miercuri, 24 septembrie 2014

Mersea Dead Sea Facial Peeling Mask

    Bună dimineaţa dragele mele, astăzi m-am gândit să vă povestesc câte ceva despre ultimul brand descoperit online şi beneficiile lui asupra tenului. Dacă mă urmăriţi de ceva timp, ştiţi că sunt mare fan măşti .
Despre îngrijirea tenului am tot povestit dar vreau să întăresc cu litere mari cât este de importantă exfolierea tenului înainte de aplicarea oricărei măşti. În mod normal îmi îngrijesc tenul zi de zi cu :clenser, tonic şi cremă hidratantă iar seara ser. Dar atunci când îmi simt tenul încărcat folosesc produse exfoliante, iar ultimul brand descoperit se numeşte Mersea-Dead Sea  şi conţine extracte din apa  Mării  Moarte.


 Mersea Dead Sea Facial Peeling Mask, care este un produs doi în unul.În primul rând este mască , ceea ce m-a atras să o încerc, iar în al doilea rând este un exfoliant excelent, fiind foarte blând cu tenul meu destul de mofturos în anumite perioade.  

Masca este o combinaţie între nămol din marea moartă, extract de aloe vera vitamina E şi argilă naturală.
Beneficii:
-curăţarea feţei prin înlăturarea celulelor moarte
-deschide şi curăţă porii
-înbunătăţirea circulaţiei sanguine şi vindecarea ţesuturilor afectate
-are rol în tonifierea pielii redându-i prospeţimea şi sănătatea

Modalitate de utilizare:
   Ca orice mască este aplicată după ce tenul a fost demachiat şi curăţat în prealabil, după care se aplică un strat de mască pe faţă şi gât.Textura măştii este cremoasă, fiind foarte uşor de întins.



 Ca şi cantitate mi se pare cei 125 ml suficient pentru a fi folosit timp îndelungat, mai ales că nu trebuie folosit foarte mult produs.Eu aplic un strat subţire cât să acopere uniform , şi îl las 15 minute...l-am lăsat şi mai mult şi nu s-a întâmplat absolut nimic, mi se pare chiar că are efect şi mai bun. 



 Această mască nu se usucă, de aceea nu este nici greu de îndepărtat, cu toate acestea mie îmi place să o îndepărtez cu un burete kojac.

Exfolierea blândă a tenului are beneficii multiple...
   După cum cred că ştiţi deja exfolierea tenului şi în general a pielii este foarte importantă, deoarece ajută la curăţarea în profunzime şi îndepărtarea celulelor moarte şi ajută chiar la ameliorarea acneei, în condiţia în care exfolierea se face cu un produs cu o textură fină. 
El nu trebuie să lase pielea roşie sau să o zgârie, am învăţat acest lucru de-a lungul timpului după ce am văzut că, cu cât alegeam produse mai abrazive cu atât tenul meu arată mai rău. Înainte de a aplica orice gen de exfoliant, ar fi bine să utilizaţi metoda aburilor pentru a deschide porii asta ajută şi mai mult produsul folosit.
Pentru a vedea efectele trebuie să vă exfoliaţi tenul de cel puţin două ori pe săptămână şi asta în mod continuu, pentru ca efectele să fie la fel de bune şi să se păstreze.


 Părerea mea:
    Este uşor de utilizat având o textură cremoasă, cu particule mici  nu o usucă tenul şi nu îl "strânge" cum o fac alte măşti. Încă de la prima aplicare mi-a plăcut la acest produs mirosul fin, la culoare mă aşteptam să fie gri ca nămolul şi am fost plăcut surprinsă să observ că este alb.
 Preţul acestui produs este 57 ron şi poate fi achiziţionat de pe siteul celor de la Jessy Store.Pe siteul lor mai găsiţi şi alte produse  dedicate:tenului, corpului, părului comercializând diferite branduri, pe lângă cele de la Mersea, mai au şi: Kibio, Mustela, Vichy, Nuxe şi încă câteva mai cunoscute sau mai puţin cunoscute la noi în ţară.Pentru că în ultimul timp mă atrag tot mai mult gamele bio, am descoperit brandul Bio Secure care are nişte geluri de duş din care cu siguranţă voi încerca ceva cât de curând. Vă invit să le vizitaţi magazinul, poate vă face ceva cu ochiul.


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , ,