marți, 8 august 2017

GEROVITAL STOP ACNEE,câteva impresii despre două dintre produse



   În iunie a avut loc deschiderea primului magazin Gerovital din Timișoara,unde am mers să studiez produsele și am fost atrasă instant de gama STOP ACNEE.  De ceva vreme nu prea mai am probleme cu tenul, dar în ideea de a preveni decât a trăta am cumpăra câteva produse. 



Masca a fost prima alegere, deși am constat acasă că este din aceea peel-off, genul de măști pe care în general le evit .M-am gândit că asta este dacă am cumpărat , să încerc mai ales că prețul mi s-a părut  bun.
Ce promite
  •  purifică și ilumineze
  • ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a altor impurități
  • deblochează porii

Preț:13,74 ron
Cantitate:100 ml
Valabilitate:6 luni de la deschiderea ambalajului
Modalitate de utilizare: se aplică pe pielea curată, într-un strat uniform de grosime medie. Se lasă să acționeze  12-15 minute, după uscare se îndepărtează  filmul continuu de la bărbie spre frunte. Se folosește odată pe săptămână.

Masca vine ambalată într-un tub cu o dozare bună, are un miros ușor de chimicale. Aș fi preferat un miros mai atrăgător, cu toate acestea nu mă deranjează în mod deosebit. Produsul are o consistență lichidă și este transparent,după aplicare s-a comportat chiar bine fără a migra(dacă ați încercat câteva măști de acest gen știți la ce mă refer). Am așteptat perioada scrisă pe instrucțiuni dar din păcate masca nu s-a uscat peste tot uniform așa că am fost nevoită să mai aștept 10 minute. Ce mi-a plăcut: masca este elastică și odată uscată se îndepărtează complet fără a lăsa bucăți mici care necesită atenție ulterioară. Tenul a rămas luminos, plăcut la atingere și nu a necesitat aplicarea ulterioară a unei creme hidratante. Per ansamblu îmi place și o voi reachiziționa.



   De ceva vreme nu am mai încercat benzi pentru îndeprătarea punctelor negre așa că am decis să le dau acestora o șansă.În fiecare cutie se găsesc 2x2 bucăți frunte/bărbie și 1x4 bucăți pentru nas iar o cutie costă 11,25 ron, un preț bun având în vedere că ai mai multe produse. Majoritatea produselor de acest gen se găsesc la bucată,și nu îți poti face prea multe impresii doar din atât.
 Modalitate de aplicare:Se aplică pe fața curată fără urmă de cremă loțiuni sau machiaj. Cu mâinile uscate se desface pachetul și se dezlipește banda de pe suportul din plastic, după care se umezește zona dorită cu apă și se aplică  cu partea lucioasă spre piele. Se lasă să se usuce circa 10-15 minute după care se înlătură ușor din capete.
Am încercat în aceași seară împreună cu soțul, cumva mă așteptam la mine efectele să nu fie prea vizibile având în vedere că folosesc multe produse care exfoliază pielea.Efectul a fost o piele care părea mai luminoasă și cam atât, la el însă chiar a fost un efect vizibil cu ochiul liber. Efectele par să fie cele așteptate dacă ai un ten pe care nu îl "tratezi" prea mult, cu toate acestea a meritat încercat.
Gama mi se pare bună și mă gândesc să încerc și cleanserul, măcar de curiozitate. Voi ați încercat ceva din această gamă?

Etichete:

14 comentarii:

La 7 august 2017 la 12:30 , Blogger Rokolla a spus...

Am primit si eu un CC cream de la Gerovital in beauty boxul de la DM. Nu am apucat sa-l folosesc si sunt tare curioasa cum este. Sunt tare tentante produsele prezentate de tine

 
La 8 august 2017 la 01:02 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Eu vreau sa incerc beznsile.. it's a must :D

 
La 8 august 2017 la 06:23 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

benzile sunt pe lista mea! acum le am pe cele de la balea, dar au doar pentru nas. masca mi-a placut, la mine s-a uscat ok

 
La 8 august 2017 la 14:30 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

astept impresii despre cc, ma cam tenteaza desi as folosi destul de rar mai ales pe caldura asta eventualla toamna

 
La 8 august 2017 la 14:31 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 
La 8 august 2017 la 14:32 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu mai stiu dar balea parca nu am incercat, m-am tot uitat la ele dar nu cred ca le voi cumpara prea curand

 
La 9 august 2017 la 14:59 , Anonymous Debora - farmacistonline a spus...

Eu nu am încercat nimic din gama nouă, dar mă tentează aceste două produse, masca purificatoare și benzile. Crema ultra activă o am în ambalajul vechi și îmi place. Te pup

 
La 10 august 2017 la 21:44 , Blogger Unknown a spus...

Nu am acnee, dar masca as incerca-o.

 
La 11 august 2017 la 16:15 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nici eu nu prea mai am , dar masca chiar merita chiar am citit multe impresii bune despre ea

 
La 11 august 2017 la 16:16 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

crema ultra activa suna bine, am vazuto pe raft dar m-am gandit ca am prea multe creme dar pe viitot nu exclud sa o incerc

 
La 14 august 2017 la 13:19 , Blogger Deya a spus...

Si eu folosesc aceste produse si sunt mega incantata de ele, benzile le-am recumparata de vreo 2 ori pana acum

 
La 15 august 2017 la 11:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu mai am doua benzi, trebuie sa merg sa imi mai iau si mai vrea sa mai studiez ce mai au ingama asta sa incerc , mai ales ca am observat ca ne intelegem bine

 
La 16 august 2017 la 04:01 , Anonymous Dezinfectanti a spus...

Nu stiam de existenta acestor produse, dar chiar am incredere in produsele Gerovital. Sper sa le incerc cat de curand, mi-ar prinde bine ceva impotriva punctelor negre!

 
La 27 august 2017 la 12:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din cate aminteles au existat si inate dar erau in alt ambalaj

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire