miercuri, 3 aprilie 2013

Produse de la FORMULA 10.0.6

        A-ti incercat produsele de la ei? Daca da...ce parere aveti?
Eu mi-am achzitionat patru  produse si le-am cumparat de la Sephora, asta inante sa imi cumpar produsele de la Mario Badescu .
ONE SMOOTH OPERATOR PORE CLENSING FACE SCRUB ZINC+OAT+PUMICE-e un scrub pentru fiecare zi, nu irita pielea si ii da o usoara stralucire.
DOWN TO THE PORE BLACKHEAD BANISHING PORE STRIPS TEA TREE+ KAOLIN-foarte bun, mi s-a parut ca e unul dintre cele mai bune tratamente cumparate din magazin.
RESCUE ME!ACNE BLEMISH TREATMENT ORIGINAL FORMULA-la mine nu a avut nici un efect, l-am luat deoarece l-am vazut in gama cu celalalte produse si am vrut sa il incerc....dar sigur nu l-as mai cumpara. 
Al patrulea produs era ca o masca care se punea pe frunte si nas, din pacate l-am folosit si am aruncat cutia. Am fost la Sephora sa reachizitionez mastile, dar din pacate nu se mai gasesc.....pacat..tot ce  e bun scot....
HAVE A NICE DAY!!!

Etichete: , , , ,

Produse de hair care

Mi -am tot batut capul despre ce sa scriu, asa ca, azi m-am gandit sa va arat ce produse folosesc pentru ingrijirea parului. Dupa cum se vede le cam schimb, asta probabil si din cauza faptului ca nu am gasit ceva ce sa ma multumeasca. Produsele de la Balea sunt noi, deci nu ma pot pronunta, voi vedea pe termen lung daca au efect sau nu.
HEAD&SHOULDERS Menthol- il folosesc ocaziona,imi place cum miroase...si cam atat deoarece nu am probleme cu matreata. Oricum e un sampon bun, inca nu am auzit pe nimeni sa zica ceva rau despre el.
ADVANCE TEHNIQUES MAROCCAN  ARGAN OIL-cred ca acesta e toata gama. Hidrateaza bine parul, dar mie imi da impresia ca mi se ingrasa parul mai repede. Din toata gama cel mai mult imi place serul, il folosesc putin pe varfuri in zilele cand imi sta aiurea parul.
PANTENE COLOR THERAPY-pe acesta l-am cumparat din lipsa de inspiratie si in amintirea Pantenului care l-am folosit cand eram in liceu. Atunci imi placeau produsele de la ei, dar dupa ce am cumparat samponul acesta mi-am dat seama ca nu e nici bun, nici rau, dar nici nu face nimic. Am avut si balsamul, dar pe acela l-am terminat.
THE BODY SHOP Rainforest Moisture Conditioner 400 ml-cumparat tot din lipsa de altceva. M-am gandit  Body Shop e bunicel, nu a fost tocmai ieftin 46 de lei...dar dupa ce l-am folosit , l-am si dat deoparte. Parca in afara de mirosul placut pe care il are nu face nimic pentru parul meu, mi se incurca parul la pieptanare. Ciudat rau mai ales ca folosesc balsamul tocmai pentru a ma piptana mai usor. Poate alte persoane se impaca bine cu el, pentru mine nu e bun si nu il voi reachizitiona.
THE BODY SHOP Coconut Oil Hair Shine-il folosesc dupa ce imi usuc parul, ofera stralucire si un miros placut de cocos. Dar mare grija daca il achizitionati, folositi putin sau arata ca si cum ti-ai turnat ulei pe par.
FAVISAN ULEI -pentru par, il folosesc inainte de a ma spala .Pun pe varfuri si stau cam o ora dupa care spal bine cu sampon. Pentru cine are varfuri despicate, ajuta parul sa nu arate ca o matura.
GEROVITAL SER HIDRATANT TERMOPROTECTOR-este un super produs. Se foloseste pentru protejarea parului de caldura aparatelor pentru coafare
ORIFLAME HairX Repair Therapy Overnight Treatment-da un luciu frumos parului, mirosul este un pic cam puternic.

Fiecare produs este bun in felul lui, poate eu nu ma impac bine cu unele dar alte persoane sunt foarte incantate de ele.

Si la final sa va arat ce unghi am fost ieri sa imi fac...ador culoara asta!!!! :)

Etichete: , , , , , , , , ,