miercuri, 2 martie 2016

SOLE Luxury Boutique: Femeile cumpără un parfum o dată la trei luni

Potrivit SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, o femeie cheltuie, în medie, 250 lei pentru parfumurile preferate, făcând o nouă achiziție o dată la trei luni.


Astfel, conform companiei, comportamentul de achiziție este influențat în principal de noutățile sau ofertele de preț existente în magazinele fizice și online, ceea ce demonstrează faptul că femeile nu rămân fidele unui singur parfum, ci folosesc mai multe arome, în funcție de ocazie.
Cu toate acestea, SOLE observă că, deși parfumurile sunt schimbate destul de des, româncele preferă să rămână în zona unui singur producător, printre cele mai apreciate branduri numărându-se Lancome, Yves Saint Laurent și Tom Ford.
În ceea ce privește modalitatea de achiziție, Angela Țiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE, afirmă că majoritatea cumpărăturilor se realizează în mediul online, unde varietatea gamei este mult mai largă, iar prețurile mai mici.
De regulă, clientele apelează la comenzile online cu scopul de a comanda un parfum deja deținut sau un produs asemănător, pe care îl aleg în funcție de notele conținute și cunoscute. De asemenea, achizițiile în mediul online reprezintă rezultatul testărilor din magazinele fizice”, a completat reprezentanta companiei.
SOLE dă startul primăverii cu mărțișoare parfumate
Astfel, pe parcursul lunii martie, SOLE sărbătorește începerea sezonului de primăvară și se adresează cu precădere femeilor, cărora le oferă sute de variante de mărțișoare parfumate, potrivite pentru orice buget.
În acest sens, doamnele și domnișoarele care își doresc un mărțișor special în luna martie, vor avea la dispoziție parfumuri la prețuri reduse, dar şi alte promoții avantajoase la achiziționarea a oricare două produse.
Bineînțeles, fiind o lună în care femeile sunt răsfățate cu numeroase cadouri, sugestiile noastre de mărțișoare vizează nu doar parfumurile, ci și alte produse care pot aduce un zâmbet pe chipul oricărei doamne, precum cosmetice, ceasuri sau chiar genți semnate de marele case de modă”, a încheiat Angela Țiboc.



12 comentarii:

La 1 martie 2016 la 23:45 , Blogger ellafairytale a spus...

Da, O dată ce îți găsești un parfum care te reprezintă nu îl mai schimbi

 
La 2 martie 2016 la 00:25 , Blogger Unknown a spus...

Am un parfum preferat...trebuie sa mi-l fac cadou ..din nou...Versace Bright Crystal. Offf ce frumos miroase.

 
La 2 martie 2016 la 02:28 , Blogger Chic Lifestyle a spus...

Well, depinde cate preferate ai,ca e posibil sa cumperi si mai des :))

 
La 2 martie 2016 la 04:51 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

parca l-am mirosit acum ceva timp, dar nu mai stiu exact

 
La 2 martie 2016 la 04:52 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

daca esti colectionar cu siguranta

 
La 2 martie 2016 la 06:15 , Anonymous Anonim a spus...

Ghizdavu iuliana ;de foarte multi ani folosesc acelasi parfum ,este unul ieftin si bun ,dar cred ca este cazul sa il schimb ,sunt cam pretentioasa la parfumuri ,am incercat cateva si nu mi-au placut ,dar o schimbare trebuie sa fac si eu

 
La 2 martie 2016 la 08:10 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Mai des si mai multe!

 
La 3 martie 2016 la 02:49 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mai ales ca vine primavara , o schimbare este intotdeuna buna...;)

 
La 3 martie 2016 la 02:49 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

mai stiu eu pe cineva care zice la fel :)

 
La 3 martie 2016 la 02:50 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

si eu asa ziceam la inceput dar acum le schimb si dupa cum mi se chimba starea de spirit si am observat ca parca si guturile s-au schimbat in timp

 
La 3 martie 2016 la 10:33 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

Eu am deja 2 pe lista.. iar unul dintre ele Estee Lauder - Modern muse Le Rouge nici nu prea e de gasist peste tot (cel putin online)

 
La 3 martie 2016 la 23:39 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

aia cu lista ..e una lunga de tot, clar am niste "iubiri" pe care le voi cumpara din nou

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire