luni, 6 iulie 2015

Review:Thursday Plantation Tea Tree Oil

Bună dimineața fetelor..un nou început de săptămână să speram că bun..m-am gândit să încep săptămâna cu un produs pe care l-am primit la testare de mai bine de o lună și tot mi-am propus să îi scriu review dar din cauza perioadei nefavorabile nu am apucat, până astăzi. Când l-am primit multe fete m-au întrebat ce părere am despre el, având în vedere că am mai testat produse de la Thursday Plantation m-am așteptat să fie bun.Înainte să îl primesc am căutat și eu pe internet informații și am găsit o grămadă de păreri pozitive despre el.


Beneficii și caracteristici:
  • Conține ulei 100% pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil), un antiseptic natural puternic
  •  Proprietăți uleiul din arbore de ceai ( Tea Tree Oil): antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural
  • Este folosit în tratarea rănilor precum: tăieturi, arsuri, zgârieturi, coșuri, mușcături și înțepături de insecte, pentru ciuperca piciorului, candidoze vaginale, infecții fungice sau afecțiuni ale tractului respirator (dacă se folosește un vaporizator).
  • Acțiuni benefice în infecții virale, bacteriene sau fungice.
  • Conținut scăzut de para-cymene pentru a reduce posibilele iritații ale pielii
  • Are un miros plăcut, aromatic și fresh
  • Conține 36% terpinen-4-ol, ingredientul activ principal
Cantitate:25 ml și poate fi achiziționat de pe siteul Thursday Plantation
Preț:77,38 ron

Sticluța primită la testare are 10 ml , cu toate acestea nu am consumat nici măcar un sfert din cantitate și cred că îmi va ajunge foarte mult timp. Pentru că este recomandat pentru foarte multe afecțiuni, eu le-am folosit doar pentru câteva de care am avut nevoie.



O perioadă am avut un ten foarte curat, fără nici o imperfecțiune până am luat niște medicamente și atunci a început problemele acum stau și mă gândesc că e  din cauza căldurii . În general zona mea problemă a fost bărbia dar de data aceasta afectate au fost:fruntea și obrajii.Am aplicat uleiul cu ajutorul un bețigaș de ureche, deși este ulei intră destul de repede în piele indiferent de cantitatea aplicată și nu lasă peliculă.Ideal este de aplicat chiar în momentul în care coșul apare deoarece uleiul ajută ca inflamarea lui să dispară dezinfectând zona și stopând extinderea (asta mai ales dacă aveți tendința să vă atingeți des fața).
Îmi place să îl mai pun odată sau de două ori pe săptămână în gelul de duș, doar câteva picături și pe lângă mirosul plăcut și efectul revigorant, ador acea senzație de prospețime.
Dacă aveți problemă cu mătreața, câteva picături se pun în șamponul obișnuit și se masează scalpul eu nu am probleme cu mătreața dar de când a venit căldura aplic această procedură. Îmi dă o senzație de prospețime și părul rămâne cu un miros foarte plăcut.
Deși știu că acest produs poate fi folosit pentru aflele bucale și gingivite(am rar astfel de probleme) , odată pe săptămână pun o picătură de ulei pe pasta de dinți după care mă spăl normal, rezultatul este o respirație proaspătă de lungă durată.Știți problema aceea când trebuie să pleci în oraș și ai mâncat ceva ce are miros puternic..acest produs rezolvă cu brio problema.
Este foarte eficient împotriva mușcăturilor de insecte, mai ales că la unele înțepături pielea este afectată și îți vine să te scarpini fără oprire. Puțin produs aplicat calmează iritația și mâncărimea.

Acestea sunt doar câteva exemple de cum poate fi folost acest produs, pe lângă mai sunt o grămadă pe care cu siguranță le voi încerca când va fi nevoie.
Cert este că acest produs este bun, multifuncțional și datorită ambalajului poate fi luat ușor în poșetă sau geantă putând fi folosit de câte ori este nevoie.

Etichete: , ,

14 comentarii:

La 6 iulie 2015 la 03:50 , Blogger Alinapink a spus...

Este un produs foarte eficient :), sunt tare multumita de el.

 
La 6 iulie 2015 la 03:51 , Blogger Be Beautiful a spus...

Se poate folosi si pentru ingrijirea danturii, eu chiar am observat ca gingiile imi sangereaza mai putin de cand folosesc cateva picaturi de tea tree oil picurate intr-un pahar cu apa calda, pe post de apa de gura + aplicat pe periuta de dinti. In gelul de dus nu l-am aplicat deoarece nu prea m-am imprietenit cu mirosul :D

 
La 6 iulie 2015 la 03:59 , Anonymous Glamup doll a spus...

ȘI eu l-am folosit în multe scopuri cu succes.

 
La 6 iulie 2015 la 04:41 , Blogger Unknown a spus...

La cum ai descris sis..sincer e un produs minune...e woauu...l-as cumpara si eu...pt ca are o gramada de utilizari...eu una as folosi la iritatii si bubite, mai ale ca afară e cald si.sunt predispusă la ele.

 
La 6 iulie 2015 la 06:54 , Blogger Rokolla a spus...

Si eu l-am folosit si am fost incantata si surprinsă de sfera larga de întrebuințari!

www.rokolla.blogspot.ro

 
La 6 iulie 2015 la 07:22 , Blogger Unknown a spus...

Si eu il folosesc zilnic, de cand l-am primit! Imi place mult, cu toate ca mirosul este cam puternic pentru gusturile mele :P

http://intrendbydeea.wordpress.com

 
La 6 iulie 2015 la 23:02 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si mie imi place mult

 
La 6 iulie 2015 la 23:03 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca nu iti place mirosul asa mult sa sti ca dupa ce clatesti gell de dus , mirosul este mult mai diluat

 
La 6 iulie 2015 la 23:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sunt asa de multe ca trebuie sa ma uit pe net :)

 
La 6 iulie 2015 la 23:05 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa sti ca, chiar pentru iritaii e bun si e vegan deci nu dauneaza...pe langa asta ramai cu acea senzatie fresh

 
La 12 iulie 2015 la 23:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu la fel..si mai am atatea de incercat cu el..dar oricum cei 10 ml ajung ceva timp

 
La 12 iulie 2015 la 23:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mie imi place inclusiv mirosul...

 
La 14 iulie 2015 la 01:54 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Un produs ce trebuie sa fie in casa, asa consider eu! :)
Atat de multe intrebuintari...iar daca suporti mirosul, e si mai bine! :D
Pupici

 
La 14 iulie 2015 la 01:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ador mirosul....sotul meu zice ca este puternic , dar mie imi place

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire