marți, 2 iunie 2015

Am încercat gama Garnier Ultra Doux Marvellous Oils

  Am încercat o parte din gamă , în afară de uleiul de păr care trebuie să recunosc  mie mi-a trezit o oarecare curiozitate dar nu am găsit să îl cumpăr din nici un magazin fizic așa că m-am lăsat păgubașă pentru moment. 
Când a apărut gama m-a nimerit la fix, chiar eram pe terminate cu celelalte produse pentru păr de la ei și am zis să încerc noutățile.
Am mers prima dată în Dm, unde nu am găsit decât șamponul (de obicei cei din Dm au noutățile la prețuri foarte bune, dar de data asta nu au nimerit-o) dezamăgită am mers în Auchan unde am găsit  trei din cele patru produse ale gamei. 



De la ce se trage denumirea produselor Marvellous oils, cred că v-ați prins..nu are un singur ulei benefic ci o combinație :uleiul de argan care ajută la hrănirea părului, îl potejează și îl lasă suplu și mătăsos și ulei de camelie care conferă strălucire părului.
 Mirosul este fructat, dulce, proaspăt nici nu aș putea să îl descriu exact..un adevărat deliciu, care din păcate dispare după câteva ore, dar asta se întâmplă cam la toate produsele de păr pe care le-am încercat.


Șamponul are o consistență lichidă și prima impresie a fost cel puțin la mine :"cu siguranță în două săptămâni îl termin" dar spre suprinderea mea chiar este spornic , o cantitate mică de produs este suficientă deoarece face multă spumă.
Șamponul și balsamul folosite împreună lasă părul hrănit și cu un luciu superb iar masca completează cu brio gama.Ca la toate produsele reușesc să termin balsamul înainte să ajung să termin șamponul asta datorită lungimii părului, folosesc balsamul și masca de la jumătatea părului...niciodată la rădăcină deoarece am rădăcini cu tendință de îngrășare rapidă. 


Balsamul are o consistență suficient de lichidă cât să nu alunece din păr, lasă părul ușor de pieptănat și cu un luciu de păr sănătos.


Pentru un plus de hidratare folosesc o dată pe săptămână masca are o textură mai densă decât balsamul și îmi place să o las să acționeze mai mult pe păr, până ajung să termin de făcut dușul.
A meritat achiziția?.... sinceră să fiu da, chiar mă împac bine cu această gamă și prețurile sunt accesibile,șamponul și balsamul costă între 8 și 9 ron depinde de unde a fost achiziționat iar masca undeva la 15 lei.Am văzut această gamă în toate magazinele mari în care am fost, deci este  foarte ușor de găsit și achiziționat.Acum mai rămâne de încercat doar uleiul de care sunt foarte curioasă , mai ales că vine vara și hidratarea este cuvântul de bază.

Etichete:

16 comentarii:

La 3 iunie 2015 la 00:09 , Blogger Mihaela Pojogu a spus...

Masca cred ca mi-o iau si eu dupa ce termin uleiul de cocos.

 
La 3 iunie 2015 la 03:22 , Anonymous themakeupdevice a spus...

Si eu am masca de par si imi place mult! ^_^

 
La 3 iunie 2015 la 03:23 , Blogger An a spus...

Am folosit si eu samponul , de la o prietena , si am ramas uimita cat de hidratant a putut fi . Si eu vreau sa imi iau toata gama si sunt tare curioasa de uleiul ala minune :))

 
La 3 iunie 2015 la 04:42 , Blogger Unknown a spus...

Arata foarte bine ambalajul , colorat , "de sezon " ! ;)
M-ar tenta sa-l incerc ! ;) :*

 
La 3 iunie 2015 la 04:43 , Blogger Unknown a spus...

Eu sunt fana produselor de ingrijire a parului pe baza de ulei de argan si cu siguranta nu voi rata aceasta gama:)Pupici:*:*:*

 
La 6 iunie 2015 la 07:43 , Blogger Lucica Lazar a spus...

Eu am cautat aceste produse in Kaufland-ul din oras la mine dar nu le-am gasit...am cumparat iar gama cu miere si propolis. Folosesc gama cu miere si propolis tot de la Garnier. Si la mine se terminina mai repede balsamul fata de sampon :)

 
La 9 iunie 2015 la 05:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ulei de coco trebuie sa imi iau si eu..tot am amanat dar acum ca am citit comentariul ta mi-am adus aminte cat de mult am nevoie de el

 
La 9 iunie 2015 la 05:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa incerci si restul gamei , cred ca o sa iti placa

 
La 9 iunie 2015 la 05:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

poate ai noroc si gasesti uleiul....

 
La 9 iunie 2015 la 05:39 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ambalajele ne vrajesc..asa sunt si eu, produsul dupa :)

 
La 9 iunie 2015 la 05:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mie imi plac produsele pe baza de ulei(aici ma refer la par)...

 
La 9 iunie 2015 la 05:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am intele ca cu cat ai parul ai lung cu atat termini mai repede balsamul, suna logic ...parerea mea ;)

 
La 18 iunie 2015 la 05:26 , Blogger infofiltru a spus...

Eu am folosit balsamul de la ei, recunosc, imi place mirosul dar nu si faptul ca are o gaurica prea mica prin care iese produsul si trebuie sa apar prea tare. Primele dati l-am folosit si nu m-am uscat cu foehnul..dezastru..a doua zi parul era deja gras, daca ma usuc ramane curat pentru inca doua zile. Eu credeam ca e o mare prostie gama asta dar se pare ca eu procedasem gresit.

 
La 19 iunie 2015 la 04:35 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

las ca si eu am mai facut chestii de genul..daca nu citesc eticheta....:)

 
La 23 iunie 2015 la 06:43 , Blogger Unknown a spus...

Mi-am luat si eu uleiul,a fost vreo 15 lei si este super,imi place mai mult decat cel de la L'real

 
La 10 iulie 2015 la 04:51 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu inca nu l-am luat, dar e pe lista :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire