joi, 26 noiembrie 2015

Sezonul celor mai frumoase cizme a inceput

Toamna este unul din anotimpurile mele preferate dar si momentul in care pot experimenta o multime de tinute. Elementul preferat din garderoba de toamna sunt cizmele, iar acest tip de incaltaminte imi ofera atat de multe modele, perfecte petru fiecare tinuta sau eveniment. Fie ca alegi o pereche de cizme maro, sau o pereche clasica, intodeauna imi vor oferi posibilitati nelimitate de a le purta.


Cu atat de multe modele, culori si texturi, toamna aceasta trebuie sa fii si tu in tendinte. In functie de stilul tau si preferinte, fie ca vei alege o pereche de botine sau o pereche de cizme elegante cu toc, poti crea o tinuta superba. Iar daca esti o persoana entuziasmata si gata sa incerce cat mai multe modele , cum sunt eu, atunci ghetele cu siret, UGG-urile, botinele cu varful ascutit, cizmele cu toc sau cu platforma, cizmele cu blana sau din piele intoarsa sunt gata si te asteapta.

Botine pana la glezna. Acestea se potrivesc cel mai bine cu o pereche de pantaloni mai largi sau o pereche de jeansi. Pentru a arata impecabil ai grija sa pastrezi putin spatiu intre cizma si pantaloni. Botinele cu putin toc sunt alegerea perfecta pentru o zi la birou. Dau putina eleganta tinutei tale, si in acelasi timp, sunt confortabile.

Cizmele inalte sau pana peste genunchi sunt eleganta pura cand stii cum sa le porti si sa le asortezi cu tinuta. Sunt perfecte pentru a ascunde gleznele groase, si pot crea impresia de picior alungit. In plus, acestea pot fi destul de calduroase. Poarta-le cu o pereche de skinny jeansi. Daca blugii sunt stramti pe picior si iti vin bine picioarele tale vor arata instananeu mai lungi.  


O alta combinatie excelenta sunt cizmele lungi cu fuste. Indiferent ca este o fusta mai lunga sau mai scurta, va arata bine oricum, insa o fusta maxi care acopera o parte din cizmele tale va arata extrem de elegant. Totusi ai grija sa nu porti cizme peste genunchi care sa acopere doar prima parte a cizmei. Acest lucru va parea demodat.

Cizmele medii sunt cele mai populare si mai confortabile. Alege culori neutre si tricoturi confortabile si cizme maro pana la glezna. Este o tinuta extrem de confortabila si poate fi purtata la o plimbare prin parc.

Pentru a prelungi viata cizmelor tale trebuie sa ai grija de ele. Cizmele au foat initial purtate pentru a ne proteja picioarele de temperaturile scazute si conditiile meteo nefavorabile. Prin urmare, atunci cand alegi o pereche de cizme trebuie sa le alegi bine. Trebuie sa fie rezistente si calduroase, mai ales daca vei fi nevoita se le porti zi de zi.

Cizmele vin in diverse stiluri si modele, iar cand trebuie sa le asortezi cu o anumita tinuta poate fi mai dificil. Atunci cand vine vorba de a alege ceea ce se potriveste exista alegeri optime care te vor ajuta sa areti extraodinar fie ca vorbim despre cizme maro, botine cu toc, sau cizme peste genunchi. Trebuie sa stii ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Etichete: , ,

#Dichisar de Craciun, sau targul de cadouri la care e obligatoriu sa ajungi iarna asta | 12-13 Dec.

Organizate de cea mai mare comunitate creativă din România, evenimentele din seria #Dichisar by Breslo.ro ne-au obisnuit deja sa ne asteptam doar la ce e mai bun din sfera creativa romaneasca! Ne vedem pe 12-13 Decembrie la ediția de Craciun!


#Dichisar de Crăciun va avea loc în weekend-ul 12-13 Decembrie, 09:00-20:00, în plină febră a cadourilor de Crăciun. In mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).
_____________________________________

INTRARE GRATUITA! Detalii pe evenimentul Facebook >> https://www.facebook.com/events/530849593740943/
_____________________________________
 
Gândite ca showcase-uri de creativitate românească, evenimentele #Dichisar sunt ocazii rare și prețioase în care publicul Bucureștean poate face cunoștință cu noii creatori români. Sunați-vă deci prietenii și veniți impreună să petreceți alături de noi un weekend fun cu shopping de Crăciun, muzică bună și creativitate cât cuprinde.
 

60 de creatori tineri și super-talentați, cu cele mai originale cadouri de Crăciun


Mănuși funky, jucării deștepte, globuri atipice, haine, genți, bijuterii și cosmetice, fiecare selectate cu atenție și lucrate individual de cei mai talentați creatori români. Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toti >> https://www.facebook.com/events/530849593740943

Stație de reparații creative, via Cusut și Brodat, Atelierul de Reparații & FashionHunt
Stii puloverul pe care îl porți în neștire chiar dacă are deja 2 găuri? Sau jucăria aceea care mai are puțin și se dezmembrează? Adu-le la #Dichisar să fie reparate creativ, cu petice colorate, broderii profesioniste și alte trucuri handmade cum n-ai mai văzut. Specialistii de la Cusut si Brodat si Atelierul de Reparatii fac magie!

Brunch cu bunătăți de iarnă și cea mai bună cafea din oraș, via Coftale
Bariștii de la Coftale sunt super pasionați de tot ce înseamnă cafea. Iți pot povești ore întregi despre sute de soiuri de care n-ai auzit niciodată, până găsești unul care să te transforme din iubitor de ceai în dependent de cafea. Doar urmăriți aromă și o să îi găsiți la #Dichisar de Crăciun.

Colțul cu Răsfăț Festiv - Tatuaje cu henna, Coafuri împletite, Nail art si masaj profesionist
Ne gatesc de sărbători Cistina Iacob de la Henna Collection, Alexandra Paun de la Impletituri si Ioana Ignat de la Kitty Claws, iar instructorii talentati de la Centrul de masaj BioFocus ne maseaza umerii pana uitam ca am stat toata ziua la biou.
_____________________________________

Va asteptam cu drag la #Dichisar, pe 12-13 Decembrie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, sa nu uitati! >> https://www.facebook.com/events/530849593740943/

Despre Breslo.ro  
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.
 
Despre seria de evenimente Dichisar  
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați. Evenimentele Dichisar sunt construite în jurul unui număr limitat de expozanți foarte atent selecționați și imbogățite cu acțiuni din sfera urban beauty&lifestyle.
 
Cu sprijinul:

Si suportul media al:

Fashionably blogged by:


Etichete: ,

Simte-te liberă cu noua gamă NIVEA Intimo Fresh!

Simte-te liberă cu noua gamă NIVEA Intimo Fresh!
Ştiai că zona intimă necesită o îngrijire diferită faţă de restul corpului?
Spune adio săpunului sau gelului de duş şi descoperă noua gamă NIVEA Intimo Fresh, special creată pentru cea mai delicată zonă a corpului tău. Adaugă pasul îngrijirii intime în ritualul zilnic de frumuseţe şi bucură-te de prospețime întreaga zi!

Nu-ţi face griji că va trebui să aloci foarte mult timp pentru asta, deoarce noua gamă de la NIVEA oferă îngrijire rapidă, eficientă şi delicată, contribuind major la întărirea barierei de protecţie împotriva iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor, datorită ingredientelor naturale.

Iritaţiile pot apărea atunci când zona intimă este îngrijită necorespunzător, cu produse destinate îngrijirii corpului. Deoarece PH-ul zonei intime este mai scăzut spre deosebire de cel al pielii corpului, noua gamă NIVEA Intimo Fresh
menţine pH-ul vaginal la un nivel normal și oferă îngrijire delicată, fără coloranţi, săpun sau alcool.


Aflați mai multe »

Etichete: