Reguli de bună păstrare a sucurilor naturale Profructta
Sucurile
româneşti Profructta sunt 100% naturale,
obţinute prin presarea
fructelor sau legumelor la rece şi pasteurizate scurt la 82 grade
Celsius.
Procesul de producţie se încheie cu îmbutelierea
sucurilor în sticle din sticlă,
aseptică. Sticla
este cel mai potrivit material pentru îmbutelierea şi păstrarea
sucurilor naturale. De
la producţie şi până la noi acasă, mai sunt câţiva paşi, iar
prospeţimea sucurilor depinde şi de ajutorul pe care îl oferim
chiar noi, iubitorii de sucuri naturale, ajutor simplu, legat de
condiţiile de transport şi depozitare.
Drumul
de la fabrica
argeşeană Profructta, din Câmpulung Muscel,
până la rafturile magazinelor, cafenelelor ori până la celelalte
locaţii unde puteţi gusta sau lua acasă sucurile delicioase, este
efectuat în cele mai potrivite condiţii. Vehiculele de transport
sunt dotate cu instalaţii frigorifice pentru ca scurta sau mai lunga
lor călătorie (în funcţie de zona din ţară unde îşi încheie
voiajul) să fie plăcută şi efectuată în perfectă siguranţă
pentru păstrarea intactă a proprietăţile sucurilor. Odată ajunse
în locaţiile de unde vă zâmbesc, fie sunt imediat aduse la raft,
fie sunt depozitate temporar în condiţii optime pentru menţinerea
gustului şi prospeţimii sucurilor naturale.
Odată
deschise, sucurile trebuie ţinute la frigider şi savurate în
maximum 5 zile
Imediat
ce capacele sticlelor sunt scoase, sucurile iau contact cu aerul.
Dacă sunt ţinute la frigider, cu dopul închis în timpul
depozitării la rece, pot fi consumate până la cinci zile. În
cazul în care sucurile desigilate nu sunt ţinute în frigider,
perioada în care pot fi consumate scade la numai o zi. În a doua zi
de depozitare necorespunzătoare, sucul
din fructe sau legume începe, în mod natural, să oxideze,
neavând
conservanţi,
aşadar vor putea fi observate reacţii precum schimbarea culorii sau
modificarea mirosului. În momentul în care se sesizează modificări
ale aspectului conţinutului, sucul nu mai poate fi consumat.
Acasă,
în maşină, în călătorii – prietenii Profructta, vitaminele
Profructta
recomandă atenţie şi în cazul depozitării acasă a sucurilor
sigilate. Sucurile
naturale Profructta se simt cel mai bine în spaţii ventilate, cu
temperaturi între 4-20 grade Celsius, ferite de surse directe de
lumină, căldură sau îngheţ.
Profructta te însoţeşte în călătorii? Nu uita sucurile multe
ore în maşină, dacă aerul condiţionat este oprit – conţinutul
se va încălzi şi este posibil să nu te mai poţi bucura în
totalitate de beneficiile nutriţionale: orice alterare a sucului
implică reducerea vitaminelor şi elementelor naturale benefice
organismului, elemente nutritive pe care le conţine în mod natural
fiecare suc Profructta.
Recomandarea
Profructta este ca sucurile să fie agitate bine după desigilare şi
servite reci.
O
idee de vară
– pune în formele pentru cuburi de gheaţă suc natural Profructta
şi foloseşte gheaţa astfel obţinută pentru a o adăuga în
ceaiuri reci, în apă sau cocktailuri.
Sucurile
Profructta pot fi găsite în reţeaua de magazine Mega Image,
patiseriile Paul, hypermarket-urile Cora, Auchan Piteşti, reţelele
Ted’s şi 1 Minute, restaurantul DADA, în hotelurile Marriott şi
Double Tree by Hilton, săli de fitness, spa-uri şi alte locaţii
partenere.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]
<< Pagina de pornire