vineri, 28 august 2015

REN Glow and Go! Kit și prima impresie sit feelunique.com

     Mi-am dorit de ceva timp să încerc produsele brandului REN (de când am citit la Coltul Cameliei despre ei), dar am tot amânat cu gândul că am prea multe produse desfăcute și nu are rost să investesc în ceva asemănător, dar curiozitatea nu mi-a dat pace și acum mai bine de o lună le-am achiziționat. 
Una din temerile mele a fost că va trebui să merg la poșta vamală să ridic micuțul colet spre norocul meu acesta a venit la poșta de cartier , dacă îmi aduc aminte foarte reped, parcă șapte zile de la plata comenzii așa că sunt foarte mulțumită de acest site și cu siguranță voi mai cumpăra de le ai.Transportul este gratuit la comenzi de peste 10 lire, ceea ce mi se pare o sumă minimă rezonabilă..iar dacă cheltuiți peste o anumită sumă(parcă 28 de lire) puteți să vă alegeți și mostre la finalul comenzii.




Preț: în momentul în care le-am achiziționat eu kitul costă 19,32 euro, prețul se schimbă constant în funcție de curs

Cantitate:20 de ml fiecare
Valabilitate:6 luni de la deschidere


REN Glycolactic Radiance Renewal Mask
Pentru că nu sunt la prima încercare a unui exfoliant de acest gen am știut exact la ce să mă aștept și anume mici pișcături și o ușoară roșeață după folosirea unui astfel de produs. Pielea rămâne catifelată la atingere și parcă mai luminoasă.



REN Flash Rinse 1 Minute Facial
Acest produs chiar este o noutate pentru mine, mai ales că promite să acționeze într-un minut ceea ce mi se pare incredibil. Am avut o ușoară neâncredere, dar era în kit așa că m-am gândit totuși merită încercat. După ce am citit pe ambalaj că are vitamina C (în ultima perioadă am o manie de a cumpăra produce care conțin această vitamină), Produsul se aplică pe tenul uscat, se umezesc degetele și se masează , după care se lasă să acționeze 1 minut după care se clătește cu apă. Tenul arată minunt după, neted  și luminos de aceea chiar mă bate gândul să achiziționez acest produs în varianta full-size. Chiar dacă prețul la prima impresie este mare și cantitatea mică, să știți că ajung mult timp. Îmi doresc să achiziționez ambele produse în varianta full-size, dar fiind mai piperate ca preț aștept să apară ceva oferte.


Voi ați încercat produse REN? 

Ceva recomandari?

Etichete: , ,

10 comentarii:

La 27 august 2015 la 23:19 , Blogger Made by Irina R. a spus...

Interesant. Eu nu am incercat produsele lor si nici nu auzisem de ei :)

 
La 28 august 2015 la 02:49 , Blogger Simona Tucu a spus...

Super faine, si eu imi doresc sa incerc doua produse ren de cativa ani deja. Cred ca o imi comand si eu pana la urma de pe feelunque :P

 
La 30 august 2015 la 08:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

au multe dar preturile sunt destul de piperate cu toate astea mai prinzi din acestea micute..macar incerci sa vezi cum ti se par

 
La 30 august 2015 la 08:38 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

eu planuiesc o comanda undeva dupa ziua mea...iti scriu atunci ,poate vrei si tu ceva ;)

 
La 30 august 2015 la 23:55 , Blogger infofiltru a spus...

Eu nici nu auzisem de ele dar sa mai termin si eu din ce mai am desfacut si apoi poate ma reprofilez pe alta categorie de produse :)

 
La 1 septembrie 2015 la 05:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

macar tu rezisti..eu nu pot oricat de mult ma strofoc nu ma pot abtine

 
La 2 septembrie 2015 la 01:33 , Blogger Claudia's Choice a spus...

si eu tot de la Camelia stiam de gama aceasta, dar ma cam descuraja pretul si ideea ca ajung la posta vamala. daca ajung la posta de cartier, ma duc sa-mi bag si eu nasul pe site! :)

 
La 2 septembrie 2015 la 02:29 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

stiu..pretul este cam descurajant, dar ma gandesc sa urmaresc ofertele si sa imi mai cumpar...eu am primit la posta de cartier..sper ca asa sa si ramana ca daca ajung la vamala clar nu imi mai comand

 
La 31 mai 2016 la 02:51 , Blogger ramona a spus...

Produsele REN se pot comanda si din Romania, de pe site-ul www.skinmagia.ro. este singurul importator de produse Ren, in Romania.

 
La 31 mai 2016 la 07:40 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

stiu de sit, doar ca daca imi amintesc bine diferenta de pret este destul de mare

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire