Siropurile Yo se alătură trendului internațional pe 2016 de CRAFT COKTAILS: obiceiul de consum de cocktail acasă
Siropurile
de fructe YO se aliniază tendințelor internaționale pe 2016 și
aduc în România conceptul de CRAFT COKTAILS: obiceiul de consum de
cocktailuri și acasă, nu doar la petreceri, în cluburi și baruri.
Încă
de câțiva ani,
comportamentul consumatorului de cocktailuri alcoolice sau non
alcoolice, precum și a mixurilor simple (de exemplu, limonada cu
sirop și fructe) cunoaște o traversare din zona eminamente de
horeca
către un obicei
de consum acasă. Față de anul 2011, anul trecut Google Trends a
remarcat o creștere a căutărilor de peste 284% a cuvintelor cheie
pentru prepararea mixurilor de cocktailuri. Creșterea a vizat în
special ustensilele, cum ar fi articolele din sticlă, decorațiunile
personalizate și ingredientele pentru prepararea acestora. În
ultimii trei ani, termenii ,,bitter” și ,,sirop simplu” au
crescut cu 62%, respectiv 23%. În România, doar în acest an s-au
înregistrat peste 368.000 de căutări pentru termenul ,,cocktail”.
Un
nou proiect din campania YO - 60 de ani
„Încă
de anul trecut am avut și în România,
în rândul clienților noștri, cereri de rețete personalizate cu
siropurile YO. Așadar, plecând de la faptul că 2016 reprezintă un
an aniversar pentru noi, când YO sărbătorește 60 de ani, ne-am
gândit să activăm și zona de cocktailuri, cu 6 videouri despre
cum să îți pregătești acasă cocktailuri cu siropuri YO, dar și
o aplicație de Facebook pentru popularizarea acestui concept”
declară Liliana
Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.
Șase
rețete de cocktail-uri celebre
Cosmopolitan,
Hugo,
Mojito,
Raspberry
Love,
Pink
Lemonade
și Purple
Light
sunt cele șase rețete de cocktailuri pe care brandul YO Sirop de
fructe le prezintă în colaborare cu bartenderul Costin Gache.
Rețetele folosite pentru prepararea acestor cocktailuri sunt cele
clasice, însă elementul diferențiator este siropul de fructe YO.
În ultimii ani, conceptul „Do It Yourself” a migrat și către
zona de food și bartending, din dorința oamenilor de pretutindeni
de a învăța cum să își pregătească singuri diferite feluri de
mâncare, băuturi și chiar decorațiuni sau alte obiecte de uz
casnic. Această tendință se înregistrează și pe canalele de
YouTube, unde încărcarea de videoclipuri cu rețete de cocktailuri
a crescut cu 70%, față de anul trecut.
Cu
ingredientele necesare și imaginație, orice rețetă de cocktail
poate fi făcută și acasă
„Oricine
poate prepara un cocktail dacă are ingredientele necesare și puțină
imaginație, la fel cum orice rețetă de cocktail poate fi făcută
și acasă! Un mic secret este să porniți de la clasicele rețete
care nu dau greș niciodată, dar să le adăugați o notă
personală.”, a
explicat bartenderul
Costin Gache.
Siropurile
Yo premiază creativitatea
Aplicația
„YO sărbătorește
60 de ani” va fi disponibilă pe pagina oficială de Facebook a
brandului YO
Sirop de fructe.
În perioada 6 aprilie – 6 octombrie 2016, YO premiază
participanții și oferă șase vacanțe în Austria, câte una în
fiecare lună, timp de șase luni.
Pentru
a câștiga unul dintre marile premii, utilizatorii trebuie să se
înregistreze în aplicație, să voteze rețeta preferată și să
răspundă la întrebarea „Tu ce sărbătorești anul acesta?”.
16 comentarii:
Vai cat de bine arata <3 vreau și eu
www.alinapink.ro
Sunt la serviciu si mi-ai facut o poftaaaaa..Arata delicios!
si cat de bune sunt, eu am incercat zmeura si flori de soc, dupa flori de soc nu ma dau in vant ..nici cand eram copil nu imi placea dar cel de zmeura intr-un weekend am baut toata stical cu apa minerala
asa si sunt, ma gandesc sa imi cumpar de coacaze ...
Mmmm ce pofta mi-ai facut :)))
stiu cum e, sunt oarte pofticioasa si daca vad ceva ce imi face cu ochiul trebuie neaparat sa imi iau
La petreceri beau numai cocktail-uri, uneori cu alcool dar de cele mai multe ori fara.
mie imi plac mai mult cele fara alccol, parca sunt maibune plus ca alcool nu prea beau
Cosmo <3 Numai bine, ca s-a inchis Eclipse-ul din Bastion de ceva vreme (si acolo aveau cosmo bun)
Imi plac aceste siropuri. Sunt foarte concentrate si obisnuiesc sa imi iau de capsuni sau zmeura. Am vazut ca au scos si socata si as vrea sa incerc si varianta aia.
Arata delicios! As bea si eu un pahar acum de sirop de zmeura.
dupa capsuni nu ma dau in vant dar zmeura, m-a cucerit acum mai vreau si coacaze
acela este si preferatul meu <3
Sunt tare bune!
da, eu mi-am propus sa le iau pe rand :)
cred ca am baut cosmo doar o singura data si nu mi-a placut dar probabil ca depinde de fiecare local in parte
Trimiteți un comentariu
Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]
<< Pagina de pornire