joi, 31 august 2017

Moroccanoil, un brand care merită banii?



     Din seria ce produse am mai încercat , m-am gândit să vă povestesc experiența mea cu două dintre produsele Moroccanoil. De ceva vreme le vedeam peste tot și recunosc că m-am simțit foarte atrasă de ideea de a cumpăra măcar un produs de la ei, ce m-a reținut?prețul evident(mai ales după experiența cu Kerastase, un produs foarte lăudat, care pe mine nu m-a mulțumit deloc). 

Am stat pe tușă și am așteptat, până când într-o revistă nu mai rețin care a apărut o mostră și am lut-o ,mai ales că prețul era chiar acceptabil undeva la 10 ron dacă îmi amintesc bine. L-am luat și l-am pus în dulap(ca în cazul multor achiziții), până când am terminat un produs asemănător.



Ce este tratamentul Moroccanoil? 
      Un produs care promite să refacă și să revitalizeze părul deteriorat de factorii chimici și de mediu, este un produs care poate fi folosit atât pe părul umed cât și pe părul uscat.Părul este mai maleabil și se descurcă mai ușor.
Eu am varianta de tester de 10 ml, am găsit pe internet varianta de 25 ml care costă undeva la 90 ron la primul calcul dacă îmi luam trei reviste ieșeam mai bine.
Nu știu dacă varianta full-size are sistem mai bun de dozare, presupun că da varianta mostră nu are și se irosește produs dar nu pot spune că este un minus. Sărind peste aspectul de dozare, produsul are o textură uleioasă și un miros foarte plăcut care persistă. Eu am încercat să îl aplic atât pe păr umed cât și pe păr uscat, întradevar intră repede în păr dar din păcate pentru mine nu conferă suficientă hidratare. La a doua încercare am aplicat mai mult produs, rezultat un par înbâcsit de produs, care a compromis întreaga coafură.Următorul inpediment a venit la pieptănare, mi se mai încâlcește părul, dar cu tratamentul parcă a fost mai rău. Singurele plusuri pe care le-am găsit au fost luciul acela frumos, aspect de păr ca în "reviste" și mirosul. Dacă ar fi să dau banii pe el, cu siguranță nu aș face-o pentru că nu este compatibil cu nevoile părului meu.

   Pentru că sunt abonată la Lookfantastic, am ajuns să am cel de-al doilea produs o cremă hidratantă pentru coafare. Am căutat informații,dar nu am găsit decât ceea ce scrie pe ambalaj.
Ce promite:
  • un produs care ajută în coafarea părului dezordonat,ajută la definirea părului și dă strălucire
  • cu ajutorul uleiului de argan pur ajută la hidratarea părului
  • este un produs versatil care ajută la coafarea părului
Modalitate de aplicare:se aplică o cantitate mică pe părul umed sau uscat, după care se aranjează.
Am analizat ambalajul și nu scrie că ar fi o mostră, astfel încât tind să cred că e produsul full-size. Produsul vine într-un tub,dozarea este bună iar consistența este cremoasă. Mirosul este destul de asemănător ,mi se pare chiar identic cu uleiul dar poate este doar părerea mea. L-am încercat prima dată pe părul uscat, nu mi s-a părut că face mare lucru. Folosesc foarte rar produse de styling, cu toate acestea am decis să îi mai dau o șansă și l-am aplicat pe părul umed.După uscare părul arată minunat,lucios , hidratat și cu un miros fin care persistă două zile. Ador produsul, chiar aș fi curioasă să aflu cât costă și de unde aș putea să îl achiziționez.

Etichete:

12 comentarii:

La 31 august 2017 la 10:04 , Blogger G Doll a spus...

Eu mi-am luat vreo 4 reviste atunci. Cumparasem varianta aia de 25 ml inainte si stiam cat e de bun.
Cu dozajul, mie nu mi se pare greu. Tin degetul aratator pe gura sticlutei si degetul mare in partea de jos a ei, ca suport & cat produs rămâne pe deget dupa ce agit recipientul il pun in palme si distribui pe lungimi.
Aceeași treaba ca si la Colorstay.

 
La 31 august 2017 la 11:08 , Blogger Rokolla a spus...

Pana acum am auzit doar de acel ulei marocanoil care a fost foarte laudat de toata lumea. Despre acestea nu stiu mai nimic si imi place sa vad ca sunt eficiente si isi fac treaba

 
La 1 septembrie 2017 la 03:04 , Blogger Unknown a spus...

Din cauza pretului nu l-am cumparat. Imi pare rau ca nu am fost pe faza ca sa-mi cumpar revista.

 
La 1 septembrie 2017 la 06:40 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

nu stiu ce sa zic de el, nu l-am incercat, ce e drept. ma feresc in genera de uleiuri, de teama sa nu ramana parul prea incarcat... am vazut revisa la momentul ala, dar nu i-am dat atentie

 
La 2 septembrie 2017 la 05:16 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu stiu, mie nuimi place....dar probabil ca depinde si de par, poate al meu este mai mofturos

 
La 2 septembrie 2017 la 05:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

au o gama destul delarga, eu as incerca samponul si balsamul..si eventual masca

 
La 2 septembrie 2017 la 05:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

poate il mai baga la vreo revista, sa fi pe faza

 
La 2 septembrie 2017 la 05:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

depinde de ulei, dar cred ca mai mult de par....mai ales ca am citit o gramada de pareri bune

 
La 3 septembrie 2017 la 09:25 , Blogger coco a spus...

cred ca merita, este economic, se consuma greu daca nu abuzezi de el! daca abuzezi face mai mult rau decat bine, folosit cum trebuie este perfect!

 
La 7 septembrie 2017 la 13:54 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

poate daca ma usuccu uscatorul de par nu va avea acelasi efect asupra parului...

 
La 12 septembrie 2017 la 06:19 , Anonymous Insecticide Raticide a spus...

Am folosit pentru o perioada scurta produse de la Moroccanoil. Aveau un sampon ce ma ajuta foarte mult cu volumul parului, dar il incalcea. Asa ca, am apelat si la un balsam de la ei. Gandindu-ma acum, nu cred ca as mai folosi si alte produse de la ei. Am fost mai multumita de branduri mult mai putin costisitoare.

 
La 13 septembrie 2017 la 17:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

adevarul este ca nu intotdeuna ce e scump e bun si se poate intampla un produs care este bun la altii sa nu ti se potrivesca

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire