luni, 11 septembrie 2017

Geanta unui blogger



 Good morning beauties!
Astazi vin cu o postare diferita, nu va povestesc despre un produs anume ci despre un proiect interesant demarat impreuna cu Anita de la Glamup Doll. Ideea s-a conturat dupa ce am vorbit cateva ore bune,ideea a venit din partea ei iar eu am acceptat-o bucuroasa avand in vedere ca nu am mai vazut ceva de acest gen pe blogosfera. 

De ce "geanta unui blogger"?
      Este un nume venit spotan din discutie, nu este vorba de geanta obisnuita pe care o cari zilnic pe umar cu cele necesare ci o geanta care sa reprezinta pasiunile noastre in sfera de beauty , skin care si nu numai, o geanta personalizata. Fiecare dintre noi a trebuit sa aleaga pentru cealalta cate o geanta in functie de cat de bine ne cunoastem si sa bagam in ea produse care la fel sa reflecte cunostintele noastre despre fiecare dintre noi.Pe Anita o "cunosc" virtual de ceva vreme, iar in vara am cunoscut-o si personal la Beauty Bloggers Meeting , unde din pacate am apucat sa vorbim prea putin.
Stiu ca este educatoare, asa ca am preferat in locul unei posete sa aleg un rucsac dama casual, care am considerat eu ca i se potriveste cel mai bine. Cei de la Adona au fost foarte draguti si ne-au pus la dispozitie o gama mare de optiuni, nu stiu daca le-ati vizitat situl dar daca nu o puteti face, mai ales ca gasiti la ei de la genti casual, casual, din piele, rucsacuri dama indiferent daca preferati mai simplu sau mai office cu siguranta veti gasi ceva pe gustul vostru.



   Anita a ales pentru mine o geanta incapatoare, probabil m-a auzit zicand ca geanta mea creste odata cu varsta juniorului. Geanta Willa este o geanta office, desi merge si la plimbari este foarte inapatoare si are multe compartimente. Inainte evitam o geanta mare, pentru ca o caram mai mult goala dar astazi chiar ma incanta ideea chiar daca o plimb mai mult prin parcuri. E comod sa mergi cu o singura geanta in care incape tot ce ai nevoie fara sa mai cari si un ghiozdan prins de carucior, pe langa asta cu siguranta nu voi uita nimic prin parc(la ultima plimbare am uitat ghiozdanul, asa ca geanta aceasta ma ajuta sa am o grija in minus).Pe viitor ma gandesc sa imi achizitionez si eu un rucsac dama, pe care sa il integrez in programul zilnic mai ales ca voi avea nevoie de el.
     Continutul ei si brandurile care au contribuit au si ele secrete la fel ca geanta, pana in momentul in care a ajuns coletul.Trebuie sa recunosc ca atunci cand a ajuns m-am simtit ca un copil , de ziua mea cand lumea venea cu cadouri si abia asteptam sa vad ce voi testa si evident va voi povesti ulterior.


   Printre produse am regasit cateva testate pana acum si care imi plac foarte mult. Aici ma refer la Melkior,pudra mozaic pe care am achizitionat-o imediat dupa lansare si de care nu ma voi desparti prea curand.De la Melkior am cateva rujuri, dar niciunul nude chiar sunt curioasa cum este gama clasica de la ei.

Flormar are produse bune, am testat pana acum cateva dar nici macar unul din gama HD, am citit putine despre gama si mi s-a parut interesanta descrierea.Paleta pentru conturare ma incanta cel mai mult, mai ales ca cochetez cu ideea de a-mi achizitiona una de ceva vreme dupa ce am urmarit cateva clipuri pe youtube.As folosi doar ocazional acest tip de machiaj, nu zilnic pentru ca nu mi se pare necesar.

   
   Pentru ca sunt mare colectionar/masti pentru ten(se stie) am primit o masca, desi folosesc produse Yves Rocher nu stiam de ea zilele acestea o voi pune la treaba sa vad ce stie sa faca. Gelul de dus cu mango nu pot spune decat LOVE si a picat la fix pentru ca al meu e pe terminate. Din gama lansata in vara cu cele trei geluri de dus acesta imi place cel mai mult:pe langa mirosul delicios imi place ca persista pe piele timp indelungat.



   Pe parte de skin care folosesc cateva produse de la Bioderma, din cele trei primite cu doua am facut cunostinta deja:clenserul purifiant si micelara  Sensibio H2O. Noutate este pentru mine peelingul pentru piele grasa ,cu imperfectiuni persistente. 


   La categoria ingrijirea corpului un produs despre care am citit pe blogosfera dar nu l-am testat un scrub pentru fata si corp cu aroma de ciocolata de la markscrub.ro

   
     Dintii albi au revenit in prim plan de cativa ani, sa nu mai zic de cate produse care promit dinti albi au aparut pe piata. E greu sa alegi, si in principiu toate promit acelasi lucru dar oare se si tin de promisiune? Pentru ca benzile de la Dr White sunt primele de acest gen pe care le incerc, chiar am asteptari mari ..promit sa va povestesc intr-o postare dupa ce le incerc. Pentru ca sunt multe produse va dura o perioda pana ajung sa va povestesc despre ele, le voi lua pe rand si in functie de asta va voi povesti in detaliu cum mi s-au parut. Nici nu stiu exact cu ce sa incep....
Draga Anita, iti multumesc pentru invitatie si sper ca am ales un rucsac care sa ti se potriveasca.

Etichete:

31 comentarii:

La 11 septembrie 2017 la 00:03 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Trebuie neaparat sa iau si eu gelul ala de dus.. Stiuc a mi-a placut mult varianta clasica cu mango - deci sunt convinsa ca si acesta va fi super.
Iar chocolate scrub suna absolut delicios :D

 
La 11 septembrie 2017 la 00:57 , Blogger Corina Corina a spus...

Sa te bucuri de aceste chestii faine , draga mea !!! minunata aceasta idee , sa va bucurati si tu si Anita de ea ,..si de produsele super faine :)

 
La 11 septembrie 2017 la 09:04 , Blogger Rokolla a spus...

O initiativa extrem de interesanta. Ma bucur sa vad roduse extrem de folositoare in geanta primita de tine. S-o folosesti cu placere si astept cu interes si rucsacul ei :)

 
La 11 septembrie 2017 la 15:50 , Blogger Chic Lifestyle a spus...

Eram sigura ca tu ai ales rucsacul. Mi se pare o idee atat de chic si practica ! Geanta ta de asemenea e ideala pt a o umple cu toate cele necesare ! Xo

 
La 11 septembrie 2017 la 23:31 , Blogger Unknown a spus...

Frumos acest schimb dintre voi. As vrea sa vad si la alte fete asftel de schimburi.

 
La 12 septembrie 2017 la 01:39 , Anonymous Loredana a spus...

E foarte draguta geanta! Am admirat-o si pe Insta!
Nu cred ca umbli cu atatea produse dupa tine! :)))

 
La 12 septembrie 2017 la 06:21 , Anonymous Insecticide Raticide a spus...

Ce idee reusita! Si eu as fi alesc tot ruscasul, mai ales pentru mine :)).

 
La 13 septembrie 2017 la 01:46 , Blogger Kleo a spus...

noile geluri de dus la yves rocher sunt preferatele mele, micute dar super concentrate :)

 
La 13 septembrie 2017 la 06:07 , Blogger Cristina Cocoreanu a spus...

Foarte faina ideea, chiar i-am spus si Anitei pe blog.
Uhh, da ce frumoasa e si geanta ta, in stilul clasic. Sa le folosesti cu placere si sa ne spui cand vei avea timp cum sunt produsele primite. Ce bine arata pudra mozaic de la Melkior! <3
Tot timpul am fost tentata de masca de fata hidratanta de la Yves Rocher, oare cum o fi? Gelurile lor de dus noi aparute sunt o minune, cat de mult imi plac.. <3

 
La 13 septembrie 2017 la 07:04 , Anonymous Anonim a spus...

Imi place mult geanta... se potriveste perfect in colectia mea de genti. Felicitari pentru articol

 
La 13 septembrie 2017 la 08:21 , Anonymous Anonim a spus...

Ambele articole sunt de interes! Felicitari!

 
La 13 septembrie 2017 la 09:21 , Blogger Oana Alexandra a spus...

Imi place ideea voastra !! Bravo ! ;)

 
La 13 septembrie 2017 la 16:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu am avut toata gama lansata in primavara, mango e cel mai fain plus ca persista bine mirosul spre deosebire de acelea din gama clasica

 
La 13 septembrie 2017 la 16:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Multumesc Corina, chiar o idee interesanata..eu nu m-as fi gandit la asa ceva

 
La 13 septembrie 2017 la 16:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc,chiar ma gandeam zilele trecute ca geanta primita imi ajunge ca marime..intra multe si o voi folosi timp indelungat

 
La 13 septembrie 2017 la 16:59 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cu siguranta o voi umple, ca intotdeuna zic iau o bucata din fiecare si e putin nu ocupa dar cand inchid geanta..nu merge , cu acesta nu voi avea probleme

 
La 13 septembrie 2017 la 16:59 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

vazand postarile poate mai face si altcineva, chiar ar fi interesant

 
La 13 septembrie 2017 la 17:00 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

produse nu, dar de la biscuiti pana la biberonde apa si lapte, servetele umede....am de toate in geanta :)

 
La 13 septembrie 2017 la 17:02 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

e ok si un rucsac, imi place dar am o mica retinere in ceea ce priveste siguranta bunurilor in locuril aglomerate

 
La 13 septembrie 2017 la 17:03 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

la mine pe primul loc ramane acesta cu mango, restul au mirosuri ok dar nu asa misto

 
La 13 septembrie 2017 la 17:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate nu am ajuns sa incerc masca ca am plecat la Bucuresti, dar cu siguranta o voi testa la intoarcere

 
La 13 septembrie 2017 la 17:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumim Magdalena

 
La 13 septembrie 2017 la 17:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Multumim Oana :*

 
La 13 septembrie 2017 la 23:19 , Blogger Rodica Granpier a spus...

Super draguta ideea voastra,e foarte frumoasa geanta,si produsele sunt dintre cele mai bune,sa le folosesti cu drag <3

 
La 14 septembrie 2017 la 05:34 , Blogger CristinaB a spus...

O idee super! Nu ar fi rau sa se mai organizeze in blogosfera acest tip de colaborare.
Sa folosesti cu drag produsele!

 
La 20 septembrie 2017 la 04:47 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

ce idee frumoasa! poate ar trebui sa ne organizam mai des cu astfel de colaborari!

 
La 20 septembrie 2017 la 11:36 , Blogger Unknown a spus...

ce idee draguta, cred ca asa ne dam seama si cum suntem vazuti de ceilalti.

 
La 29 septembrie 2017 la 03:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumim :*

 
La 29 septembrie 2017 la 03:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cred ca brandurile ar fi deschise, initiativa ar trebui pornita de noi ;)

 
La 29 septembrie 2017 la 03:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

trebuie, chiar e fain

 
La 29 septembrie 2017 la 03:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da, pe cat se poate macar..intr-un fel chiar e interesant

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire