joi, 22 septembrie 2016

Schwarzkopf Professional Color Freeze

        În ultimul timp am fost dornică să schimb ceva, și cel mai simplu mi s-a părut culoarea părului pe ideea un nou sezon o nouă culoare de păr. De data aceasta am optat pentru vopsea profesională în locul vopselei din magazin și dacă tot am decis asta m-am gândit că nu ar strica să încerc și îngrijire mai specială. M-am tot gândit și răzgândit asupra brandului, până am văzut o ofertă tentantă pe un sit: prețuri bune și transport gratis, așa că am pus o comandă .
De la brandul Schwarzkopf am încercat câteva produse de îngrijirea părului, de vopsire a părului dar nimic de îngrijirea părului profesionale sinceră să fiu nici nu știam că au așa ceva. Pe lângă asta am avut de ales între hidratare a părului, produse reparatoar , pentru volum dar până la urmă am decis că ar fi cazul să prelungesc durata noilor mele nuanțe, deoarece am ales două nu doar una. 
Una este un șaten închis iar celălalt este un roșcat , știu că roșcatul va fi o provocare dar am decis că merită încercat.

Gama Schwarzkopf Professional Bonacure Color Freeze conține mai multe produse: șampon, balsam, balsam spray  și mască. Am fost foarte tentată să îmi achiziționez și masca, dar m-am oprit doar la șampon și balsam în ideea că ulterior dacă mă împac bine cu ele, voi lua și masca mai ales că nu mai am nici una de ceva timp.

Ce promite:
  • o curățare delicată a părului
  • hidratare și hrănire optimă
  • îngrijire instantanee și strălucire
  • facilitează pieptănarea fără a încărca părul
  • revigorează culoarea părului vopsit
    La prima utilizare nu mi-au plăcut, mi se părea că nu îmi hidratează deloc părul lăsându-l uscat, dar după a doua utilizare mi-am schimbat părerea . Nu știu de ce prima dată s-a întâmplat așa, poate din cauza apei sau am pus prea mult produs. Cert este că am ajuns să mă înțeleg bine cu gama și chiar mă gândesc să îmi achiziționez și masca, doar trebuie să urmăresc când mai au oferte . 



Ce mi-a plăcut , mirosul produselor și dozarea optimă plus că o cantitate mică este suficientă. Mirosul este ușor floral și se păstrează pe parcursul unei zile , după care dispare. 
      Împreună cele două produse au costat 50 ron, transportul a fost gratuit ceea ce mă îmbie să cumpăr și alte produse de pe elefant. Cu câteva zile înainte prinsesem o apă de toaletă de la Benetton la 100 de ml pentru soțul meu redus de la 124,65 la 49,90 ceea ce mi s-a părut o ofertă foarte bună și era păcat să nu profit mai ales că îi promisesem că îi cumpăr ceva. Chiar și mirosul este foarte plăcut, am rămas surprinsă mai ales că nu îl mirosisem nicăieri și nu am avut niciodată nimic de la acest brand.


Etichete:

8 comentarii:

La 22 septembrie 2016 la 00:16 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Pare un pret foarte ok :D Eu am luat de la ei samponul macadamia la 1l cu vreo 114 lei.. Acum jumatate de an nu-mi mai trebuie altceva :))

 
La 22 septembrie 2016 la 00:32 , Blogger Rodica Granpier a spus...

Sunt curioasa cum e cel roscat....astept parerea ta :) ,o zi frumoasa draga mea!

 
La 22 septembrie 2016 la 21:37 , Blogger Unknown a spus...

Si eu profit la maxim atunci cand sunt reduceri si transport gratuit.

 
La 22 septembrie 2016 la 23:24 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

50 pentru amandoua? e un pret bun! as avea si eu nevoie de ceva pentru par vopsit. eu ma vopsesc mai mereu, momentan stiu ca parul decolorat nu tine vopseaua cam deloc, dar cand o sa revin la vopseaua permanenta...cred ca voi lua in considerare produse speciale pentru par vopsit

 
La 23 septembrie 2016 la 02:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am vazut ca ai o culoare tare interesanta, banuiesc ca este si foarte greu de intretinut

 
La 23 septembrie 2016 la 02:57 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

samponul de la macadamia mi l-as lua si eu, trebuie sa urmaresc reducerile poate gasesc ceva set, as incerca si serul pentru par de la ei

 
La 23 septembrie 2016 la 02:58 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pai cred ca se vede poza de la evntul cu back to school, am doar pe dedesubt roscat , nu am mai vrut tot parul pentru ca acum imi creste mult mai repede si incerc csa ma vopsesc mai rar

 
La 23 septembrie 2016 la 02:58 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu asa raman fara bani, preturi bune+transport gratis=a plecta salarul :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire