luni, 13 noiembrie 2017

Spumantele de baie Balea Krauter Bad, răsfăț pentru simțuri


   Intru săptămânal în Dm și mă uit pe rafturi fascinată de tot ce au(și chiar au foarte multe produse), rar se întâmplă să ies cu mâna goală de acolo.
Pentru că au gamă proprie iar prețurile sunt mai mult decât atractive, le-am început pe rând produsele. Bineînțeles că am început cu cele pentru ten (măști evident), păr (mai rar, dar nu zic nu mai ales dacă sunt produse foarte hidratante) și mai nou mă simt atrasă de spumantele lor de baie.

   
     Pe primul l-am achiziționat mai mult din curiozitate:eram foarte răcită, nas înfundat și pur și simplu aveam nevoie să îmi retrezesc simțurile. Am ales eucalipt și am rămas mare fan de atunci, bineînțeles că am mărit colecția cu încă două arome încântătoare: lavandă și mentă-portocală.
Balea Spumant de baie cu ulei de eucalipt, un produs pentru energizarea corpului și a simțurilor. Perfect pentru sezonul rece în care am intrat. La început are un miros ușor înțepător, pe care totuși îl consider acceptabil.Îl folosesc preponderent când răcesc, mai ales că îmi desfundă nasul și după, parcă te simți revigorat.



Balea Spumant de baie cu mentă și ulei de portocală, are un miros foarte asemănător cu ciocolată After Eight și este delicios pur și simplu îți vine să îl mănânci. 
Mirosul de mentă este ușor pregnant dar suportabil, dar spre deosebire de cel cu eucalipt îl fololesc mult mai des.



Balea spumant de baie cu ulei de lavandă
    Deși nu aveam neapărat nevoie și de această aromă, nu m-am putut abține mai ales că sunt mare fan lavandă. Îmi place absolut tot la această plantă minunată, arată bine și are un miros plăcut.
  Toate spumantele din această gamă au 500 ml și prețul este undeva la 8 ron, ceea ce mi se pare foarte convenabil. 
Sper că pe viitor vor mai apărea și alte arome îmbietoare pe care să le încerc.

Etichete:

2 comentarii:

La 13 noiembrie 2017 la 06:02 , Blogger Unknown a spus...

Și mie îmi plac foarte mult spumantele de baie Balea, ce-l cu aromă de lavandă îl ador. Au și un preț foarte accesibil.

 
La 14 noiembrie 2017 la 12:02 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

Chiar acela imi place si mie cel mai mult, astept sa mai lamseze si alte tentatii =)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire