miercuri, 24 august 2016

Uleiul de cocos presat la rece de la Solaris

   Deși am multe produse de îngrijire, câteodată prefer să le dau deoparte pentru a mă întoarce la ingredinte simple care combinate fac niște produse foarte bune. În ultimul timp am fost puțin cam leneșă și am preferat produsele din magazine, dar mi-a propus să fac o micuță postare  despre un produs pe care eu îl consider minunat datorită beneficiilor sale dar și datorită faptului că este multifuncțional. În multe postări v-am povestit despre mai multe uleiuri și astăzi a venit timpul celui de cocos.Uleiul de cocos este este solid la temperatura camerei, ca untul transformându-se în lichid în momentul în care este apropiat de o sursă de căldură sau încălzit în palmă.

Îngrijirea tenului
   Într-o perioadă mă machiam zilnic, fond de ten cu acoperire mare, pudră, rimel și deși mă demachiam în fiecare seară  câteodată nu părea suficient  că am investigat puțin online și am decis să mă demachiez fiecare a doua zi cu ulei de cocos. Știu că e unsuros și la prima aplicare m-am strâmbat puțin, dar rezultatul a fost unul foarte bun. Am folosit doar ulei , pe care l-am masat câteva minute de îndepărtat este ușor cu un prosop de față și apă călduță. Tenul rămâne curat, deloc unsuros și hidratat. Poate vi se pare puțin cam "mult" mai ales dacă aveți tenul gras , dar merită încercat măcar odată și cred că vă veți schimba părerea.

Îngrijirea părului:
     Folosit atât simplu cât și amestecat cu gălbenuş-uleiul de  cocos se încălzeşte în cuptorul cu microunde până se topeşte după care se amestecă cu un galbenuş (se pune pe vârfuri). Capul se acoperă cu staniol pentru a păstra căldura,iar masca să intre mai bine în păr. După care se şamponează până când nu mai simţiţi că aveţi nimic din mască, ideal ar fi să şamponaţi de mai multe ori sau vă rămâne părul unsuros.
       Dacă aveți probleme cu mătreața, puteți încerca să masați scalpul cu ulei de cocos după care se șamponează până la îndepărtarea completă. Eu am probleme de acest gen foarte rar, dar când sunt le tratez foarte repede .

Îngrijirea corpului
      Pentru că hidratează foarte bine, se poate fi folosit după duș  trebuie o cantitate mică care  se masează până când intră complet în piele. Am încercat , doar că nu am deloc răbdare să masez atât cu toate acestea îmi place să folosesc pe pielea proaspăt epilată. Pe lângă hidratarea pe care o conferă pielii, mă ajută în ceea ce privește iritația mai ales vara când este cald.



Momentan am uleiul de cocos de la Solarin în varianta de 40 ml, știu că există și varianta mai mare dar eu o prefer pe acesta .



O nouă variantă apărută recent de la ei este Hai la mare ulei de cocos presat la rece, într-un ambalaj numai bun de luat la plaja și de folosit ulterior expunerii. Produsul este multifuncțional, la fel ca cel din borcănel doar că acesta trebuie pus neapărat lângă o sursă de căldură. Este un produs 100% din ingrediente naturale fără aditivi  sau conservanți. Flaconul are 150 de ml și costă aproximativ 22 ron.

Etichete:

20 comentarii:

La 24 august 2016 la 01:06 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

si eu folosesc masca de ulei de cocos cu galbenus pentru par! si intr-adevar, daca nu samponezi bine te trezesti cu o unsoare in cap... n-am incercat pana acum produsele solaris. tot zic ca dau o comanda, dar nu stiu de ce nu o fac.

 
La 24 august 2016 la 01:17 , Blogger Unknown a spus...

Am auzit multe chestii bune despre uleiul de cocos. Trebuie sa imi iau si eu..parul meu e gras la radacina insa uscat spre varfuri ..poate va fi bun...sper.

 
La 24 august 2016 la 01:23 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Varianta aceasta cu pompita o vreau si eu!
Tin minte ca mi-a placut mult varianta la borcan, am cumparat produsul de doua ori. M-a ajutat cu matreata, cu pielea uscata...E un produs super!!!!

 
La 24 august 2016 la 02:17 , Blogger Unknown a spus...

De noua varianta nu stiam!! E super util cu pompita, doar ca vara il poti utiliza, iarna, parerea mea e ca e mai simplu din borcan ca il poti reincalzi la microunde cand se solidifica!!

Eu pe par il folosesc si am observat ca nu mai mi se mai despica firele ca in trecut!!

 
La 24 august 2016 la 05:49 , Blogger ellafairytale a spus...

Si eu mi-am cumparat de curand ulei de cocos il folosi mai mult pentru par, din cand in cand il aplic si pe ten, stiu ca are multe intrebuintari si e super bun pt corp si par.

 
La 24 august 2016 la 11:06 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

E super fain <3 Si eu tot imi cumparam varianta la borcanel. O sa o caut si pe cea cu pompita - pare mult mai practic :D

 
La 24 august 2016 la 19:29 , Blogger Unknown a spus...

Uleiul de cocos il folosesc mai mult pentru ingrijirea parului.

 
La 25 august 2016 la 00:04 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Am avut si eu varianta mica, mi-a placut foarte mult! Acum vreau si varianta la tub.

 
La 25 august 2016 la 02:35 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

gaseti din produse si prin magazine, asta in cazul in care nu apuci sa pui comanda si eu mi-am propus sa imi pun o comanda dar asa mai maricica

 
La 25 august 2016 la 02:37 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

trebuie sa il aplici doar pe varfuri atunci, eventual daca poti dormi noaptea cu el in par face minuni

 
La 25 august 2016 la 02:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

atat timp cat il pui sa se topesca e ok cu pompita, eu ma gandesc ca e un pic mai practic ca nu mai trebe bagata mana in borcan ;)

 
La 25 august 2016 la 02:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pana la urma si iarna e ok, daca il pui pe calorifer sigur se topeste, eu cel putin asa ma gandesc sa fac

 
La 25 august 2016 la 02:39 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca ai un machiaj foarte rezistent e mai usor de indepartat cu ulei de cocos

 
La 25 august 2016 la 02:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu mai mult pentru par , dar din cand in cand si pentru corp si fata

 
La 25 august 2016 la 02:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

parca l-am vazut la Miracolul Plantelor dar nu sunt sigura

 
La 25 august 2016 la 02:41 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cu siguranta va fi pe placul tau si la tub ;)

 
La 28 august 2016 la 04:45 , Blogger Kleo a spus...

il am si eu, este foarte folositor :)

 
La 29 august 2016 la 22:58 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

:)

 
La 4 septembrie 2016 la 13:49 , Blogger Lorena's blog a spus...

Si mie imi place mult, e produsul bun la toate! ♥

 
La 7 septembrie 2016 la 23:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este, si are un pret acceptabil

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire