marți, 16 iunie 2015

Produse terminate în ultimul timp

Hello girls..
Am tot strâns într-o pungă ambalaje , până am umplut punga și am decis că e cazul să vi le arăt după care să le arunc.

Produse pentru ten



Despre produsele de la Ivatherm v-am tot povestit, inclusiv despre loțiunea  micelară..sunt fan și cred că voi rămâne în continuare mai ales că am două produse care nu mă încântă și cred că tot la acesta mă întorc, dacă tot îmi place mai bine revin.Am testat câteva produse de la Vichy și ani de-a rândul apa termală a rămas preferata mea, alături de cea de la Ivatherm...am primit acest produs în varianta mini la sesiunea de machiaj organizată de Vichy și Anda Zelenca și mi-a plăcut să îl iau cu mine în poșetă.
Încep ...încet dar sigur să îmi mai termin din măști, și uite că am terminat două una care mi-a plăcut foarte mult și pe care cu siguranță o voi reachiziționa și aici mă refer la cea antibacteriană. Despre ea puteți citi un review detaliat aici, ce-a de-a doua am primit-o cadou de ziua mea și a ținut ceva până să o termin deoarece nu mi-a plăcut sau cel puțin nu am rămas eu prea impresionată.
Din păcate s-a terminat și tratamentul meu de la Sophyto(despre care puteți citi aici), produsul este bun, chiar dacă are un preț mai piperat mă gândesc să îl cumpăr(pe acesta l-am primit la testare).
Șervețelele Nivea sunt chiar bune, sunt deja la cel de-al doilea pachet și acesta fiind aproape pe terminate..cu toate acestea îmi voi mai cumpăra chiar dacă nu le mai găsesc la reducere.

Produse pentru corp



Un singur gel de duș ....well asta deoarece mai am trei desfăcute, am o problemă cu ele,..când văd ceva nou trebuie să fie al meu și să îl încerc și uite tot așa ajung să strâng câteva(am în baie vreo 5 desfăcute)....încerc să mă lecuiesc de acest obcei....încerc, nu înseamnă neapărat că și reușesc :)
Acum o lună am pornit în căutarea unui gel de ras eram pornită din nou pe Veet, dar am ajuns în Dm și am văzut din marca lor proprie, un preț bun(undeva la 8 ron dacă îmi aduc bine aminte)....și sinceră să fiu mi se pare bun, miros delicios ...am mai văzut câteva sortimente așa că vreau să le iau pe rând.

Produse pentru păr



Deși v-am povestit recent despre ultima gamă de la Garnier am și terminat-o, postarea dedicată acestor produse o puteți citi aici. Pentru că am fost curioasă să încerc și un brand profesional de păr mi-am ales trei produse în varianta small size, dintre care am terminat cele două. Masca tratament spray mi-a plăcut foarte mult și puteți citi despre ea aici, despre masca  Style Master....nu îmi place decât mirosul în rest parul meu nu rămâne hidratat deloc(parcă nu am folosit mască deloc) și părul meu nu stă deloc, chiar dacă am părul drept prefer să stea frumos din păcate acest produs nu face nimic , cu toate acestea mă bucur că am cumpărat-o în varianta mini  așa nu dau banii pe full size și să rămân cu ea pe raft până ajunge la gunoi.
Voi ce produse ați terminat recent?

14 comentarii:

La 16 iunie 2015 la 05:50 , Blogger Anda Darie a spus...

produsul de la Balea e deodorant sau antiperspirant?

 
La 16 iunie 2015 la 09:45 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

gel de ras

 
La 16 iunie 2015 la 12:03 , Blogger Unknown a spus...

Vreau neaparat sa incerc si eu gama Garnier :) Pupici

 
La 17 iunie 2015 la 05:38 , Blogger Anda Darie a spus...

multumesc; scuze de intrebare, n-am fost prea atenta

 
La 17 iunie 2015 la 05:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu e bai, se mai intampla ;)

 
La 17 iunie 2015 la 05:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa o incerci, chiar merita ;)

 
La 17 iunie 2015 la 12:26 , Blogger Cosmina a spus...

si eu m-am tot luptat cu gelurile de dus... si am invins! acum am doar 1.. asta dupa jumatate de an ...

 
La 17 iunie 2015 la 14:14 , Blogger Made by Irina R. a spus...

Sincera sa fiu nu am incercat nimic, dar sunt curioasa in privinta gelului de ras de la Balea si al samponului de la Garnier :)

 
La 18 iunie 2015 la 01:36 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cam asa cred ca voi pati si eu, in jumatate de an termin..sper....

 
La 18 iunie 2015 la 01:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa sti ca de la Balea am castigat la un concurs tot un gel de ras varianta mini(alt sortiment, nu cel din imagine) si e bun si acela...eu acum ca am terminat Garnier incerc TIGI :)

 
La 18 iunie 2015 la 05:13 , Blogger infofiltru a spus...

Of Lucia, de cand ma chinui sa fac si eu o postare cu empties..mi se tot aduna de la luna la luna, le pozez si acolo raman..in folder :) In orice caz, trebuie sa incerc si apa termala de la Ivatherm, ca cu asta de la Avene ma ustura ochii de innebunesc.

 
La 19 iunie 2015 la 04:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mai patesc si eu..dar ce sa faci se mai intampla....serios Avene iti usuca ochi? eu de la ei am avut doar un clenser si a fost bun in rest nu stiu cum sunt restul produselor

 
La 19 iunie 2015 la 05:46 , Blogger Claudia's Choice a spus...

ai fost o harnicuta! eu de obicei deschid un produs si ma tin de el, dar luna aceasta am cam dat-o pe aratura si m-am apucat de mai multe!

 
La 22 iunie 2015 la 07:32 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu o iau pe aratura in fiecare luna...ce sa fac daca nu pot rezista :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire