marți, 1 martie 2016

În vizită la noul Melkior deschis în Timișoara

    Sambata a fost zi de relaxare cu fetele, in general sambata fac ceva relaxant si ma plimb sau ma intalnesc cu cate una din fete dar in acest weekend am decis ca ar fi dragut sa ne vedem grupul extins sa povestim si sa ne sorbim cafeau fara graba. Nu se putea sa nu ne plimba putin si prin mall, unde dupa ce am vizitat cateva magazine am intrat si la Melkior. Magazinul s-a deschis acum cateva saptamani, am reusit sa ajung o singura data si atunci a fost ceva foarte repede si recunosc ca nici nu am fost pregatita sa stiu ca vreau ceva . In general am de toate dar nu rezist niciodata la tentatii si acest magazin este atat de atragator ca sigur iti doresti cel putin jumate din ce este acolo.



(De la stânga la dreapta: Andreea -http://www.mybeautykiss.ro, Oana - https://deirdrelestrange.wordpress.com
Teo - http://teodorafediuc.blogspot.ro/, Lorena care facea poza, Melkior girls)


Standul cu oje mă atrage, nu am nici o ojă de la ei lucru care se va schimba cu siguranță cât de curând mai ales că plănuiesc să îmi schimb ceea ce am deja și ojele lor mi se par o opțiune foarte bună.


Printre produse am văzut și câteva pe care le dețin, printre care se numără și pudra iluminatoare mozaic, eu am nuanța cea mai deschisă.



Despre crema de mâini am citit câteva impresii bune, mă gândesc să o achiziționez la un moment dat pentru soțul meu eu nu am probleme cu mâinile uscate.


Când am intrat în magazin m-am dus țintă către satndul cu noutăți să mă uit la creionul de buze Bordo (a cărui mândră posesoare sunt acum), lângă ele se văd și cake eyelinerele eu le am pe toate trei și am scris o mică postare cu swatch-uri.


Magazinul deși pare micuț este plin la propriu de produse , ceea ce vedeți pe site se găsește și le ei așa că merita vizitat, cu siguranță nu veți ieși cu mâna goală.Fetele de la magazin sunt foarte drăguțe și săritoare așa că, în cazul în care aveți vreo nelămurire va ajuta cu siguranță. 

Etichete:

8 comentarii:

La 1 martie 2016 la 02:05 , Anonymous Adela a spus...

Sa stii ca la noi in magazin.. vanzatoarele lasa de dorit. Mai ales una.. Te masoara din cap in picioare si e foarte nesuferita. Dar bine ca Melkior au transport gratuit si de obicei comand de pe site :))

 
La 1 martie 2016 la 02:12 , Blogger Kleo a spus...

hehe, se pare ca ati avut o iesire frumoasa :)

 
La 1 martie 2016 la 02:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

la noi chiar sunt dragute si zambesc, nu se uita ciudat dar mai sunt si alte magazine unde se uita chiar urat...pe alea le evit :)

 
La 1 martie 2016 la 02:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca era dupa noi mai stateam pana seara, ca de vorbit si vazut sunt multe :)

 
La 1 martie 2016 la 07:09 , Blogger Rokolla a spus...

waaaaw ce de frumuseti!

 
La 1 martie 2016 la 07:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

;)

 
La 2 martie 2016 la 08:18 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Eu cred ca m-as pierde cateva ore prin magazin!

 
La 3 martie 2016 la 02:54 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca eram mai putine cu siguranta dar sti cum sunt fetele cand ies multe, am stat gramada pe unele produse..acum nu era dragut nici sa deranjam alte persoane care se uitau dar cu siguranta merg iar zilele acestea :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire