vineri, 16 ianuarie 2015

Mane 'n Tail Herbal Gro Conditioner

  Despre acest brand am aflat prima dată de pe youtube, în perioada aceea nu știam eu de iherb.com așa că am dat uitării acest produs până în ziua în care am început să mai caut din ce vedeam prin clipuri înainte (am o agendă de curiozități) și mare mi-a fost mirarea ca prin ceea ce căutam eu să găsesc și produsele Mane 'n Tail. Pe site nu am găsit multe produse, cu toate acestea m-am hotărât mai greu ce să îmi comand așa că am pus și scos din coș varii produse, până la urmă m-am oprit doar la un balsam deoarece era cantitate mare și nu vroiam să trec peste limita de greutate.

  Nu cred că aveam neapărat nevoie de acest produs în momentul comenzii dar m-am gândit putând fi folosit și pe scalp, va fi benefic mai ales că e sezonul rece și scalpul meu cu toate că e gras în perioada călduroasă în sezonul friguros devine uscată. 
Cantitate:355 ml
Preț:4,11 $ pe iherb.com
Ce promite:
  • hidratează și îngijește, lăsând un păr moale, strălucitor și cu aspect sănătos
  • îndreaptă și fortifică părul de la rădăcină până la vârfuri
  • reduce ruperea părului
  • sigur pentru părul vopsit și agresat chimic
 Ingrediente:
Di water, cetyl alcohol, stearyl alcohol, behentrimonium chloride, hydroxyethyl ethylcellulose, hydrogenated polydecene, distearyldimonium chloride, dimethicone, sweet almond oil, olive oil, shea butter, tetrasodium EDTA, PEG-150 sterate, polysorbate 60, steareth-20, stearamidopropyl dimethlyamine lactate, keratin amino acids, wheat protein, fragrance, laureth-7, ethylhexyl methoxycinnamate, lauryl alcohol, panthenol, olea europea (olive) leaf extract, horsetail grass, chaparral, colts foot, horse chestnut, meadow sweet and red clover, DMDM hydantoin, niacin, l-arginine, citric acid, blue #1, yellow #5.

Modalitate de utilizare:
După șamponare și clătire se aplică balsamul și se lasă să acționeze 1-2 minute după care se clătește.
      La prima aplicare mi s-a părut un produs bun,mi-a hidratat scalpul, a lăsat părul mătăsos, încântarea mea a fost maximă, asta până mi s-a uscat părul și am constatat că mi-a făcut  mătreață.
 Inițial m-am gândit că poate nu se împacă prea bine cu șamponul meu și am achiziționat altul, același efect neplăcut. Mi-am propus un experiment: să fac pauză de la acest balsam timp de o lună, după care să încerc să îl folosesc din nou...din nou surpriză neplăcută, am făcut mătreață. 
Îmi pare foarte rău de acest  produs mi se pare foarte bun : face părul lucios, îl hidratează de la rădăcini la vârfuri dar nu pot trece peste efectul neplăcut al mătreții.

8 comentarii:

La 16 ianuarie 2015 la 02:01 , Blogger Unknown a spus...

aplici numai pe jumatatea firului de par? ca balsamul pentru persoanele predispuse la matreata nu se aplica pe radacini

 
La 16 ianuarie 2015 la 02:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu aplic de la radacia la varfuri, tocmai aia este ciudata ca nu am deloc predispozitie la matreata..crted ca maxim 2-3 produse in tota viata mea mi-au facut matreata...

 
La 16 ianuarie 2015 la 02:24 , Blogger Claudia's Choice a spus...

daca lasa parul lucios, l-as achizitiona si eu, dar l-as aplica doar pe lungimea firului de par

 
La 16 ianuarie 2015 la 06:34 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

merge si asa...:)

 
La 17 ianuarie 2015 la 08:48 , Blogger infofiltru a spus...

La ingrediente e foarte ok, in afara de ultimii 2 coloranti care sunt in cantitate mica, data viitoare il comand si eu :).

 
La 17 ianuarie 2015 la 08:50 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu recunosc ca nu preasunt atenta la ingrediente, dar stiu ca sunt persoane care se uita ..chiar de aceea pun si ingredientele :)

 
La 17 ianuarie 2015 la 16:51 , Blogger christinia Peake's Collection a spus...

I use to use this product in tje 90's . It made my hair thick. I was thinking about using it again. It may be something in this product that's making your scalp dry. It seem like it has a lot of alcohol in it.

 
La 18 ianuarie 2015 la 10:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

probably this is it, i do not now :(

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire