vineri, 23 ianuarie 2015

Cum mi-am deschis culoarea părului acasă

Bună dimineața!
Astăzi a venit timpul să vă arăt ce culoare a ieșit din combinația celor două culori din imagine. Destul de des mă trezesc că vreau ceva nou, așa că sâmbăta trecută primul gând atunci când m-am trezit a fost să mă duc să îmi achiziționez o culoare nouă. 


Mi-a sugerat o cunoștință că, dacă doresc un arămiu dechis ar trebui să aleg o vopsea blondă și să amestec cu culoarea dorită. Am avut noroc că am mers cu mama mea la cumpărături pentru că în loc de arămiu cooper am vrut să îmi iau light cooper ceea ce nu cred că era bine.Am luat un bol mare având în vedere că am amestecat conținutul celor două cutii.
În cutia cu nuanța E 20 blond foarte deschis am  găsit două pliculețe de pudră pentru decolorare, așa că am  luat luat  manualul de instrucțiuni și l-am citi de două ori să fiu sigură ca respect cum trebuie procedura. Nu m-am decolorat niciodată eu acasă cu pudră așa că am avut multe dubii înainte să pun în păr  substanța rezultată din amestec. Îmi pare rău că după ce am amestecat conținutul ambelor cutii nu am făcut poză, culoarea amestecului era un verde petrol . Am început să aplic de la rădăcină la vârfuri cu ajutorul unei pensule speciale iar la final am insistat la vârfuri. Timpul de așteptare era 30 de minute, așa că am stat după, aproximativ 20 de minute m-am gândit să mă uit în oglindă să văd cum arată. Mare mi-a fost mirarea să văd parul mai deschis cu câteva nuanțe, chiar nu mă așteptam .


Trebuie să zic că sunt mulțumită de rezultat, părul a fost puțin afectat, dar nu mai mult decât dacă aș fi folosit o altă vopsea, câteva fire care erau deja mai subțiri în urma vopsirilor anterioare.




Și să vă arăt la ce nuanță vreau să ajung, exact ca pe cutie și cred că sunt foarte aproape să reușesc având în vedere nuanța mea actuală.


12 comentarii:

La 22 ianuarie 2015 la 23:57 , Blogger Roxana a spus...

ce frumos ti-a iesit!!!

 
La 23 ianuarie 2015 la 00:04 , Blogger Unknown a spus...

dar parul pare foarte tern acum dpmdv.nu ma pricep la astea, dar cred ca va trebui sa folosesti un sampon colorat care sa schimbe tonul culorii putin. ce curajoasa ai fost sa-ti schimbi culaorea singura! :***

 
La 23 ianuarie 2015 la 00:14 , Blogger The Voluptuous Book Diva a spus...

It looks great just needs some shine!

 
La 23 ianuarie 2015 la 00:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

isi revine el, nu folosesc produse pentru par colorat..ci produse foarte hidratante, intr-o saptamana parul meu va arata din nou bine ...:)

 
La 23 ianuarie 2015 la 00:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc :*

 
La 23 ianuarie 2015 la 00:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

working on it with great products :)

 
La 23 ianuarie 2015 la 02:23 , Blogger Madalina Munteanu a spus...

Rezultatul e chiar reusit! A iesit totul uniform si chiar nu stiam de pontul cu vopseaua mai deschisa,dar bine de stiut!
Te sfatuiesc sa-ti faci o masca de par de casa cu ulei de masline pentru hidratare si stralucire:)


 
La 23 ianuarie 2015 la 02:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc de sfat, numai bine ca vine weekendul si am timp sa imi fac :)

 
La 23 ianuarie 2015 la 14:49 , Blogger Andreea Serban a spus...

Cred ca singura vopsea care a iesit vreodata ca pe cutie de la Palette pe parul meu a fost cea blonda, pentru ca are decolorant. E interesanta ideea cu combiantia e blond si cupru si esti intr-adevar aproape de culoarea dorita de tine. Ce iti recomand acum este sa nu faci masti in combinatii miere+ulei de masine si chiar si cocos, desi sunt hidratante nu sunt deloc prietene cu vopseaua daca vrei sa pastrezi culoarea asta trebuie sa ai grija, in schimb daca vrei sa o deschizi natural putin poti folosi masti de miere cu ulei de masline si putina lamaie; o lasi la frigider putin si o aplici pentru o ora sau doua, facand asta de cateva ori parul se va mai deschide datorita reactiei ingredientelor care formeaza peroxid.
Kisses and keep that hair fabulous
www.andreeaserban.ro

 
La 24 ianuarie 2015 la 05:50 , Blogger Alinapink a spus...

Super marfa :) imi place cum a iesit :d eu folosesc Syoss - Saten Aluna. iubesc culoarea aia <3

 
La 24 ianuarie 2015 la 11:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

foarte interesanta ideeam sa incerc ..ms de pont :)

 
La 24 ianuarie 2015 la 11:07 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

inca nu am incercat nici o vopsea de la Syoss am vrut dar dupa esecul cu produsele de ingrijirea a parului...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire