luni, 17 iulie 2017

Rutina mea de îngrijire a părului

     
     Odată cu venirea verii pe lângă îngrijirea extra a pielii am trecut și la o rutină mai deosebită la păr. Soarele usucă destul de tare părul, mai ales dacă nu este protejat corespunzător. Anul acesta am decis că nu mergem la mare ( îmi este teamă mai ales că juniorul încă nu are făcute  anumite vaccine ) cu toate acestea nu ai cum să eviți să nu mergi prin soare. 

Cu brandul Phyto am facut cunoștință acum ceva vreme,m-am înțeles chiar bine cu șamponul Phytodensium Age-Defying așa că un nou șampon de la ei mi s-a părut chiar tentant.



Phytodensia Plumping shampoo este dedicat părului devitalizat și subțire. 
Indiferent de circumstanțe, părul trece prin diverse etape, iar vopsitul cu produse care conțin amoniac fac părul să sufere.Produsul are un miros plăcut și o dozare optimă,de obicei folosesc o singură șamponare dar de când a venit căldura sunt necesare două. Surprinzător este faptul că nu face foarte multă spumă și totuși îndepărtează rezidurile, ceea ce îmi place foarte mult.
Cantitate:200 ml
Preț:74 ron și este disponibil în farmaciile Help Net
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului


   
  Odată la câteva zile înlocuiesc masca de păr cu un spray reparator, Phytokeratine care nu necesită clătire. Unul din ingredientele acestui produs este keratina, activarea acestui produs se face cu ajutorul căldurii. La prima încercare nu am citit instrucțiunile și l-am aplicat pe păr după șamponare. Efectul a fost de strălucire, doar că arătam după uscare un pic 'ciufulită'. În general părul meu cum se usucă așa și rămâne (prefer uscarea peste noapte, îl piaptăn puțin și dimineața arată bine).La a doua utilizare am folosit o perie rotundă și uscătorul, rezultatul mi-a plăcut.Părul a rămas lucios, parcă am fost la coafor. Am decis de acum înainte să îl folosesc doar așa,fără uscător nu îmi place cum arată. Legat de reparare, cred că efectele dacă se vor vedea asta va fi în timp astfel încât va trebui să revin cu impresii după o folosire mai îndelungată.
Eu am varianta de 30 ml, dar în farmaciile Help Net puteți găsi varianta full-size de 150 ml care costă 104 ron
Valabilitate:6 luni de la deschiderea ambalajului
    Tresemme este un brand încercat acum câțiva ani, din  păcate prima experiență nu a fost pozitivă dar ce-a de-a doua da așa că am decis că ar fi timpul să încerc încă ceva de la ei.



Alternative aveam dar mi-a fost greu să aleg un produs, dar analizând bine am decis că singurul lucru netestat de la ei era o mască de păr. Am ales o mască dedicată părului  degradat și uscat.
Ce promite:
  • formulă profesională hidratantă care recuperează vitalitatea și hidratarea părului
  • revitalizează părul
Cantitate:500ml
Preț:46 ron și poate fi achiziționat pe situl Triodeluxe Cosmetics
Valabilitate:12luni de la deschiderea ambalajului
  
   În general părul meu are mici probleme, câteva vârfuri despicate de care am grijă tundându-mă destul de des, dar marea problemă a părului este faptul că este uscat.
După o perioadă după ce tund din el începe din nou să fie uscat.Din păcate cu această problemă am început să mă confrunt din nou când am trecut la vopseaua de păr cu amoniac , pe lângă asta am tot timpul părul strâns foarte tare. Am încercat să îl las mai liber , dar din păcate pe lângă căldură, juniorul meu când mă prinde nu îi mai dă drumul până nu îmi ia un smoc. Singura alternativă rămasă,părul strâns și extra hidratare.Până acum am încercat să rezolv problema cu uleiuri de păr, dar este doar o rezolvare temporară, plus că am avut momente când am aplicat prea mult produs și mi-a îmbâcsit părul.
     Masca are o cantitate generoasă, și este spornică eu abia acum după două luni am ajuns la jumătate. Mi-a plăcut de la început mirosul, deși este puternic îmi place ca și persistență. După șamponare aplic masca, o las să acționeze câteva minute (câteodată chiar mai multe decât scrie pe indicații) după care clătesc cu apă din abundență. Pentru că este vara, o clătesc cu apă cât suport de rece astfel părul arată foarte bine după uscare.

Etichete:

16 comentarii:

La 16 iulie 2017 la 21:08 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

Tot auzeam chestii bune despre brandul tresemme, dar n.am incercat niciodata nimic de la ei. Tot ma tin sa iau macar o data un sampon si.un balsam, sa vad ce minuni fac!

 
La 17 iulie 2017 la 00:18 , Blogger Unknown a spus...

Suna promitator serul reparator. Ma tenteaza sa incerc.

 
La 17 iulie 2017 la 01:40 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Deci ador spray-ul ala <3 O sa il vanez la HelpNet :D

 
La 17 iulie 2017 la 02:12 , Blogger Unknown a spus...

Le-as vrea si eu, dar...

 
La 17 iulie 2017 la 03:18 , Blogger Rokolla a spus...

Am folosit si eu in trecut cateva produse de la triodeluxe si am fost foarte multumita. Pe acestea nu le-am incercat, dar ma tenteaza

 
La 17 iulie 2017 la 11:41 , Blogger coco a spus...

al 2-lea produs chiar ma intereseaza tare mult!

 
La 18 iulie 2017 la 01:20 , Blogger Kleo a spus...

de la tresemme parca am testat ceva produse pentru par insa de la phyto nu :) sa inteleg ca iti plac produsele phyto, parca am mai vazut la tine cate ceva de la ei :)

 
La 18 iulie 2017 la 01:42 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu mi-am propus sa imi achizitionez sampon+balsam, pana acum numa aiurea am incercat si chiar vreau sa vad cum se comporta o gama completa

 
La 18 iulie 2017 la 01:43 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca ai rabdare sa te usuci de fiecare daca cu uscator sau placa chiar merita

 
La 18 iulie 2017 la 01:44 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu vanez in help net o gama completa de la ei

 
La 18 iulie 2017 la 01:44 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

are un pret marisor, dar tine mult si asta chiar e un plus

 
La 18 iulie 2017 la 06:30 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

au produse bune si preturile sunt ok, am incercat si eu din gama lor keratina lichida foarte faina ..chiar m-am inteles bine cu ea

 
La 18 iulie 2017 la 06:31 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cel spray, il gasesti in help net doar ca nu stiu daca si in varianta de 30 ml

 
La 18 iulie 2017 la 06:32 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ce am incercat pana acum de la phyto chiar au fost ok

 
La 30 iulie 2017 la 03:21 , Anonymous Capcana furnici a spus...

Si pe mine ma tenteaza serul reparator. Eu imi decolorez parul de cativa ani, iar vara de la soare si mersul la mare o ia razna, este singura perioada in care chiar se vede ca este deteriorat.

 
La 1 august 2017 la 14:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pana acum mi-am decolorat si eu de cateva ori parul, din pacate dupa ce imi inchid inapoi culoarea chiar se vede urat , la mine mai mult e uscat la varfuri decat deteriorat dar tot urat este

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire