joi, 16 ianuarie 2014

16 things about me

Hey girls! Azi am decis sa fac un tag pe pare l-am vazut la Anyta si mi s-a parut foarte interesant, am zis ca il fac si eu. Pe ici colo ati mai citit cate ceva, voi cele care imi cititi postarile zi de zi, dar unele din lucrurile de mai jos poate nu, deci enjoy!

1. Sunt o persoana traznita desi, la prima vedere, cine ma cunoaste ar zice ca sunt cea mai serioasa persoana ever, dar chiar nu sunt, fac bascalie de ce imi trece prin cap in momentul acela si cu cat sunt mai plictisita, cu atat debitez mai mult.

2. Ultima fixatie a mea sunt ojele, am trecut de la makeup la oje, asa in joaca la inceput dar acum am o micuta colectie care se extinde in fiecare saptamana.

3. Daca cunosc pe cineva si nu imi place la prima vedere, nu imi schimb niciodata parerea despre acea persoana, poate sa fie si cea mai grozava din lume pentru altii, pentru mine never.

4. Ma plictisesc repede de orice, oricat imi place de mult .

5.Am o obsesie cu termenele limita, de aceea cred ca imi este cel mai dor de facultate,cand trebuiau predate proiectele.

6.As dori sa dau timpul inapoi sa imi traiesc studentia, nu am facut-o pentru ca am fost nevoita sa lucrez, deci recunosc ca am tras chiulul de la cursuri, nu am iesit cu colegii.

7. Daca ma apuc sa gatesc si nu am chef, nu imi iese mancarea, sotul meu zice ca o fac fara "dragoste" :)
Deci v-ati prins ca nu prea gatesc, nu sunt dezastru, doar ca nu am chef.

8.Nu beau cafea decat de 2-3 ori pe an cand merg in vizita la cineva si nu are altceva sa imi dea de baut. Ca sunt Cola addict stiti! :)

9.Sunt punctuala si nu sufar oamenii care nu sunt, de aceea nu inteleg nici sfertul academic...exista ceas deci nu exista scuza !

10.Sunt foarte agitata de felul meu, si ma enerveaza oamenii care se misca in reluare.

11.Nu sufar oamenii ipocriti , cine nu ma sufera si nu ma accepta asa cum sunt eu, sa nu se oboseasca sa ma faca sa cred altfel, ii citesc prin gesturi.

12. Intotdeuna imi urmez primul gand care imi trece prin cap, am gresit de cateva ori si am vazut ca primul gand e the best!

13.Nu imi place sa manc singura, prefer sa nu manc deloc.

14.Analizez tot ce mi se zice si intorc pe toate partiile, boala profesionala cred.

15.Colectionez orhidee, as vrea sa am un spatiu mare unde sa tin o gramada de orhidee si imi doresc foarte mult o orhidee de vanilie, desi stiu ca este greu de intretinut.

16. Incerc de ceva timp sa ma apuc din nou de pictat, dar dintr-un motiv sau altul inca nu m-am apucat sa achizitionez cele necesare.

Cred ca, cam atat dar as mai fi gasit cate ceva de scris, nu ajungeam la 50...dar mai aveam.

17 comentarii:

La 16 ianuarie 2014 la 00:45 , Anonymous Lorena Lal a spus...

Hmmm, avem caractere foarte asemanatoare. I like you:):*

 
La 16 ianuarie 2014 la 01:04 , Anonymous Alina Stan a spus...

1/3/6/11/13 me tooooooooo

 
La 16 ianuarie 2014 la 02:05 , Anonymous Bianca B a spus...

heeeey. Inteleg ca esti o persoana f dinamica si spontana, totodata!!!! La faza cu cafeaua, ne potrivim perfect, precum si la faza cu pictatul! Eu sun restanta cuiva cu un portret de 1 an jum, dar dintr-un motiv sau altul, nu ma pot apuca. Nu am chef/ inspiratie/starea necesara . Citind cele 16 lucruri despre tine (16 este nr meu norocos! ), as fi zis ca semanam perfect. Dar ehh, un mic detaliu pe acolo pe undeva. Daca tu ai zis ca te enerveaza oamenii care nu sunt punctuali si nu intelegi sfertul academic, ei bine , eu niciodata nu reusesc sa ating macar sfertul academic. Nu o fac intentionat, dar de multe ori ajung mai tarziu si aproape de fiecare data sunt efectiv pe fuga. Nu a fost o zi in care sa nu fiu nevoita sa fug dupa autobuz ( exceptie fac cazurile in care merg in statie cu prietenul meu, el pleaca mereu MULT mai devreme). Mi-a facut placere sa citesc acest tag. O zi frumoasa!

 
La 16 ianuarie 2014 la 02:08 , Anonymous Olivia B. a spus...

No comment:|

 
La 16 ianuarie 2014 la 03:06 , Anonymous Guţu Bianca Lucia a spus...

stiu ..stiu partea cu viteza :)

 
La 16 ianuarie 2014 la 04:47 , Anonymous georgiana georgy a spus...

WOW!!Cate lucruri in comun avem.Nici eu nu beau cafea,sunt mereu in continua miscare..nu suport banalul...Nu imi place sa fac mancare decat daca am dispozitia necesara ca altfel nu iese nimic.Si daca o persoana imi displace..asa ramane.Si de obicei am dreptate in legatura cu cei care nu imi plac..Pupici

 
La 16 ianuarie 2014 la 06:44 , Anonymous PapadiileRuxandrei a spus...

Si eu analizez prea mult vorbe, gesturi si de cele mai multe ori nu e un lucru bun.

 
La 16 ianuarie 2014 la 08:45 , Anonymous Gavriloi Adina a spus...

Wow, vreau sa spun ca mi se potrivesc multe din frazele de mai sus si nu imi vine sa cred ca sunt atatea asemanari.Nu beau cafea, dar sunt agitata, sunt punctuala cer acelasi lucru, daca o persoana imi produce o prima impresie proasta, atunci asa ramane ever.Nici eu nu pot manca singura, mai bine mananc in fata TV-ului sau a PC-ului sau in timp ce citesc o carte.De acord la 11 si mai ales la 14, uneori nu dorm noaptea din cauza unor vorbe.La fel ca si tine, uit sa adaug dragoste in mancare, asta pentru ca nu imi place sa gatesc.

 
La 17 ianuarie 2014 la 03:41 , Anonymous carmen dumitru a spus...

esti o fata foarte de treaba si talentata!succes in viata!! <3

 
La 17 ianuarie 2014 la 04:28 , Anonymous Guţu Bianca Lucia a spus...

multumesc! :*

 
La 17 ianuarie 2014 la 04:29 , Anonymous Guţu Bianca Lucia a spus...

din pacate nu poti mereg la shopping :)..singurul dezanvantaj

 
La 17 ianuarie 2014 la 04:30 , Anonymous Guţu Bianca Lucia a spus...

las ca in majoritatea cazurilor e bine, sa iti dai sema de cine te inconjoara! ;)

 
La 17 ianuarie 2014 la 04:34 , Anonymous sandita a spus...

doamne...ce zodie esti? ca parca m-ai descris pe mine!!!numai ca, eu colectionez obiecte vechi gen oale de lut, costume populare,bani,linguri...nu le am cu machiajul, dar inainte sa nasc aveam unghii lunigi si mereu date cu oja...mi-e dor sa le mai bibilesc, dar ma multumesc ca am timp sa le tai :))...si de gatit gatesc...si super bine! :D Te pupam!!!Sandita si Sofia

 
La 17 ianuarie 2014 la 04:36 , Anonymous sandita a spus...

A..nu beau nici cafea...imi place mirosul dar gustul ...brrr...si in studentie am fost tocilara :))) in loc sa ma distrez!

 
La 17 ianuarie 2014 la 04:36 , Anonymous Guţu Bianca Lucia a spus...

eu sunt balanta! :)..nascuta 4 octombrie

 
La 17 ianuarie 2014 la 05:09 , Anonymous sandita a spus...

Eu sunt fecioara, pe 30 august!Sotul e balanta! :)

 
La 17 ianuarie 2014 la 05:12 , Anonymous Guţu Bianca Lucia a spus...

:)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire