vineri, 19 februarie 2016

Rejuvenarea facială-soluția ideală pentru un chip mereu tânăr

Procesul de îmbătrânire al pielii este unul normal și natural, însă atât femeile, cât și bărbații, dezvoltă un complex la apariția ridurilor. Acestea încep să apară atunci când proteinele din suportul natural al pielii devin insuficiente. Rejuvenarea facială îmbunățește aspectul tenului, prin estomparea acestora și în plus, hidratează și întinerește tenul.


Toxina botulinică și acidul hialuronic-procedurile anti-îmbătrânire care au revoluționat medicina
Toxina botulinică a câștigat teren în ultimele două decenii, devenind cea mai eficientă procedură medicală nechirurgicală pentru a preveni efectele îmbătrânirii pielii. Ultimele statistici ale Societății Internaționale de Chirurgie Plastică și Estetică arată că, la nivel mondial, aproape 5 milioane de pacienți au apelat doar anul trecut la procedurile cu toxină botulinică. Pe locul doi în top sunt cele cu acid hialuronic, la care au apelat 2,7 milioane de oameni din lume.
Toxina botulinică
Injecția cu toxină botulinică este o procedură care acționează prin blocarea mușchilor și care nu doare. Efectul durează aproximativ șase luni, după care fața revine treptat la dinamica obișnuită. Toxina botulinică se mai folosește și în reducerea transpirației excesive la axile sau palme.
,,Este important să nu confundăm toxina botulinică cu botox-ul. Termenul de botox este doar denumirea comercială a unui produs pe bază de această substanță, dar mai există și altele. Eu țin foarte mult la calitatea produselor pe care le folosesc și garantez că doar două firme au o tradiție de peste douăzeci de ani, celelalte sunt noi și nu au în spate cercetări.” afirma dr. chirurg estetician Calin Dobos.
Acidul hialuronic
Multă lume nu știe că acidul hialuronic este prezent în mod natural în organism. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, capacitatea corpului de a mai produce acid hialuronic scade. Procesul de îmbătrânire este legat și de această deficiență. Dispariția acidului hialuronic din organism mai este cauzată de dereglări hormonale, expunerea îndelungată la soare sau fumat.
,,Acidul hialuronic se poate injecta la nivelul gurii, nasului, gâtului, pomeților, buzelor și ochilor. Cu produsele pe care le folosesc eu, efectul injectării cu acid hialuronic durează între patru și șase luni și crește progresiv până la 3 ani !” explică dr. chirurg estetician Calin Dobos.
Injecțiile cu grăsime proprie
Injecțiile cu grăsime proprie sunt o alternativă pentru tratarea ridurilor și depresiunilor de la nivelul feței. Acestea pot umple obrajii, buzele și pot creea balanța perfectă a fizionomiei.
,,Practic, se ia grăsimea din locurile în care nu e dorită a fi prezentă - de obicei de pe burtă, coapse sau șolduri, și se reîntroduce acolo unde este nevoie.”, explică dr. chirurg estetician Calin Dobos.
Substanțele injectabile pot fi folosite singure sau împreună cu tratamentul cu laser sau proceduri de reconturare a feței ca liftingul facial.
Mai multe detalii despre activitatea medicului chirurg estetician Calin Dobos se află pe website-ul drdoboscalin.ro și pe pagina de Facebook facebook.com/DobosCalin.
Despre Dr. Calin Dobos
Dr. Calin Dobos deține o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei peste 15 ani de lucru în țară, dar și prin participarea la diferite congrese internaționale în aproape toate țările din Europa, pe continentul American, SUA, Canada și Asia. Acesta a reușit să aducă la noi în țară cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.
Stagiile de perfecționare în străinătate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultății, dar și sutele de cazuri soluționate anual reprezintă cartea de vizită a Dr. Calin Dobos.




Etichete:

10 comentarii:

La 19 februarie 2016 la 00:19 , Blogger Unknown a spus...

Apropo de toxina botulitica..am citit ca ar fi buna si pt reducerea durerii migreenelor..se injecteaza cativa stropi in anumite puncte si oarecum maschiaza durerea. Se reface metoda 1 data la cateva luni. Parerea mea ca e mult mai ok decat sa iei tot felul de pastile. Iar eu mi-as reintinerii un pic aspectul pielii cu ajutorul acidului hialuronic.

 
La 19 februarie 2016 la 00:27 , Blogger coco a spus...

hmm...nu stiu...mi-e frica de ace :)

 
La 19 februarie 2016 la 01:04 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu stiam de asa ceva, dar pentru cineva care sufera de migrene e super

 
La 19 februarie 2016 la 01:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu m-am cam obisnuit cu acele si chiar as incerca sa merg s aimi fac, am niste riduri de expresie la frunte care ma enerveaza :)

 
La 19 februarie 2016 la 02:17 , Blogger Unknown a spus...

In vara trec si eu prin acest tratament , nu sunt sigura pe care am sa il ale ,tot ce stiu este ca tenul meu cam are nevoie :)
xoxo

www.sorananistor.com

 
La 19 februarie 2016 la 02:31 , Blogger Chic Lifestyle a spus...

Daca as opta pt rejuvenare, tot de ridurile de expresie as vrea sa scap. Numai ca mi-e teama ca va da dependenta !

 
La 19 februarie 2016 la 05:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu imi doresc foarte mult sa imi fac, nu imi este teama de ace doar ca nu gasesc timpul si poate imi este teama ca nu imi iasa exact cu imi doresc eu...dar pana la urma sper sa imi fac curaj

 
La 19 februarie 2016 la 05:30 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

la asta nu m-am gandit, sa fie ca la shopping si provoaca dependenta..oricum clar trebuie incercat :)

 
La 20 februarie 2016 la 12:45 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Eu sunt persoana ideala pentru injectiile cu grasime proprie! Ofer si norocoaselor care n-au grasimi :D

 
La 22 februarie 2016 la 01:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

:))))))))))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire