu am achiziționat nimic, o dezamăgire a fost suficient. Șamponul din cutie vine în varianta de 80 ml și e numai bună pentru luat în concediu, o să văd cum mă împac cu el și eventual revin cu o impresie pe scurt.
  • Blanceme Blancing Face Moisturiser 99% natural-un brand pe care l-am tot văzut la ei pe site, cu toate acestea nu am avut ocazia să îmi cumpăr nimic, probabil și datorită faptului că nu am văzut nimic tentant. Voi da totuși o șansă produsului, să văd ce poate face.
  • FIRST AID BEAUTY Facial radiance pad- de ceva timp urmăresc o mască a acestui brand dar și un balm despre care am citit lucruri bune. Acesta a fost primul produs încercat din cutie: sunt niște dischete cu două fețe, imbibate în soluție. Au un miros ciudățel(îmi aduc aminte de cele de la Stridex), voi vedea cum se comportă în timp. Mi-a plăcut totuși că nu m-a usturat nici fața nici ochii în timpul și după utilizare.
  • MONU Spa Rosewood Reviving Mist- ador acest gen de produse vara, pentru reîmprospătare îmi place să îl țin în frigider. Poate fi folosit pe față și corp , are un miros plăcut.
  • Hailey Baldwin for Modelco-este un gloss beige, mai am câteva în acest ton dar sunt foarte curioasă de rezistența acestuia.
  • Bellapierre  highlighter exite- nu îmi place pentru că este un argintiu cu mult sclipici, după părerea mea nu mi se potrivește așa că îl voi da mai departe.
  • Revista Elle- nu știu mare lucru despre Lana Del Ray dar am citit cu interes articolul, în schimb am observat culoarea superbă de păr.

Etichete:

8 comentarii:

La 23 iunie 2017 la 03:30 , Blogger Kleo a spus...

interesant continutul, nici eu nu ma dau in vant dupa kerastase :) sunt curioasa cum o sa te impaci cu samponelul din gama elixir

 
La 23 iunie 2017 la 22:31 , Blogger Unknown a spus...

A avut un continut bogat, acum depinde daca vei fi multumita de produse la sfarsit.

 
La 24 iunie 2017 la 22:10 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

sincer, nu ma mai atrag aceste cutitute minune, prefer sa-mi iau eu exact ce stiu ca-mi place

 
La 25 iunie 2017 la 09:59 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

kerastase pentrumine e asa...nu stiu, parca multa reclama si cam atat, asta sa nu zicem de pret

 
La 25 iunie 2017 la 10:00 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

dic ate am comandat pana acum de la ei, chiar sunt multumita de continut, adevarul este ca ai ce incerca

 
La 25 iunie 2017 la 10:01 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pe mine da, mai ales ca au firmeinteresante, unele nici nu se gasesc la noi

 
La 3 iulie 2017 la 11:27 , Blogger Rokolla a spus...

La tine am auzit prima oara despre aceasta cutie si ma tenteaza si pe mine. Nu stiu daca aceste produse sunt cele mai bune, dar ar fi interesant sa vad ce primesc

 
La 3 iulie 2017 la 11:50 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da e surpriza in fiecare luna, sau cel putin afli cu cateva zile inate sa ajunga la tine..din pacate luna acesta nu e prea tentanta..inca nu a ajuns dar nu ma prea atrage continutul

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire