duminică, 1 februarie 2015

Nu lasa sa treaca luna fara sa folosesti agenda!

Organizarea se face la inceput de an! Atunci iti stabilesti obiectivele pentru lunile urmatoare: lucrurile pe care vrei sa le faci sau cele la care vrei sa renunti, activitatile noi in care vrei sa te implici sau activitatile vechi pe care vrei sa le re-organizezi. La toate acestea trebuie sa te gandesti la sfarsitul anului sau la inceputul celui care vine. Si nu doar sa te gandesti la ele, ci si sa le notezi clar undeva, pentru a-ti ramane mereu la vedere. Vorba aceea, “ochii care nu se vad se uita” - la fel vei uita si tu lucrurile pe care nu le vezi.

Toata lumea amana, suntem intr-o epoca a procrastinarii. Nu stim sa prioritizam sarcinile noastre si nu ne mai descurcam cu organizarea sutelor de activitati zilnice. Nu trebuie sa te ingrijorezi, sunt multi oameni ca tine! Insa trebuie sa faci ceva pentru a iesi din rutina aceasta care iti afecteaza munca si viata personala.



Solutia? O agenda! Gasesti o multime de modele practice de agende si calendare in comert - click aici pentru a vedea o categorie de agende si calendare online. La inceput iti va fi greu sa notezi lucrurile importante - vei uita, nu vei avea chef, nu vei avea agenda alaturi. Cu toate acestea, la inceput trebuie sa faci un efort si sa notezi tot ce crezi ca e relevant, lucrurile pe care esti predispus sa le uiti.

Dupa ce vei nota in agenda cateva zile, vei avea impresia ca ai notat ori prea mult ori prea putin. Stai linistit, in scurt timp vei stii exact lucrurile care trebuie notate acolo, vei stii sa le triezi mai bine. Ideea e sa incepi acum sa notezi - nu lasa sa treaca luna ianuarie fara sa incepi!

Lipsa de organizare costa! Te costa timp, eficienta si productivitate, iar toate acestea pot sa duca ulterior la pierderi de bani, sau pierderi in viata personala.

Etichete:

3 comentarii:

La 1 februarie 2015 la 04:56 , Blogger BeautyInsider a spus...

mi-as dori si eu sa fiu la fel de organizata, insa dau fail la acest capitol :)) Am avut multe porniri sa tin o agenda, ba chiar mi-am cumparat si una foarte frumoasa, dar degeaba. sta si aduna praf

 
La 1 februarie 2015 la 09:33 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu am doua una la lucru una acasa, scriu doar in cea de la lucru :)

 
La 2 februarie 2015 la 01:57 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Asa este! Pe principiul: Nu lasa pe maine, ce poti face azi! :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire