luni, 24 august 2015

3 produse care m-au dezamăgit

   Nu am mai scris de mult timp dezamăgirile pe care mi le-au adus anumite produse, unele mai scumpe altele mai accesibile dar pe care mi le-am dorit mult și de aceea aveam impresia că mă vor da pe spate la propriu.
Am să încep în ordinea crescătoare a prețului, mai ales că la capătul listei un produs a unui brand renumit care nu a fost tocmai ieftin.




Apă micelară Garnier pentru ten mixt spre gras și sensibil

Am fost fascinată când am citit de apariția acestui produs și am citit și câteva păreri despre el înainte ,așa că la prima ocazie pe care am avut-o l-am achiziționat.
 Prețul lui este undeva la 20 de ron, în funcție de magazin eu vreau să vă spun că la mine nu a făcut nimic, parcă dau pur și simplu cu apă de la robinet pe față și atât. Nu am observat să îmi aducă măcar o mică înbunătățire a aspectului pe care o are tenul meu.Așa că am dat-o mai departe celei mai bune prietene care și ea spune că nu are nici un efect.Deci îmi este clar la unele persoane are, la unele nu fiecare ten reacționeaza diferit.



Yves Rocher Gel de duș gomant Lămâie-Busuioc
Nu sunt mare fan al acestui brand, doar gelurile de dus mi se par încântătoare dar când am văzut noua gamă am decis că trebuie să încerc ceva.Am mers în magazin și după ce am mirosit cele trei game am decis ca lămâie și busuioc mă reprezintă, am plecat încântat la casa unde am plătit 23 ron nici puțin nici mult deși pentru cantitatea de produs să zicem că acceptabil. Odată ajunsă acasă, am dat toate gelurile de duș la o parte și l-am încercat pe acesta.Textura lui mi se pare prea fină pentru a exfolia pielea dar m-am gândit că tot ar face ceva, dar marea dezamăgire am întâmpinat-o cu mirosul foarte fad și parcă nu seamănă deloc cu ce am mirosit în magazin (e adevarat că acolo am testat spray-ul de corp), aroma părea total diferită deci dezamăgitor pentru mine. Momentan stă abandonat pe un raft și mă chinui să îl folosesc până îl termin. Cât de curând cu siguranță nu mai achiziționez ceva ce apare nou de la ei.



BeneFit Cosmetics Lemon Aid

Un alt produs lăudat pe care îmi doream de ceva timp să îl încerc așa că acesta m-a dezamăgit cel mai tare mai ales că prețul este pe site 100 ron.
Ce este acest produs: bază de machiaj pentru ochi, teoretic ar trebui să țină fardul la locul lui. În primul rând nu îmi place textura lui, prea uscată pentru a fi aplicat pe pleoape și necesită mai multă insistență dar odată întins dă pleopei un aspect mat numai bun de aplicat orice fard de ochi fără influența culoarea fardurilor. Doar că nu prelungește rezistența fardurilor pe pleoape, după două ore pliurile devin lucioase, și fardul pur și simplu parcă este șters. Același lucru l-am pățit și cu tușul, doar că la tuș am ajuns să arăt ca un urs panda.
L-am achiziționat în martie și expira după 6 luni de la deschiderea ambalajului, așa că îl și arunc.


Etichete:

18 comentarii:

La 24 august 2015 la 00:21 , Blogger Unknown a spus...

Imi pare rau sa aud asemenea despre lotiunea micelara. :( acum o folosesc pe cea de pentru ten sensibil si sunt incantata de ea, de aceea aveam un avant destul de mare sa o incerc si pe aceasta. Imi pare rau ca nu a functionat pentru tine.
Pupici! :*
http://dianedusoleil.blogspot.ro/

 
La 24 august 2015 la 01:53 , Blogger Mihaela Pojogu a spus...

Micelara mea e cea pentru ten sensibil, e ok, cu benefit mare pacat, si de bani, si de nepotrivire.
xo

 
La 24 august 2015 la 02:11 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Mie mi-a placut micelara Garnier Pure Active, dar are alcool...Deci o prefer pe cea roz! :D
Pupici

 
La 24 august 2015 la 06:21 , Blogger coco a spus...

imi pare rau de Benefit, sunt mare fan :(

 
La 24 august 2015 la 06:26 , Blogger An a spus...

Mie chiar mi-a placut apa micelara Garnier , dar asa este, cum ai zis si tu, nu merge un produs la fel pentru fiecare persoana. Iar despre benefit, pff...pacat...

 
La 24 august 2015 la 09:14 , Blogger Denisa a spus...

Nu am folosit niciunul dintre produse, dar apa micelara pentru ten sensibil de la Garnier este preferata mea. Nu as incerca-o pe cea pentru ten mixt, deoarece are alcool. :)

 
La 24 august 2015 la 09:26 , Blogger Unknown a spus...

Imi pare rau de Benefit, mai ales ca este un produs destul de scump :( Multumim ca ne-ai informat in legatura cu aceste produse! Pupici

 
La 24 august 2015 la 11:10 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

semai intampla ;)

 
La 24 august 2015 la 11:11 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sau poate am prins euo serie care nu a fost prea reusita...cine stie

 
La 24 august 2015 la 11:12 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

pe mine nu ma deranjeaza ca are alcool, doar ca din pacate nu ne intelegem :)

 
La 24 august 2015 la 11:12 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

nu stiu ce sa spun ,este dinpacate primul meu produs de la ei..si am inceput cu stangul asa ca prea curand nu imimai cumpar nimic de la ei

 
La 24 august 2015 la 11:13 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

din pacate asa este..si mie imi pare rau de ele dar asta este

 
La 24 august 2015 la 11:13 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

inca nu am incercat cea roz dar poate ma incumet...

 
La 24 august 2015 la 11:14 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

se intampla dar asta este ;)

 
La 31 august 2015 la 00:00 , Blogger infofiltru a spus...

Sa stii ca nici apa micelara de la Aveene nu e mai buna..singura care mi-a placut pana acum a fost aia de la La roche possay si pe care cred ca o s-o cumpar iar in ciuda pretului piperat. Pe mine m-a dezamgit si gelul de dus de la Cien (marca lidl) si rimelul bio de la Green People, dar daca stau si ma gandesc sigur ar mai fi cateva de adaugat la lista.

 
La 1 septembrie 2015 la 05:20 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu avene am incercat doar un cleser care mi s-a aprut foarte bun, lrp imi place l-am folosit aucm cativa ani si am fost multumita de ele..legat de cien nu am incercat nici macar un produs..nu stiu de ce dar chiar nu ma atrag

 
La 2 septembrie 2015 la 01:39 , Blogger Claudia's Choice a spus...

pacat de micelara aia!

 
La 2 septembrie 2015 la 02:30 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

se mai intampla :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire