sâmbătă, 29 octombrie 2016

Produse consumate cel mai des

     Deși am fost provocată în urmă cu ceva timp de către Romina să vă povestesc despre cele mai folosite 5 produse, a durat ceva până să dau curs provocării, dar astăzi am decis să vă povestesc despre ele.
 La unele probabil că ați citit postări la altele nu. Trebuie să recunosc că îmi place foarte mult să încerc produse  noi apărute dar și produse lăudate de fetele de pe internet, cu toate acestea am câteva produse la care mă întorc mereu și care îmi plac foarte mult și le-am achiziționat de atâtea ori încât în cazul unora nici nu mai știu exact numărul.


1. Nu știu dacă vă așteptați sau nu dar primul produse este o mască, de care m-am îndrăgostit acum câțiva ani. Este vorba de mască de la Mario Badescu Silver Powder, are un preț un pic mai mărișor dar își face treaba de fiecare dată. Chiar dacă l-am cumpărat prima dată după vizionarea unui clip pe youtube pe vremea când aveam probleme foarte mari cu tenul și mă confruntam cu acnee, acum îl folosesc la întreținere mai ales pentru deblocarea porilor iar ca și truc în machiaj îl amestec cu pudră iar tenul rămâne mat mai mult timp.


2.Când am desoperit kitul de la REN, am decis să îl încerc doar că după prima achiziție am rămas plăcut impresionată doar de un singur produs pe care l-aș cumpăra cu fiecare ocazie. Este vorba despre Flash Rinse - 1 minute facial, un produs care lasă tenul foarte fin după aplicare și îl folosesc săptămânal. Chiar dacă de fiecare dată am ales varianta de 20 de ml mi-a ajuns câteva luni bune.


3. În general prefer machiajul foarte rezistent, mai ales la ochii ceea ce înseamnă din start rimel și tuș, pentru că am pleoape uleioase folosesc tușuri cât se poate de rezistente ceea ce înseamnă că sunt rezistente inclusiv la îndepărtare. Anul trecut în vară am descoperit demachiantul bifazic de la Nivea, și de atunci am rămas fidelă lui. Nu cred că îl voi schimba în perioada următoare, îmi place foarte mult și nu văd rostul unei schimbări deși pe piață au apărut multe produse de genul.


4.De câțiva ani am descoperit Anthelios Ac SPF 30 de la La Roche-Posay am rămas fidelă lui, chiar dacă am încercat mai multe produse asemănătoare acestuia , sau aproximativ asemănătoare întotdeauna acesta este produsul la care mă întorc.  Am scris o postare amănunțită despre acest produs, vă las inclusiv linkul în cazul că sunteți curioase:la-roche-posay-anthelios-ac-spf-30.


5. Mai puțin și era să uit de un produs din copilărie, da tot Nivea dar cutiuța albastră cu amintiri plăcute despre bunica mea. Întotdeauna am o cutie de rezervă în casa, pentru orice situație. Mirosul și consistența ei sunt aceași de când mă țin eu minte, este multifuncțională și compactă și nu cred că v-a lipsi vreodată.

Nu știu câte din voi ați răspuns acestei gen de invitații dar dacă nu ați făcut-o, aștept răspunsurile voastre sau link către postare.

Etichete:

14 comentarii:

La 29 octombrie 2016 la 22:22 , Blogger Unknown a spus...

Produselor Nivea le-am ramas fidela de cand le-am descoperit.

 
La 30 octombrie 2016 la 00:17 , Anonymous Mada a spus...

Ma tenteaza masca de la Mario Badescu...

 
La 30 octombrie 2016 la 05:33 , Blogger ellafairytale a spus...

Produse interesante, imi plac in general produsele Nivea.

 
La 31 octombrie 2016 la 03:26 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu ramas fidela marcii, chiar au produse bune

 
La 31 octombrie 2016 la 03:26 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

stiu ca e peste medie pretul dar merita, plus iti ajunge foarte mult timp

 
La 31 octombrie 2016 la 03:26 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si mie <3

 
La 31 octombrie 2016 la 04:04 , Blogger Claudia's Choice a spus...

De la Mario Badescu am incercat o mostra de scrub cu migdale parca, dar nu mi-a placut deloc!

 
La 31 octombrie 2016 la 05:33 , Blogger coco a spus...

Nivea se reinventeaza mereu si ne bucura cu cate ceva nou!

 
La 31 octombrie 2016 la 07:21 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Surprinzator, da! Masca pentru ten folosesc rar...uneori uit sa o aplic saptmanal, desi asa ar fi indicat...ce sa mai zic , ca la mine nu va intra sigur un astfel de produs! :))
Te pup!

 
La 2 noiembrie 2016 la 02:51 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu am avut mostra, mie mi s-a parut buna

 
La 2 noiembrie 2016 la 02:53 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este, eu abia astept s avad cum vor arata pachetele de Craciun trebuie sa imi fac cadou ca dupa nu am timp

 
La 2 noiembrie 2016 la 02:54 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu cum sunt mare fan masti, macar 2-3 pe saptamana acum inainte si mai des

 
La 2 noiembrie 2016 la 10:37 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

demachiantul bifazic de la nivea e in top 3 la mine! il iubesc, ma intorc la el cu drag, sunt la a nu stiu cate sticla, si parca tot nu ma satur!

 
La 2 noiembrie 2016 la 14:09 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu nici nu ma mai utla alte demachiante, pe asta pun mana si gata cred ca e unul dintre cele mai des cumparate produse ever

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire