joi, 21 august 2014

Tentaţia MAKE UP FOR EVER...

   Să intri în Sephora şi să ieşi cu mâna goală?! Nu se poate, cel puţin eu nu prea rezist, este plăcerea mea vinovată . După cum aţi cam văzut pe pagina lor de pe Facebook de ceva timp au reduceri mari, eu tot am evitat să merg în ideea că sigur tot ce a fost fain s-a dat şi nu mai găsesc nimic să îmi placă, dar uite că m-am înşelat. Am intrat şi m-am fâţâit pe la rafturi, dar când dau să ies mă gândesc să mă uit şi pe raftul cel mai de jos, din lateral se vede o cutie puţin deschisă mă uit scrie pe ea Make Up For Ever, mă gândesc desfăcută sigur a luat cineva din ea şi e incompletă, mă uit în spatele ei încă două cutii intacte , neşifonate. Mă uit curioasă ce o fi,ş i m-a vrăjit pe loc ...produsul pe care imi doream de ceva timp să îl încerc era acolo: pudra HD. 
Şi da am achiziţionat setul datorită acestei pudre, dar între timp a ajuns să mă fascineze  conţinutul ei .





Ce conţine cutia:



Bază de machiaj, are o consistenţă care intra repede în piele lăsând-o catifelată, culoarea este neutră şi se potriveşte oricărei nuanţe.
Fondul de ten Invisible Cover, deşi în sticluţă mi s-a părut închis la culoare odată întins pe piele s-a potrivit perfect. Acoperirea pare medie, de aceea a trebuit aplicat în doua straturi pentru a acoperi anumite zone cu imperfecţiuni.Nu încarcă tenul, şi nu dă acestuia un aspect încărcat. Mi se pare bun, dar nu m-a fascinat să pot spune că mi-l doresc.

Pudra HD, m-a cucerit şi cu siguranţă o voi achiziţiona în varianta full-size. Este o pudră care se potriveşte tuturor nuanţelor şi tipurilor de ten, matifiază şi fixează fondul de ten .



Creionul de ochi , este negru şi după ce este întins pe pleoapă şi se usucă  abia se demachiază.Folosesc rar creioane de ochi, aşa că acesta, deşi mic o să îl am timp îndelungat.



Rimelul, m-a fascinat de la prima utilizare datorită formei pe care o are periuţa, nu am mai văzut până acum o formă de acest gen...dar face foarte facilă aplicarea rimelului. 



Pe lângă avantajul periei nu mi s-a părut prea grozav rimelul, mai ales că nu este rezistent la apă, ceea ce este un minus mare mai ales vara.

                Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram





Etichete: , , , , , , , , , ,

19 comentarii:

La 20 august 2014 la 23:28 , Blogger infofiltru a spus...

Nu am avut nici un produs de la ei pana acum dar trebuie sa recunosc ca ma tenteaza creionul, mai ales daca e asa de rezistent cum ai zis tu. Eu folosesc creioane, in schimb folosesc mai putin fard:) Si rimelul are o periuta conica, asa cum nu am mai vazut pana acum. Sper sa iti placa si sa le folosesti cu placere si celelalte produse nu doar pudra :D

 
La 20 august 2014 la 23:44 , Blogger Haos Organizat by Cristina a spus...

Ce kit dragut ! :X:X

 
La 21 august 2014 la 00:14 , Anonymous Cristina Barbieru a spus...

Ce bine arata toate!! Nu am folosit niciun produs de la ei insa toate imi cam fac cu ochiul ;)) :*

 
La 21 august 2014 la 00:28 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sunt niste produse interesant, dar cred ca ma voi opri la pudra si poate baza de machiaj...mi se par cam piperate la pret nu de alta...

 
La 21 august 2014 la 00:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nici u nu aveam nimic pana la kit, eu zic ca merita macar incercate ;)

 
La 21 august 2014 la 00:50 , Blogger Chic Lifestyle a spus...

Mvai, cum arata. Trebuie sa-mi fac timp sa ma duc in Sephora, numai de curiozitate , sa vad cat matifiaza tenul produsele l-as lua. Ah, si pentru rimel. Peria aia chiar e smekera

 
La 21 august 2014 la 01:47 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

poate mai ai noroc sa gasesti ceva..cica reducerile sunt pana al sfarsitul lunii august....

 
La 21 august 2014 la 03:51 , Blogger Mihaela Pojogu a spus...

Eu am retinut de la o bloggerita ca un top coat bun la ei gasesc. Sa le folosesti cu placere! xo

 
La 21 august 2014 la 04:24 , Blogger AnytaGyo a spus...

Faine produse dar parca fondul de ten nu e ceea ce ma asteptam. Vreau sa zic, cu siguranta costa mult si are totusi acoperire medie?? :-? Hmmm... Cu pudra mi-ai facut "pofta" :))))

 
La 21 august 2014 la 06:00 , Blogger Olivia Boros a spus...

Oooo, te invidiez!!! N-am mai trecut de mult prin Sephora, cat a fost toata trusa?

 
La 21 august 2014 la 06:20 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc...

 
La 21 august 2014 la 06:21 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mie asa mi se pare ca e medie....nu am cautat pe net sa vad daca e sau nu asa...la mine asa arata...las Zuza daca apuc sa imi iau mare iti umplu recipientul acesta si iti trimit :*

 
La 21 august 2014 la 06:22 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu am cam rarito...prea multi bani cheltui...95 ron a fost la reducere, pret intreg nu stiu cat este...

 
La 22 august 2014 la 06:21 , Blogger Unknown a spus...

Trebuie sa recunosc ca Sephora este o mare tentatie careia rareori ii pot rezista.Iar de produsele MUFE ce sa mai zic.
Sa le folosesti cu placere!

 
La 22 august 2014 la 13:45 , Blogger Unknown a spus...

Eu am si fondul de ten care imi place si pudra care la inceput mi -a placut si in momentul in care mi-am dat seama ca apar in poze cap alb de zici ca e aparte...nu mi-a mai placut:(si am intampinat probleme cu ea cand am machiat pe cineva exact ca in cazul luí angelina jolie daca nu e super súperbine matizat locul unde a fost corectorul apar petele astea care sunt vizibile decat in fotografii!

 
La 25 august 2014 la 03:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

multumesc Giorgiana, preau multe tentaii greu de tot ;)

 
La 25 august 2014 la 03:56 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu la asta nu m-am uitat trebuie sa fac si eu sa vad daca arat ca o fantoma :)

 
La 25 august 2014 la 07:42 , Blogger infofiltru a spus...

Mie mi-a recomandat o prietena make-up artist produsele de la Parisax, eu am incercat rimelul si eram "WOW!!", adica mai ceva ca rimelurile care m-au facut sa exclam asa ceva pana in acel moment (Supershok de la AVON si varianta pe rosu de la Loreal). MI-a zis ca are o pudra translucida care face minuni (nu are putere mare de acoperire ci mai mut fixeaza machiajul si matifiaza tenul). Am zis ca daca mi se termina pudra de la Loreal am sa iau si eu una de la Parisax, la ce pret are am sa o consum putin cate putin :D

 
La 26 august 2014 la 10:50 , Blogger Unknown a spus...

Si eu imi doresc de foarte mult timp sa incerc acea pudra de la ei si cand zic ca astazi mi-o iau, parca vad altceva si tot aman cu gandul ca mai am pudre si o voi lua dupa ce voi termina macar cateva :))

http://frommwithloveblog.blogspot.ro/

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire