marți, 25 octombrie 2016

Hai la November Notes in Social Media!

       Când m-am apucat de blog , nu am știut cum să încep ,cum anume se scrie dar am tras cu ochiul la fetele care aveau ceva experiență și încetul cu încetul am început și eu să mă descurc, cu toate acestea întotdeuna am considerat că este loc de mai bine. 
E adevărat că internetul este o sursă mare de cunoștințe și poți învăța multe lucruri, dar câteodată este foarte greu să găsești informația corectă și este și mai greu să aplici ceea ce citești. De cele mai multe ori sunt materiale destul de greu de înțeles(mai ales dacă nu lucrezi în domeniu). Trebuie să recunosc că așteptam de ceva vreme un proiect de genul November Notes in Social Media, un eveniment de la care vreau să învăț cât se poate de mult mai ales că sunt inviatați să vorbească oameni cu experiența și cred că ar trebui să merg cu un carnețel pentru a nota întrebările pe care le am. Dacă sunteți curioși cine sunt aceștia , îi puteți vedea aici:bloggingtm.ro/vorbitori


Dacă v-am făcut curioși și locuiți în Timișoara sau în împrejurimi vă invit să vă înscrieți la conferință se face pe baza completării formularului de înscriere:http://bloggingtm.ro/inscriere/

Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta audiența datorită locurilor limitate. Confirmarea participării se ia în calcul după înscriere și după ce ați primit mail din partea lor! 
November Notes in Social Media este un eveniment dedicat oamenilor pasionați de mediul online care vor să își aprofundeze cunoștințele în domeniu. Totuși, acesta nu este pentru toată lumea.

În cadrul acestui eveniment vrem să ne adresăm în primul rând bloggerilor cu vechime, a căror experiență extrem de vastă îi face o sursă incontestabilă de informații prețioase. Iar acestea sunt cel mai bine împărtășite într-un cadrul degajat, la o cafea, alături de persoane interesate să afle mai multe despre conținutul de calitate și cele mai bune modalități de abordare a brandurilor (de exemplu).


Termenul limită de înscriere este luni, 07.11.2016, iar accesul este gratuit. După înscriere veți primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile evenimentului. 

Sponsori:

Senneville - http://senneville.ro/
Leonidas - https://www.facebook.com/ciocolaterietimisoara
Adaconi - http://www.adaconi.ro/
Charme Lingerie - http://www.charme-lingerie.ro/
Swiss Solutions - http://www.swiss-solutions.ro/ro/
Cloudberries - http://cloudberries.ro/

Partenerii media a acestei ediții sunt ZeList.ro și West City Radio.
 

Etichete:

3 comentarii:

La 27 octombrie 2016 la 01:17 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Pacat ca e atat de departe!

 
La 27 octombrie 2016 la 02:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

da stiu :(

 
La 4 noiembrie 2016 la 22:54 , Blogger Unknown a spus...

Pacat sa sunt atat de departe dar cu siguranta vei veni cu impresii.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire