marți, 11 octombrie 2016

Review &swatch: Revlon ColorStay

    Cred că a trecut ceva timp de când nu am mai povestit despre machiaj și în special fond de ten. Lunile  trecute am văzut o postare care mi-a atras atenția în mod deosebit Revlon a adus o modificare mult așteptată fondului meu de ten preferat. Dacă sunteți fan al fondului de ten Colostay ați întâmpinat probabil neajunsul de a nu avea sistem de dozare, lucru care s-a schimbat. Odată cu această postare mi-am adus aminte ceva, deși am acest fond de ten de ceva timp nu am povestit despre el cu toate că este singurul pe care îl dețin.



Deși folosesc destul de rar fond de ten, pe acesta l-am cumpărat în momentul când îl terminasem pe cel de la Ivatherm , oricum îmi doream de ceva timp să îl încerc și când l-am găsit la un pret bun a trebuit să îl achiziționez. El poate fi găsit în două variante:pentru ten normal/uscat și pentru ten gras/combinat, eu am tenul combinat așa că am ales cea de-a doua variantă cea potrivită nevoilor tenului meu. 



Ce promite:
  • formula fără ulei pe care o deține este special concepută pentru a oferi și a menține un aspect mat în zonele grase
  • machiaj impecabil cu rezistență până la 24 de ore
  • factor de protecție solară 15
Preț:35 ron și l-am achiziționat de pe siteul depozituldecosmetice.ro
Cantitate:30 ml
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului



Disponibil în 14 nuanțe, eu am ales varianta cea mai deschisă și anume 110-ivory deși cîteodată am impresia că este un pic cam deschis și ar trebui să îmi cumpăr încă o nuanță un pic mai închisă să le pot combina.Acoperirea mi se pare medie, cu toate acestea în perioada în care l-am cumpărat căutam ceva cu acoperire mare în timp am început să mă înțeleg mai bine cu el, cu toate acestea are și punctele slabe. Fiind destinat unui ten gras, am observat că o exfoliere mecanică prealabilă face minuni în ceea ce privește aspectul pielii după aplicarea produsului. În cazul în care acest lucru nu este efectuat , zona uscată care se exfoliază arată urât.Un alt lucru neplăcut pe care l-am observat este că în zonele grase are tendință să migreze , așa că aplicarea unei pudre îl fixează câteva ore bune după care mai trebuie aplicat un strat. În cazul în care nu doriți să aplicați pudra, un spray pentru fiecare este suficient.
Deși are câteva plusuri dar și minusuri, îmi place acest produs și cu siguranță îl voi achiziționa din nou cu următoarea ocazie. Pe lângă acesta am mai văzut câteva produse Revlon care mă tentează .


Etichete:

11 comentarii:

La 11 octombrie 2016 la 04:01 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Si eu am observat aceste minusuri pe care le-ai mentionat, insa cred ca e important - si de fapt, stiu sigur, ca am experimentat - ce pui inainte de el! E nevoie de o baza siliconata - cel putin in cazul meu, cu ten mixt!

 
La 11 octombrie 2016 la 11:16 , Blogger Eva Luna a spus...

Merge si cu un primer bun, dar incearca sa aplici un strat fin de pudra inainte. Eu asa fac de fiecare data si scap de primer. ;)

 
La 11 octombrie 2016 la 20:46 , Blogger Unknown a spus...

Folosesc foarte rar fond de ten dar imi place sa citesc articole despre fondurile de ten ca nu se stie cand ma hotarasc se folosesc mai des.

 
La 12 octombrie 2016 la 03:53 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

nu prea sunt eu fan fonduri de ten, chiar nu folosesc. prefer un bb cream, un cc cream, produse mai usurele si cu putere mai mica de acoperire

 
La 14 octombrie 2016 la 01:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu folosesc rar, dar sa ma macar cand am nevoie

 
La 14 octombrie 2016 la 01:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

merg bb dar pentru fiecare zi eventual, la evenimante gen nunti prefer fondul de ten desi mai u bb nu fac fata a petele care le am pe fata si care vor disparea(sper) dupa ce nasc

 
La 14 octombrie 2016 la 01:07 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

interesante ambele propuneri, trebuie incercate clar

 
La 20 octombrie 2016 la 01:16 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Eu vroiam sa incerc varianta pentru ten uscat, dar la cat de rar folosesc eu fond de ten.. am renuntat.
Acum ma tot uit la bb-uri asiatice.. dar mai vedem. Daca nu pun mana pe vreuna, poate apelez si la Revlon pentru momentele alea in care chiar e nevoie

 
La 20 octombrie 2016 la 02:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

il gasesti la pret dececent, acum legat de asiatice big fan in caz ca nu ai nevoie de acoperire mai mare , atunci bb nu este suficient

 
La 27 octombrie 2016 la 01:26 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Nu l-am incercat, dar tin minte ca Paola il avea intr-un timp si era multumita de el!

 
La 27 octombrie 2016 la 02:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

am citit si eu multe impresii bune despre el, dar a durat ceva pana am ajuns sa il cumpar

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire