joi, 17 iulie 2014

Aslavital Anti-Dark Circles Gel

             Am de ceva timp postarea aceasta în plan, dar atât am tot amânat-o încât am ajuns să termin  tot produsul. Din cauza pauzei mele destul de lungi am rămas în urmă cu multe postări, dar promit că îmi revin asta până nu plec din nou în concediu. L-am primit să îl testez aproximativ acum două sau trei luni, bineînţeles ca l-am şi pus la treabă în ziua în care a ajuns. De obicei mă plictisesc repede de produse şi le schimb, acesta mi-a plăcut suficient de mult încat doar pe el l-am folosit .

La capitolul riduri sub ochi stau foarte bine, nu am mai deloc singurul lucru care mă deranjează des este că atunci când trag curent sau răcesc mi se umflă sub ochi inclusiv pleoapele.O problemă minoră aş zice eu se rezolva în modul cel mai simplu cu două linguri ţinute la rece şi aplicate local, dar având acest produs la îndemână l-am băgat în frigider şi l-am aplicat rece. Efectele se văd repede, pielea rămâne hidratată şi cu aspect luminos. Pe lângă faptul că este un produs care merită încercat pentru calităţile lui vreau să îl laud şi pentru ambalajul foarte bine gândit. 



   Dacă primele creme destinate folosirii sub ochi erau în borcanele (total neigenic) şi trebuia să bagi degetele în borcanel de cele mai multe ori îmi era lene să fac acest procedeu aşa că săream peste el,  acest recipient îmi place foarte mult. 
Ce promite:
-are puternice efecte antioxidante,revitalizează şi energizează celulele
-complexul de peptide  au o acţiune profundă crescând elasticitatea , fermitatea şi î,bunătăţeşte circulaţia perioculară oferiond un aspect natural pielii


                                                      
Preţ:23,76 ron pe siteu Farmec
Cantitate:15 ml
Deşi cantitatea pare mică ajunge apoximativ o lună şi jumătate, deoarece la o utilizare este suficint o singură pompiţă.Tot datorită sistemului de dozare nu se iroseşte nici măcar o picătură de produs. 
Preţul este unul modic, la fel ca la toate produsele achiziţionate de la acest brand.
 Sunt curioasă dacă una dintre voi a încercat acest produs..ce părere aveţi?
Ce alte produse de la acest  brand îmi recomandaţi să testez?


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin şi Instagram

Etichete: , , , , ,