miercuri, 21 ianuarie 2015

Elmiplant SKIN MOISTURE șervețele demachiante ten normal/mixt

   Într-o perioadă eram înnebunită după șervețelele demachiante, nu foloseam demachiat dar foloseam șervețele care mi se păreau practice și până la urmă îmi era simplu să deschid un pachet cu un șervețel gata îmbibat cu soluție. 
A fost o perioadă care a trecut, m-am învățat că ar fi mai bine clasicul demachiant cu clasicele dischete demachinte din bumbac, atunci am decis să nu îmi mai cupar șervețelele decât în concediu. 



Am uitat practic că există până înainte de Crăciun, când am primit cadou pachetul cu CC cream și alături erau și aceste șervețele .
Promit să curețe eficient și sa hidrateze tenul și zona ochilor, cu extract de gutu 100% natural.



Nu conține:parabeni,parafina și colorant
Prețul pachetului a fost 15 ron dacă țin bine minte ,iar șervețelele costă undeva la 9-10 ron dacă sunt cumpărate separat.De obicei folosesc  atât CC creamul care a venit cu el dar și bb cremul de la Skin Food și am observat că atunci când mă demachiez de cc șervețelele curăță foarte bine fiind necesare pentru o curățare bună două șervețele , dar când folosesc bb am nevoie de cel puțin patru șervețele și tenul tot nu este curățat de tot machiajul.Nu cred că îl voi reachiziționa tocmai din acest motiv.