miercuri, 24 februarie 2016

Pss pss, PSS! revine în oras!



Sharing Events readuce atmosfera plăcută regăsită în cadrul evenimentelor PSS! Pary Shopping Socialize este deja o comunitate de oameni minunaţi, care se reunesc şi vă invită şi pe voi să ne fiţi alături în perioada 27-28 februarie de la 12:00 la 21:00 la Ollie Gang Shop, concept store-ul din Blănari!


Organizăm acest eveniment pentru socializare, pentru a vă facilita întâlnirea cu producători români de idei și obiecte, iubitori de artă și frumos. Invitații noștri pot cumpăra sau comanda produse unicat sau custom made, dar în acelaşi timp pot servi o cafea şi avea parte de socializare cu oameni de calitate, într-un mediu relaxat, acompaniat de muzică bună.
Din programul evenimentului anunțăm atelier floral, de pictură, handmade şi atelier pentru mămici şi copii, unde Prinţesa Papiotă ne invită să ne cream singuri tricourile. Toate produsele create de voi, ramăn amintirile voastre, pe care le luaţi acasa.
Evenimentul este destinat fashionistelor, mămicilor și piticilor, celor în căutarea unui cadou sau celor care-și doresc să petreaca o zi de weekend într-o atmosferă plăcută, caldă, veselă şi colorată. Pentru mai multe detalii intră aici.
Vă aşteptăm cu drag şi multe surprize!






Etichete:

2 comentarii:

La 24 februarie 2016 la 05:12 , Blogger Loredana a spus...

Ce dragut! :)

 
La 24 februarie 2016 la 06:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

e foarte fain mai ales daca locuiesti in bucuresti

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire