luni, 22 decembrie 2014

InstaLife # 51

 Bună dimineața...luni, mai sunt două zile de lucru după care urmează o perioadă de relaxare.Abia aștept să nu mai aud telefonul , colegii vorbind interminabil tot la telefon , facturi , deconturi și alte cele...


 Mi-am început săptămâna cu pregătiri pentru clienți, colaboratori..nu cine știe ce acolo : calendar , pixuri toate personalizate...până la urmă orice gest oricât de mic e drăguț ...


Am primit și comanda aoro, micuță e adevărat, dar am avut buget limitat așa că am profitat să îmi cumpăr  câteva măști Freeman, mai am una acasă și voi posta părerea mea despre toate patru. Despre Garnier nu pot să spun decât din amintiri că am incercat-o ca și masca, am decis să îmi împrospătez memoria așa că am zis că merită.


Mi-a înflorit fetița de la lucru, este superbă....


 De când a început luna decembrie farfuria cu caramele nu a fost niciodată goală și de câte ori trec pe lângă ea mai iau una. Decembrie pentru mine este sezonul în care mananc cel mai mult, dar nu mă îngraș..doar pun un strat mai gros pe mine să nu îmi fie frig.



Sâmbătă seară a fost concert în centrul orașului, am reușit să înregistrez și eu o mică parte a unui cantec foarte cunoscut cel putin de noi cei din acest oraș.



În weekend am fost până pe Semenic, zăpadă multă dar un vânt și ceață ...am suprins această poză înainte de a ajunge în stațiune.

2 comentarii:

La 22 decembrie 2014 la 04:21 , Blogger Unknown a spus...

Daca-mi ajuta Dumnezeu , poate in curand voi fi la munte ! ;) Intr-adevar, acum este cea mai multa agitatie , dar este cea mai frumoasă perioada din an! ;)
La mine a inceput sa vina Mosu' , dar eu sunt cuminte in continuare, poate ma mai lipesc de ceva ! :)))

 
La 22 decembrie 2014 la 06:33 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu merg in weekend la Straja...:)
Si la mine a inceput, dar sa vina ..toti "Mosii Craciun" sa apeleze la mine :)))))))))))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire