marți, 5 august 2014

Rutina mea de ingrijire a tenului

  Mă gândesc de ceva timp să fac o astfel de postare dar dintr-un motiv sau altul am tot amânat  şi cum nu am postat niciodată această rutină nu am avut ce updaitui.
Fetele care mă urmăresc  zi de zi sau cel puţin cât de cât aţi observat că produsele de îngrijire a tenului le schimb foarte des , poate la o lună chiar. Dacă un produs mi se pare ineficient sau nu dă randamentul pe care îl astept îl scot rapid şi îl înlocuiesc cu altceva.
Situaţia s-a schimbat însă în ultima lună când am schimbat aproape toate podusele şi vâd ceva rezultate foarte bune. 
Trebuie să specific ca am  tenul mixt, tendinţă acneică aproape tot timpul îmi apare câte un monstru, iar vara din cauza câldurii problemele tenului devin mai serioase decât în sezoanele cu temperaturi mai scăzute.
Cele mai mari probleme le am în zona T, unde mă confrunt cu puncte negre, puncte albe care practic sunt coşuri care ies la suprafaţă când nu este necesar (în apropierea unui eveniment important) ele se află preponderent în zona dintre sprâncene şi semne lăsate de acnee. 



Pentru curăţarea tenului am început să folosec produse Clearasil am două cleansere diferite, în momentul de faţă îl folosesc pe acesta. La început l-am folosit pe celălat dar nu mi s-a părut eficient. Trebuie folosit puţin produs, face spumă , curăţă bine mai ales că are nişte particule fine care nu zgârie. Folosesc acest produs odată  pe zi dimineaţa , nu usucă tenul şi are un miros plăcut.Clenserul de la BWC este ultima achiziţie şi îmi place să îl folosesc seara, aştept cu nerăbdare să văd efectele asupra tenului.



Ultimul produs descoperit de care m-am îndrăgostit de la prima utilizare este apa micelară de la Bioderma pe care o folosesc după ce mă spăl pe faţă cu clenserul. Am câştigat-o la un concurs şi pot spune că nu ştiu de ce am aşteptat atâta timp , puteam de mult să o cumpăr, dar m-am tot gândit şi răzgândit, după ce termin ce mai am desfăcut să îl achiziţionez (va mai dura ceva timp pentru că mai am două sau trei produse asemănătoare).



 Şi acum unul dintre produsele de care nu mă voi despărţi mult timp un BHA achiziţionat de pe Ebay. După ce am încercat exfoliantul de la Paulas Choice am căutat ceva mai puternic şi m-am oprit la acesta. Sticluţa e dubioasă, miroase urât şi înecăsios ca şi acetona, dar efectele se văd a doua zi.
Cremă de faţă folosesc, destul de rar ruşine să îmi fie, am folosit o perioadă Apiderin Lejer dar acum folosesc o cremă de la Biola în varianta de tester: Damasc Rose Moisturizing Cream, îi ador mirosul în mod deosebit,mai ales că îmi plac trandafirii .
În această postare nu vreau să includ şi măştile pe care le folosesc săptămânal, pentru că nu cred că îşi au locul aici.

                 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , ,

22 comentarii:

La 4 august 2014 la 23:21 , Blogger Annie a spus...

Apa micelara de la Bioderma trebuie să o cumpăr şi eu neapărat, e foarte lăudată prin blogosfer ă, la fel ca cea de la Garnier.
Îmi place faptul că zilnic nu folosești foarte multe produse, la fel procedez şi eu. Am impresia că mi-aş încărca tenul inutil.
Te pup :*
http://justbeautyblog.blogspot.ro

 
La 5 august 2014 la 01:03 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

eu am zile in care trebuie sa recunosc ca nu pun pe fata nici macar o lotiune tonica sau ceva. in rest, foarte putine produse. lotiunea crema de ochi, crema de zi sau noapte, dupa caz, si aia e. mai folosesc nidoflor daca am vreun cos razlet, si pana a doua zi e trecut

 
La 5 august 2014 la 01:41 , Blogger Unknown a spus...

Apa micelara de la Bioderma imi place tare mult, acum am cumparat-o pe cea cu verde deoarece am cateva probleme cu porii si e indicata sa o folosesc.. sunt curioasa daca in timp vad rezultate. In rest, din cele prezentate de tine nu am incercat nimic :)

Kisses,
http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

 
La 5 august 2014 la 01:54 , Blogger Frombeautywithloveblog a spus...

produsele bioderma sunt foarte bune :x

 
La 6 august 2014 la 00:46 , Blogger infofiltru a spus...

Am si eu cateva probleme cu tenul mai ales in perioada calda. As incerca si eu produsul cu acid salicilic si acid lactic (e masca, crema sau peel off?) Unde l-as putea gasi in afara de Ebay? Apa micelara sincera sa fiu nu am mai folosit, am auzit pareri pro si contra, mai multe pro, si ma gandesc serios sa o incerc dupa ce mi se termina demachiantul de la Lóreal. Eu sunt in teste de cateva zile cu produsele de la Clean &Clear pt puncte negre (scrub si lotiune tonica), si creme anti-imperfectiuni de la Elmiplant care pt mine este o revelatie (hidrateaza si nu e uleioasa, iar petele de la cosuri se depigmenteaza).Tot mai am problema asta sacaitoare cu punctele negre, nu mai stiu ce sa mai incerc!!!

 
La 6 august 2014 la 02:09 , Blogger infofiltru a spus...

Uite ca cercetand prin blogosfera am gasit produsele astea care promit ca ne scapa de cosuri Blackhead Remover si Pore Refining Serum de la Murad. Sunt cam scumpe, tu ce parere ai? Le-ai incercat? O zi frumoasa!

 
La 6 august 2014 la 02:15 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

de Granier sunt si eu tare curioasa, oricum are un pret acceptabil.....la ingrijirea tenului am perioade in care folosesc foarte multe dar si perioade in care folosesc putine, dar cred ca asta variaza dupa starea pe care o am...

 
La 6 august 2014 la 02:16 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am incercat si eu nidoflor, dar la mine nu a vut efect :(

 
La 6 august 2014 la 02:16 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

unele da altele nu, depinde cum recationeaza pielea ta...

 
La 6 august 2014 la 02:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cea verde e pt probleme cu porii? nu stiam..deci trebuie sa o incerc...

 
La 6 august 2014 la 02:20 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

produsul e ca un toner, lichid si transparent...asa concentratie mare eu nu am gasit doar la ebay...
pentru puncte negre incearca sa amesteci cleanserul de fata cu sare fina sau bicarbonat.....mie mi se pare foarte ok combinatia...
Despre Clean &Clear nu mai stiu daca am incercat sau nu, dar nu cred...

 
La 6 august 2014 la 02:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am dat si eu o tura prin Sephora, dar Murad mi se par exagerat de scumpe..nu zic ca nu as incerca...dar pretul e cel care ma opreste....

 
La 6 august 2014 la 13:24 , Blogger Unknown a spus...

te urmaresc cu placere si chiar daca nu comentez intotdeauna sunt mereu prezenta pe blogul tau. imi plac mult postarile tale, faci o treaba foarte buna. mi se pare ca ne potrivim destul de mult la ten asa ca indrznesc sa-ti recomand cateva produse care m-au ajutat in lupta cu cosurile. gelul de curatare de la pellamar si gelul exfoliant sunt minunate, iar crema de la roche posay effaclar duo plus chiar mi-au schimbat tenul. am folosit si isotrexin si e foarte bun insa e de evitat vara cand te expui mai multe la razele solare. pupici!

 
La 7 august 2014 la 04:49 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

gelul de la pellamar l-am avut dar nu mi-a facut nici bine, dar nici rau..a fost asa o chestie neutra pentru mine....Effeclar l-am folosit acum cativa ani, a facut minuni..pe moment cand tenul meu s-a obisnuit, s-a dus efectul....am observat ca la mine cam asa este..si nu stiu de ce.
In ultima luna am un ten incantator, sa vedem cat tine si de data asta.:)
multumesc mult de recomandari, apreciez ca ti-ai luat timp pentru a comenta :*

 
La 7 august 2014 la 05:02 , Blogger Cosmina a spus...

eu Bioderma am folosit in ultimi 3 ani regulat si e tare buna, acum am schimbat cu cea de la Garnier care e practic identica doar ca mai ieftina.... Poate ai vazut ca vara aceasta aiu aparut variante mini de la apa micelara Bioderma, la 15 lei sticluta mica, parca ....asa ca poti incerca mai ieftin varianta verde care e dedicata tenului acneic

 
La 7 august 2014 la 05:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da aia vreau :)..astept acum sa termin ce mai am...:*

 
La 7 august 2014 la 08:41 , Blogger infofiltru a spus...

Despre Clean&Clear am sa iti dau eu un feedback dupa o luna, macar sa pot face o diferenta :) Despre scrubbingul facial am auzit ca ar fi buna si taratea de grau amestecata cu o solutie de curatere a fetei, as putea sa o incerc si pe aia, sa vedem ce iese :D

 
La 11 august 2014 la 00:39 , Blogger infofiltru a spus...

Cam asta e si impedimentul meu :) O prietena care e make-up artist imi recomandase si produsele de la Algologye, insa la fel pretul e cam piperat :)

 
La 17 august 2014 la 06:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

astept parerea ta ...chiar sunt curioasa cum e

 
La 17 august 2014 la 06:39 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am vazut si eu Algologye..cam sar calu cu preturile

 
La 3 septembrie 2014 la 22:50 , Blogger infofiltru a spus...

Review Clean&Clear : not satisfied :( La prima folosire da semne ca ar putea face ceva pe termen lung insa se dovedeste a fi dezamagitor. Scrubbul este soft si raman bilutele albastre peste tot din cauza ca nu se topesc, asa cum e la scrubbul de la Garnier/Elmiplant, iar solutia tonica nu are nimic special si nu face nimic cu punctele negre. In schimb crema anti-imperfectiuni de la Elmiplant (40ml apx 12 lei) am reachizitionat-o si sunt multumita de ea. Urmeaza sa incerc taratea de care iti ziceam mai sus si totodata mi-au fost recomandate de coafeza mea (la 50 de ani are un ten de invidiat) niste produse de la Forever Living Products (pe care multa vreme le-am respins ca ma enerva insistenta unora de a le vinde). Un sapun lichid de fata si un gel tonic au facut minuni pe fata ei in cei 8 ani de cand le foloseste zilnic. MI-a zis ca o tin cam 6 luni si costa apx 220lei (cam scump dar odata si odata tot le voi incerca). :)

 
La 3 septembrie 2014 la 22:59 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pai daca te gandesti ca alea costa 220 dar inpartit la cat timp le folosesti si cat ar veni pe luna, ajungi la concluzia ca lunar dai mai mult pe produse aiurea...daca incerci sa imi scrii si mie...sti ca sunt curioasa :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire