joi, 7 aprilie 2016

Sephora Bubble Mask Detoxifying & Oxygenating

    În ultimul timp am văzut că s-a lansat un nou trend în materie de măști  și anume cele de tip bubble, care sunt foarte răspândite mai ales în țările asiatice . La noi vezi destul de rar de cumpărat o astfel de mască, dar Sephora are și eu am achiziționat-o acum mai bine de jumătate de an dar încă nu am scris despre ea pentru că am uitat(asta se întâmplă când ai prea multe măști).Când am achiziționat-o nu am fost tentată să o testez și așa a stat pe raft ceva timp până am făcut ordine și am găsit-o nedesfăcută în cutie, mi-a părut rău de ea așa că de atunci o folosesc constant.




Ce promite:
  • să elimine impuritățile și orice urmă de poluare
  • re-oxigenează tenul tern și obosit redându-i strălucirea
  • din cauza extractelor de ceai alb și vitamina E protejează tenul de agresiunile externe
  • este un produs testat dermatologic și este dedicat tuturor tipurilor de ten

Până să o încerc prima dată nu am înțeles exact ce înseamnă bubble mask, pur și simplu am crezut că apeși pe dozator și iese excat ca și spuma (aceea de ras) și mi se părea complicat de aplicat. De fapt din recipient prima dată curge o substanță cremoasă care în contact cu tenul umed devine spumă, prima dată chiar am aplicat mai mult decât trebuia dar în timp am văzut că trei pompe sunt suficiente pentru o aplicare
Modalitate de aplicare:
După curățarea în prealabil cu un clenser cu apă călduță  și tenul se lasă umed , produsul se aplică într-un strat subțire evitând zona ochilor.Se lasă să acționeze2-3 minute după care se clătește.
Cantitate:40 ml
Preț:65 ron
Valabilitate: 12 luni de la deschidere


   Senzația pe care o ai după aplicare este una plăcută, mi se pare că simt cum acționeaza  oricum primul lucru pe care îl observi este cum se face spuma și cum scoate sunete în timp ce spuma devine tot mai mare. Efectele se simt și se văd imediat după clătirea măștii, tenul este mult mai ferm și  arată hidratat. Îmi place să aplic această mască înainte să ies în oraș, îmi place cum se așează fondul de ten arată mult mai bine și pielea pare mult mai netedă. Cantitatea deși pare mică să știți că ajunge un timp îndelungat datorită dozării foarte precise. Cu siguranță voi reachiziționa acest produs, mai ales că face ceea ce promite păcat nu este prea cunoscut.


Etichete:

6 comentarii:

La 7 aprilie 2016 la 01:54 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Arata asa cul :)) Ma face sa ma gandesc la ciocolata aia care iti pocnea in gura.. nu stiu de ce :))

 
La 7 aprilie 2016 la 06:26 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

are si milka ciocolata de aia..sau avea editie limitata :)

 
La 7 aprilie 2016 la 10:52 , Anonymous Adela a spus...

Arata tare bine, chiar am sa ma uit dupa ea data viitoare! :D

 
La 8 aprilie 2016 la 05:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

e un produs chiar bun pretul nu e asa amre daca socotesti ca, consumi putin deci una singura itia junge un an fara probleme

 
La 12 aprilie 2016 la 08:55 , Blogger Claudia's Choice a spus...

decu trebuie sa ajung neaparat in sephora!

 
La 13 aprilie 2016 la 06:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

vezi ca pana pe 17 parca au oferta la marac lor 2+1

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire