joi, 13 august 2015

Ce se mai joacă copii

    Zilele trecute am fost la sat, unde din când în când îmi place să profit de liniște și de lipsa poluării, unde nu fac mare lucru decât să stau să savurez timpul meu liber și faptul că nu am internet și să merg în vizită la rude, ceea ce este foarte relaxant.
 Printre vizite merg și la finul meu care are 3 anișori și vorbește puțin până se obișnuiește cu lumea după care nu mai reușește nimeni să îl oprească. Ultima dată când am fost am constatat că este liniște așa că am fost foarte curioasă să aflu unde sunt copii...."pai prima cameră la dreaptă și vezi ce fac ei acolo". 
Fiind aproape ziua celui mic s-au gândit să îi ia cadou un calculator, fratele cel mare avea el unul, dar nu aveau loc unul de celălalt să se joace așa că părinții au încercat să îi mulțumesca pe amândoi. În cameră liniște, perdele trase și copii se joacă fiecare cu căștile pe urechi. 




Când au văzut că mă uit la ei au început să îmi povestească fiecare pe limba lui (cel mic e haios de numai când vorbește) că el se joacă cu cuțu maro așa că mi-a arătat despre ce este vorba : Scooby Doo de care știu și eu de când eram mică.Cel mare îmi zice "păi da, că el e mic",și arată spre fratele lui..."păi și tu ce te joci?" îl întreb..hai să îți arăt, și deschide pagina și îmi zice : "ști când o să fiu mare, vreau să fiu doctor, că nu pare deloc greu și jocul mă ajută mai bine să exersez! ". 
Am zâmbit și nu am zis nimic dar în gândul meu "ehe cât este de învățat până să te faci doctor" dar nu am zis nimic, dacă asta își dorește de ce nu..oricum copii își schimbă așa de repede viitoarele "meserii".

6 comentarii:

La 14 august 2015 la 00:08 , Blogger Rokolla a spus...

Eram disperata si eu intr-un timp cu site-urile de jocuri dar acum cu tehnologia asta profit de faptul ca a evoluat tehnologia si cand am putin timp liber stau pe telefon.

 
La 18 august 2015 la 11:06 , Anonymous Lory's Blog a spus...

hehehe si eu ma jucam muuulte joculete pe net...Imi amintesc de Mario, Zuma, Snake...si altele!
Pupici

 
La 19 august 2015 la 00:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pe telefon ma mai joc si eu din cand in cand, dar parca mai mult la calculator unde si asa stau prea multe ore

 
La 19 august 2015 la 00:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ehe ce amintiri....

 
La 31 august 2015 la 00:26 , Blogger infofiltru a spus...

Noi suntem inca la stadiul de "imperecheat" caramizi lego :)

 
La 1 septembrie 2015 la 05:23 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

aia e fain..eu astept sa cresca nepotul meu..ce o sa ma joc :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire