joi, 25 februarie 2016

Produse terminate în luna februarie

Deși nu credeam că voi face prea repede o postare cu produsele terminate iată că m-am mobilizat destul de bine să nu îmi mai cumpăr produse până nu termin ce am început pe acasă. Legat de acest subiect voi reveni în curând și cu produse care m-au dezamăgit recent, pentru că am strâns deja trei de care vreau să și scap în curând.



Nivea Aqua Sensation-este un produs pe care l-am adorat până la ultima picătură, prețul este undeva la 18 ron, dozaj practic, nu usucă tenul și cu siguranță îl voi cumpăra din nou cândva puteți citi un review detaliat aici
Noreva Actipur clenser- este un produs putin mai scump decât cel de la Nivea dar și cu acesta m-am înțeles bine, un review detaliat nu i-am făcut deși merită dar am tot zis că îi fac și până la urmă l-am terminat
Apa de lavandă-am cumpărat-o anul trecut la un târg, mi-a plăcut foarte mult mirosul dar și faptul că putea fi aplicat atât pe piele cât și ca să împrospăteze mirosul de pe textile și aer. Prețul unul bun 15 ron , după ce este desfăcut trebuie ținut în frigider având o valabilitate de 2 luni.
Liole PORE OPENING MASSAGE GEL- este un produs foarte bun, ușor de folosit cu un preț bun mai ales dacă îl prinzi la reduceri, știu că pe ebay este mai iefin decât la noi doar că trebuie să ai mai multă răbdare până ajung. Un review detaliat puteți să citiți aici



Baza de machiaj MAKE UP FOR EVER- mi-a plăcut foarte mult și în ciuda faptului că este micuță mi-a ajuns destul de mult timp
Fondul de ten- a fost prea închis pentru mine, cu toate acestea l-am folosit amestecat cu un fond de ten mai deschis . Nu zic că nu a meritat încercat, așa că nu exclud nici ideea de a-l achiziționa din nou
Pudra MAKE UP FOR EVER-m-am înșeles bine cu ea, și o foloseam la sfârșitul machiajului și în cantitate mică pentru că altfel are efectul acela de mască japoneză.
Pudra de la ELF- am achiziționat-o de câteva ori până acum, este accesibilă ca și preț, este puțin prăfoasă dar merită o  grămadă de laude (puteți citi mai multe despre ea aici)

Rimelul de la Teeez îl am de ceva timp dar l-am folosit alternativ cu celelalte, acest brand se găsește doar în cutia Pick N Dazzl.
YSL mascara- le-am primit de la o doamnă dragă mie de Crăciun și l-am folosit până la ultima picătură (te pup Corinuta). 



Ambele sunt pentru conturarea sprâncelor, diferențe majore între culori nu sunt. Prețul diferă dar ambele sunt accesibile ca și preț.



Gama Dove apărută anul trecut, are preț accesibil , mirosul este divin și disciplinează paărul. Singurele produse încercate până acum din gama sunt cele două dar aș vrea să încerc și altceva.



 Dove Go fresh- mi-a plăcut foarte mult mirosul și textura, cred după ce termin ce am prin casă o să îmi cumpăr din nou
Nivea Creme Soft- l-am primit înainte de Crăciun la o achiziție de produse de peste 35 ron, miroase bine și nu usucă pielea.



Lancome Hypnose- l-am primit cadou și l-am iubit în mod deosebit, este primul meu parfum de la ei și am rămas plăcut surprinsă mai ales de durata mirosului.
Beckham Signature for Her- l-am primit în Pick N Dazzle și mi-a plăcut mirosul să nu zic de ambalaj.


16 comentarii:

La 26 februarie 2016 la 00:27 , Blogger ellafairytale a spus...

Wow, cate produse faine, mi-au atras atentia parfumurile.

 
La 26 februarie 2016 la 00:59 , Blogger Chic Lifestyle a spus...

Eu sunt mare fan al produselor Dove, mi se par foarte reusite.Hai ca ai reusit sa termini ceva luna asta, eu una mereu arunc ambalajele inainte sa le fac poze :))

 
La 26 februarie 2016 la 01:03 , Blogger Unknown a spus...

Vreau sa stiu mai multe despre Noreva. ��

 
La 26 februarie 2016 la 01:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

uite pe situl de unde l-am cumparat: http://www.optimashop.ro/noreva-actipur-gel-dermopurifiant-de-curatare-x-150ml.html

 
La 26 februarie 2016 la 01:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu incerc s anu le arunc inainte, mai ales ca la unele nici nu apuc sa le fac review

 
La 26 februarie 2016 la 01:08 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cel mai rau imi pare dupa Lancome :(

 
La 26 februarie 2016 la 01:11 , Anonymous Adela a spus...

Cate produse ai terminat! Cum e creionul de la Kalos (acela e?)

 
La 26 februarie 2016 la 01:13 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Kallos e marker de sprancene..am scris o mica postare pt el :
http://www.allthatbeautythings.co/2015/04/kallos-love-marker-contur-pentru.html?m=0

 
La 26 februarie 2016 la 01:34 , Blogger Unknown a spus...

Ce de produse interesante! As vrea sa incerc si eu Nivea Aqua Sensation si ceva de la MUFE. Pudra elf am avut-o si eu acum cativa ani si stiu ca mi-a placut pe atunci ^_^

 
La 26 februarie 2016 la 06:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pudra elf mi se pare fantastica, nici nu mai stiu cate am tot cumparat..la MUFE poate prinzi la Sephora set mini

 
La 27 februarie 2016 la 01:57 , Blogger Rokolla a spus...

Ai avut ceva produse consumate! Se vede ca eu am stat mai mult in casa :)

 
La 28 februarie 2016 la 23:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cateodata parca abia consum dar uneori parca le manc nu alta

 
La 29 februarie 2016 la 00:53 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

ce de produse! si multe de make-up, greu de consumat! eu ma chinui cu ele... am cumparat si eu un sampon din noile game Dove, stiu ca e ceva pentru volum, cu albastru. am si eu parfumul beckham for her, mie mi se pare potrivit pentru seara, dar nu mi s-a legat prea mult de mana in ultima vreme.

 
La 29 februarie 2016 la 00:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si mie mi se pare makeup-ul parca abia , abia..la rimel merge mai repede in rest, pudra si de restul mai trag si eu mult si bine, acum incerc sa ma si abtin sa nu mai cumpar pana nu termin ca altfel e dezastru

 
La 2 martie 2016 la 08:26 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Ai fost o harnicuta! O sa ma uit dupa produsul de la Nivea.

 
La 3 martie 2016 la 02:58 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

per ansamblu se pare ca am fost...;)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire