miercuri, 1 iulie 2015

NIVEA gel de curățare Aqua Sensation

    Am trei mari branduri pe care le ador(cine citește ceea ce scriu frecvent a observat deja,cine nu vă scriu eu să nu vă chinuiți să căutați) , este vorba de :Ivatherm, Garnier și Nivea....pe lângă acestea mai am și altele , dar pe acestea le consider principale.
Ivatherm am produse pentru ten, Garnier păr și ten iar Nivea ten și corp, dar mai nou am observat că încep să trag spre Nivea mai mult mai ales la produsele pentru ten. Cum am ajuns  eu să achiziționez acest produs din gama Aqua Sensation....păi am mers în Dm să îmi iau produsul meu multifuncțional de la Garnier (care era la reducere, fix când a ajuns să se termine cel pe care îl aveam acasă)...eram decisă încă din momentul în care am intrat în magazin că îmi iau Garnier îl iau în mână dau să merg spre casă dar mă opresc să mă uit la ce mai e nou, ce nu am mai testat ...și văd acest gel de curățare de la Nivea....Grea decizie cu două produse în mână mai ales dacă unul din ele le-ai încercat și îți place...dar ce faci când e ceva ce nu ai încercat?! Trebuie să îl încerc așa că am abandonat Garnier pentru Nivea și plec la casă să plătesc încântată. Diferența de preț între cele două nu a fost foarte mare...Pe lângă faptul că nu am încercat până atunci clenser de la ei, am zis că de ce nu. 


Gelul de curățare Aqua Sensation cu tehnologia Hydra IQ și Extract de castravete asigură o curățare profundă:

  • curăță delicat și eficient
  •   purifică în profunzime
  • înlătură eficient machiajul și impuritățile
  •   susține echilibrul natural de hidratare
Despre ingrediente puteti citi aici:cosdna.com
 
  Prima dată când l-am folosit mi-a făcut impresia că îmi usucă tenul,dar la a doua utilizare nu am mai avut această problemă și chiar mi-a rămas necunoscută cauza.Ce mi-a plăcut la acest gel pe lângă mirosul  foarte plăcut este faptul că nu trebuie folosit mult produs, deoarece o cantitate mică este suficientă.


Ce mi s-a părut interesant încă de la început la acest produs a fost aspectul, mai bine spus acele biluțe care se văd, nu eram lămurită dacă sunt abrazive sau se dizolvă (se dizolvă în cazul în care sunteți curioase)
Cu toate plusurile acestui produs eu am găsit și un minus, nu îmi place deloc sistemul de dozare cred că era mai util acela cu sistem de pompă.Prețul acestui produs începe de la 18 ron, în funcție de magazin și ca și cantitate 200 ml eu cred că ajunge undeva la 2-3 luni.

Etichete: , ,

12 comentarii:

La 2 iulie 2015 la 01:22 , Blogger Andreea C a spus...

Si mie imi plac produsele Nivea !!! <3 Folosesc in special produse pentru ten de la ei, pt ca am tenul sensibil, iar cu Nivea din fericire ma impac foarte bine ! Chiar mai bine decat cu branduri dermato-cosmetice "cu pretentii", gen Vichy (care-mi creeaza iritatii) sau Avene (pe care l-am folosit cand aveam acnee, dar nu a avut cinestie ce efect)

 
La 2 iulie 2015 la 01:58 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Nu l-a mai vazut pana acum, dar am verificat ingredientele si n-are alcool, deci posibil sa-i dau si eu o sansa!

 
La 2 iulie 2015 la 04:31 , Blogger Unknown a spus...

Nu am auzit de acest produs pana acum,dar cred ca merita incercat :) Pupici

 
La 2 iulie 2015 la 11:15 , Blogger Eva Luna a spus...

Serumul cu perlute si demachiantul pentru ochi imi plac foarte mult! ❤

 
La 3 iulie 2015 la 06:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

adevarul este ca depinde de fiecare organism in parte/piele..si eu ma inpac bine cu nivea si am multe produse de la ei si nicodata nu am avut probleme

 
La 3 iulie 2015 la 06:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da nu are alcool, desi cand l-am achizitionat chiar nu m-am uitat la asta

 
La 3 iulie 2015 la 06:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nici eu nu am auzit de el pana nu l-am vazut in magazin

 
La 3 iulie 2015 la 06:39 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

serul mi-am propus sa il achizitionez si eu..chiar am citit pareri pozitive( si negative) dar vreau sa il incerc..demachiantul la fel...

 
La 3 iulie 2015 la 06:39 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

am vazut si eu acest gel prin dm, dar am ramas cu uitatul. am avut altceva pe lista si nu m-am abatut, dar cand voi consuma ce mai am pe acasa, s-ar putea sa-l aleg, mi-a placut, din exterior vorbind

 
La 3 iulie 2015 la 07:27 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ai reusit sa te abtii..eu nu pot, pot sa am lista ca nu pot sa nu ma uit si sa imi iau cate ceva ce initial nu imi trebuia ....

 
La 15 iulie 2015 la 12:34 , Blogger BeautyInsider a spus...

albastru de Nivea! chiar astazi am primit vestile despre lotiunile lor hidratante sub dus si visez la ele cu ochii deschisi!! mi-as dori sa incerc si eu acest produs, imi place ca are o textura foarte usoara si ambalajul e mega cute!

 
La 15 iulie 2015 la 23:16 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

este la reducere la dm daca te intereseaza ;)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire