vineri, 20 martie 2015

Criterii de luat in considerare cand cumperi o pereche de ochelari de inot

Orice inotator sau pasionat de inot stie ca ochelarii pentru inot nu sunt un accesoriu, sunt un mod de a imbunatatii intreaga experienta, un mijloc de a face inotul mai placut. Adica, cui ii place sa ii intre apa in ochi? Sa inoti cu ochelari este o experienta complet diferita, si mult mai buna, decat sa inoti fara ei. Ochelarii de inot fac diferenta, asta daca alegi o pereche de ochelari de inot potrivita. Vezi mai multe modele de ochelari de inot la Hypersport.ro


Alegerea unei perechi de ochelari de inot potrivite nu este o stiinta exacta, insa sunt cateva puncte care te pot ajuta in acest proces. Iar daca stai pe ganduri si te intrebi daca chiar ai nevoie de ochelari de inot, trebuie sa stii ca ochiul uman nu este facut sa functioneze intr-un mediu acvatic, astfel cand deschizi ochii sub apa, totul e ca in ceata. Iar ca sa poti inota eficient, pozitia capului tau e cruciala, fata ta trebuie sa fie in apa, adica si ochii tai vor fi in apa, ochelarii de inot iti ofera abilitatea de a vedea sub apa, fara sa trebuiasca sa iti chinui si sa iti iriti ochii.
In continuare am sa iti prezint cateva criterii de luat in considerare in momentul in care vrei sa cumperi o noua pereche de ochelari de inot.

Unde inoti - in piscina sau in mare/ocean - e o diferenta intre apa dintr-o piscina si apa din mare, una e dulce, cealalta e sarata, in piscina sunt mai multi agenti chimici, iar in mare sau ocean ai parte de alte substante. De regula inotul e practicat in bazine sau piscine asa ca majoritatea ochelarilor de inot sunt realizati in acest scop.

Care model e cel potrivit - diferitele modele de ochelari de inot seamana mult intre ele, daca ai mai practicat inotul si mai folosit ochelari de inot, incearca sa iei un model asemanator, asta daca respectivii ochelari ti-au fost pe plac. Daca nu, verifica caracteristicile precum si forma modelelor disponibile, nu exista un model potrivit pentru toti, depinde de ce iti place, eu personal prefer ochelarii de la TYR, precum acest model Nest Pro.

Ce marime sa cumperi - majoritatea ochelarilor de inot de pe piata sunt de o marime universala, asta inseamna ca se potrivesc usor pe orice cap. Ca sa fii sigur, inainte de a alege un mode potrivit, verifica caracteristicile sale, vei gasi acolo marimea sa. Ideal ochelarii trebuie sa te protejeze, sa iti izoleze ochii, insa sa nu te stranga in acelasi timp.

Alege o pereche de ochelari de inot si pregateste-te pentru o noua experienta in turele de bazin, si nu numai.



3 comentarii:

La 22 martie 2015 la 23:07 , Blogger infofiltru a spus...

Cred ca pana la ochelari trebuie sa iau lectii de innot :)

 
La 1 aprilie 2015 la 14:08 , Blogger Claudia's Choice a spus...

poate o sa iau si eu o pereche pentru vara aceasta, cu toate ca tehnica de inot lasa de dorit!

 
La 2 aprilie 2015 la 12:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu nu suport cloruldin piscine, asa ca acolo imi folosc perechea ..desi in tehnici de inot..cat sa nu ma incev la nevoie :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire