duminică, 25 ianuarie 2015

De ce marmura a rămas relevantă și în lumea modernă

Când e vorba de eleganță, lux și practicalitate în decorări interioare sau exterioare nu există un material mai potrivit decât marmura. Este un produs natural cu o estetică uimitoare, nu poate fi comparată; un blat, o podea sau un spațiu decorat cu marmură creează o atmosferă unică, îți oferă un sentiment de grandoare, de lux, un sentiment de modernism amestecat cumva cu clasicismul. Când e vorba de o bucătărie perfectă, sau o baie uimitoare, marmura nu trebuie să lipsească din discuție. Vezi aici mai multe modele de marmură.






Cu marmura nu poți să dai greș, este atemporală, clasică și se potrivește în absolut orice stil. Orice temă ai avea, orice stil ai alege, poți să folosești fără nicio problemă marmura în decorul tău. Încă din Antichitate, marmura a fost un material principal de construcție, de decorare, folosit pe scară largă în cele mai importante clădiri ale vremii. Astăzi, după sute și mii de ani putem vedea clădiri, obiecte și sculpturi din marmură care nu și-au pierdut farmecul și frumusețea. Marmura a rămas relevantă până astăzi, pentru că deși noi ne-am schimbat, viața noastră, casele noastre au evoluat, ea a rămas același material minunat. Este la fel de rezistentă și aspectul ei nu s-a diminuat deloc, fiecare bucată de marmură este unică în sine, cu un model care nu poate fi replicat.

Marmura este elegantă, dar în același timp și simplă, nu este un material exclusivist, este unul accesibil pentru fiecare dintre noi. Putem să o folosim în bucătărie, în baie, în living, în hol, nu avem un spațiu sau o cameră în casă unde marmura nu s-ar potrivi. Poți să ai podele din marmură, pereți placați din marmură, obiecte de mobilier din marmură, opțiunile sunt diverse și variate. Iar oricât de bine ar arăta marmura albă sau neagră, pe lângă acestea mai sunt multe alte nuanțe de marmură, așa că poți să o asortezi cum dorești tu. Vezi aici câteva modele de marmură.









Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire