miercuri, 10 iunie 2015

Paula’s Choice a lansat Resist Hyaluronic Acid Booster

Potențează rezultatele cremei sau serului tău preferat, cu un booster concentrat cu ingrediente reparatoare care mențin bariera naturală intactă și previn deshidratarea pielii. Noul produs Resist Hyaluronic Acid Booster îmbunătățește considerabil nivelul de hidratare al pielii atunci când este adăugat unei creme hidratante sau ser și oferă un aspect final mai tânăr și mai luminos. Ca orice alt produs Paula’s Choice, formula este 100% fără parfum și alcool și nu a fost testată pe animale. Resist Hyaluronic Acid Booster: Acidul hialuronic are puternic efect anti aging, previne îmbătrânirea prematură a pielii, diminuează aspectul inestic al ridurilor și atenuează neplăcerile cauzate de distrugerea celulară generată de radiațiile solare. În plus, menține pielea la nivel optim de hidratare. Acest booster specializat are textură de gel/lichid și este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul acneic sau intolerant. Se aplică și în jurul ochilor și conține o concentrație mare de ingrediente reparatoare care acționează asupra pielii și îmbunătățesc imediat aspectul și textura acesteia, netezind liniile fine și adăugând o  luminozitate aparte tenului.



Disponibil în două variante: 
Resist Hyaluronic Acid Booster 20 ml – 233 lei 
Resist Hyaluronic Acid Booster 3,5 ml – 47 lei

Despre Paula’s Choice 
Brandul Paula’s Choice a fost fondat în anul 1995, de către Paula Begoun, expert internațional în industria cosmetică de peste 30 de ani. Paula Begoun este fidelă misunii ei de a veni în sprijinul femeilor din întreaga lume, ajutându-le să descopere adevărul din spatele produselor cosmetice și să facă diferența dintre adevăr și ficțiune. Împreună cu echipa ei, Paula a analizat, în decursul anilor, peste 200.000 de produse, acumulând un volum extraordinar de informații referitoare la industria cosmetică. Marii jucători de pe piața produselor cosmetice apelează la serviciile de consultanță ale Paulei. Folosindu-se de expertiza și cunoștințele acumulate, Paula Begoun a dezolvat propria ei linie de produse cosmetice atent formulate, care au la bază studii științifice despre îngrijirea pielii. Protofoliul de produse Paula’s Choice cuprinde produse cosmetice de îngrijire a tenului, corpului și părului, produse de makeup și accesorii. Produsele nu conțin parfum, nu sunt testate pe animale și au rezultate excepționale, fără promisiuni false.

Etichete: ,

8 comentarii:

La 10 iunie 2015 la 23:47 , Blogger Unknown a spus...

Nu am incercat niciun produs Paula's Choice pana acum, dar avand in vedere ca am citit numai lucruri bune cu siguranta o voi face :) Pupici

 
La 12 iunie 2015 la 08:47 , Blogger Lucica Lazar a spus...

Multumim pentru review! :-*
Nu am incercat nici un produs de la Paula's Choice :)

 
La 13 iunie 2015 la 10:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa incerci chiar sunt bune, eventual la inceput sa iti iei din acelea care sun small size..asa iti dai seama mai usor daca ti se potrivesc

 
La 13 iunie 2015 la 10:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ma bucur ca iti place ;*

 
La 18 iunie 2015 la 05:18 , Blogger infofiltru a spus...

Stiu ca sunt foarte bune deoarece imi poarta numele :D Glumesc ...am citit si eu pe ici pe colo cand mai prind putin timp liber, ca ar fi tare bune. Nu stiu daca le-as cumpara,poate doar daca le-as primi cadou (sotioare...pont pentru ziua mea :D)

 
La 19 iunie 2015 la 04:32 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da pont de cadou.....eu mi le-as lua pe toate dar ceva ma opreste :)

 
La 19 iunie 2015 la 13:25 , Blogger Claudia's Choice a spus...

m-ar tenta varianta mica!

 
La 23 iunie 2015 la 05:35 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu tot asa ma gandesc, iau varianta mica si dua vad cum este

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire