vineri, 1 iulie 2016

Produse teminate în ultima perioadă

   În ultimul timp am reușit să termin mai multe produse, deoarece mi-am propus să nu îmi mai cumpăr altele până nu termin ce am început. De obicei când mă plictisesc de un anumit produs îl pasez mamei mele,asta când vine vorba de produse de machiaj în ceea ce privește produse pentru ten nu am nici o șansă deoarece nu folosește. Și uite așa am umplut o pungă destul de voluminoasă, de care am decis că este cazul să scap.

Acum când mă uit la poză parcă nu mi se par așa de multe, mai mult voluminoase cred că este printre puținele postări de produse terminate în care toate mi s-au părut chiar bune și sunt hotărâtă să le re-achiziționez la un moment dat.

Produse pentru îngrijirea tenului


Despre produsele Ryor nu am povestit prea multe, sunt primele încercate din gama profesională și sunt chiar bune , prețurile sunt decente având în vedere cantitățile generoase. Când le-am achiziționat prima dată nu am fost sigură la ce să mă aștept dar mă declar mulțumită și nu regret achizițile făcute cu siguranță voi achiziționa produse de la acest brand.
Din secțiunea măști am terminat două despre fiecare dintre ele puteți citi aici și aici, masca Vivanatura am achiziționat-o de câteva ori până acum așa că, cu siguranță îmi place.
Brandul REN l-am descoperit anul trecut, am rămas vrăjită de REN Flash Rinse 1 Minute Facial și mai am unul neînceput în sertar(mai multe despre aceste produse puteți citi aici)
Mi-am mai cumpărat câteva produse de la Elemental până acum acesta fiind unul dintre ele, un exfoliant care se  amestecă cu diverse ingrediente. Efectul este  unul chiar bun iar prețul accesibil . Puteți citi mai multe despre acest produs în postarea de aici.

Produse pentru îngrijirea părului



Cele două produse de la TIGI le-am achiziționat anul trecut și le-am alternat și cu alte produse, cu toate acestea cantitatea aceasta ajunge o perioadă lungă de timp dacă raportez și la preț (mai ales că le-am achiziționat la reducere). O curiozitate satisfăcută, deja am mai pus ochii pe două din gamele lor .
Masca Loncolor a fost bună, în magazin are un preț decent deci merită încercată eu am citit atât impresii bune cât și mai puțin bune dar mie mi-a plăcut.
De câte ori îmi simt părul deshidratat îmi cumpăr o mască Dove, face minuni pentru părul meu. În momentul de față în baie am varianta cu ulei ( și nu, nu îmi unge părul).
Primul meu produs de la Phyto încercat dar și primul produs de păr anti-age, până la el nici nu știam că există așa ceva.Mai multe despre acest produs puteți citi în postarea de aici.

Produse pentru îngrijirea corpului



Dove rămîne printre preferințe alături de Nivea, recunosc că pe lângă mă tentează și alte produse dar tot la cele două branduri mă întorc.
La capitolul deodorant  folosesc de foarte multi ani Nivea Black &White, cu toate acestea la o vizită în Dm am decis să încerc altceva a fost bun dar nu ca și preferatul meu de aceea mă întorc la ceea ce știu că mă înțeleg cel mai bine. Cel mai bun produs atunci când ești leneș să te dai cu crema de corp, este perfect mai ales iarna când mi se usucă pielea excesiv.
Spuma de epilat este bunicică am mai avut această variantă tot mini ideală de luat în trusa de vacanță cu toate acestea necesită ceva hidratant după.


18 comentarii:

La 1 iulie 2016 la 00:55 , Blogger Romina Nicoleta a spus...

REEEEN <3 si ale mele sunt pe terminate :(

 
La 1 iulie 2016 la 01:18 , Blogger Unknown a spus...

DOVE AM FOLOSIT SI EU ,IMI PLACE

 
La 1 iulie 2016 la 01:41 , Blogger Bratu Gabriela a spus...

da...eu nu m-am inteles cu masca loncolor natura :( nici cu deodorantele nivea nu m-am impacat. as fi curioasa de produsele TIGI.

 
La 1 iulie 2016 la 02:36 , Anonymous Lory's Blog a spus...

Mi-am reamintit ce fain e laptele de corp sub dus de la Nivea cu q10!!!! Inca il mai am si aproape l-am consumat! A stat cuminte in baie toata iarna, dar l-am readus la viata. sau el pe mine! :))

 
La 1 iulie 2016 la 11:34 , Blogger Cristina a spus...

Si eu am masca de la Loncolor si imi place mult.

http://strumfette.blogspot.ro/

 
La 1 iulie 2016 la 22:16 , Blogger Unknown a spus...

Pielea si parul tau au fost rasfatate pe deplin.

 
La 2 iulie 2016 la 12:53 , Anonymous Anonim a spus...

Si mie imi plac mult lotiunile sunt dus. E asa de simplu sa le folosesti dimineata mai ales ca pielea mea e mai tot timpul deshidratata. Produsele de la REN inca nu le-am incercat dar le am pe lista :)

 
La 4 iulie 2016 la 01:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

hmm, poate punem o comnda pe una viitoare

 
La 4 iulie 2016 la 01:17 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

e ca la orice prode ti se potrivesc ..sau nu, am observat ca depinde si de sezon...

 
La 4 iulie 2016 la 01:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

chiar sunt bune

 
La 4 iulie 2016 la 01:18 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa tsi ca e ok si iarna, daca ti lene sa te cremuiesti...asa ca mine :)

 
La 4 iulie 2016 la 01:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

ma bucur ca ti se potriveste, am citit pareri pro dar si contra

 
La 4 iulie 2016 la 01:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

asa este ;)

 
La 4 iulie 2016 la 01:19 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

sa iti iei ren, mai ales masca de 1 inut este fabuloasa

 
La 4 iulie 2016 la 23:39 , Blogger coco a spus...

da stiu ca ai avut ceva treaba :)

 
La 5 iulie 2016 la 10:55 , Blogger Claudia's Choice a spus...

Ai fost o harnicuta! Si eu am adunat deja cateva produse in punguta de empties!

 
La 7 iulie 2016 la 03:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

cred ca le-am strans in apropae 2 luni, ma gandesc ca pana nu termin tot ce e inceput nu mai fac cumparaturi :)

 
La 7 iulie 2016 la 03:06 , Blogger Gutu Bianca Lucia a spus...

tu ma bati la partea asta...cred ca esti mult mai consecventa decat mine

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire