marți, 4 noiembrie 2014

Bioderma Sensibio H2O pentru tenul sensibil

  Despre Bioderma bănuiesc că aţi citit multe  lucruri pozitive, eu am ocolit o perioadă îndelungată acest brand după ce am avut o experienţă bizară cu unul din produsele lor. Nu pot spune că aceea experienţă a fost una negativă, pur şi simplu mi s-a părut că produsul respectiv nu avea absolut nici un efect asupra tenului meu ,aşa că am considerat că, pe data viitoare este o investiţie care nu merită. La sfărşitul lunii iulie am participat la un concurs unde am avut norocul să câştig apa micelară  Bioderma. M-a  încântat mai mult ideea că toata lumea o laudă...m-am gândit că, dacă tot l-am câştigat nu pierd absolut nimic dacă o încerc. Deşi atunci când a ajuns mai aveam  alte produse desfăcute le-am dat la o parte şi l-am încercat din prima seară, pot spune că am avut aşteptări mari încă de la prima utilizare.






Ce promite:

-cu formulă specială pentru pielea sensibilă, normală spre uscată

-îndepărtează până şi machiajul rezistent la apă

-nu usucă pielea deşi îndepărtează impurităţile

-ajută la eliminarea senzaţiei de iritare după folosirea unui clenser

-produsul nu conţine:parfum , alcool şi phenoxyethanol(stabilizator de parfumuri  şi conservant)

-garantează o toleranţă oculară şi cutanată

Preţ:40 ron

Cantitate:250 ml

Valabilitate:12 luni de la deschidere

Modalitate de utilizare:se foloseşte de două ori pe zi , dimineaţa şi seara. Se aplică pe o dischetă demachiantă după care se şterge faţa până când pe dischetă nu mai rămân reziduuri de machiaj.


Tenul meu este unul mixt, dar cu toate acestea el este şi sensibil datorită acţiunilor repetate  pe care le-am exercitat cu diferite produse agresive.

Mi-a plăcut încă de la prima folosire că nu irită ochii,şi cum am ochii sensibili la unele substanţe de data aceasta nu mi-au lăcrimat ceea ce pentru mine a fost extraordinar.După ce l-am utilizat în prima seara dimineaţa mi s-a părut că pielea mea are un alt aspect, pe lângă faptul că a rămas catifelată la atingere arată mai luminos.

De multe ori folosesc doar această apă pentru a mă demachia, deşi după cum am experimentat  îmi place să o folosesc după ce în prealabil am folosit un demachiant şi cu apă să şterg rezidurile lăsate de acestea şi în unele cazuri dacă a mai rămas puţin machiaj.Deşi am varianta de 250 ml Bioderma mi se pare foarte spornică, sistemul de dozare nu permite risipirea produsului ajustând dojazul în funcţie de necesitate. Curăţă foarte bine machiajul, si nu este necesar să insistaţi tare cu discheta, pur şi simplu puteţi ţine câteva secunde pe pleoape pentru a înmuia machiajul, şi apoi curăţaţi cu mişcări circulare.

 După cum ştiţi, demachierea este un pas foarte important în rutina noastră de îngrijire, prin urmare vă recomand să alegeţi produse de calitate, care să nu vă agreseze tenul.

  Dacă vi se pare prea scump în varianta full-size şi vreţi să îl încercaţi în varianta mini de 100 de ml, astfel vă puteţi convinge dacă merită sau nu. De asemenea, loţiunea micelară este disponibilă în mai multe variante, potrivite fiecărui tip de ten. 
Pentru mai multe detalii despre produsele Bioderma puteti vizita situl lor oficial.


Voi cum vă demachiaţi ?

Etichete: , , ,

Gama MULTIPERFORMANTA de la Ivatherm

       După cum cred că aţi văzut sunt mare fan al brandului Ivatherm, indiferent de problemele pielii sau sezonul în care sunt întotdeuna am găsit produsul potrivit tenului meu.
Odată cu schimbarea sezonului, pielea sensibilă poate deveni uscată şi are nevoie de o îngrijire specială, de aceea Ivatherm a conceput  gama MULTIPERFORMANTA.



Ce este gama MULTIPERFORMANTA?
O combinație optimă de ingrediente ocluzive și umectante, dar și cu inductori de hidratare.
Îndeplinește condițiile complete și necesare ale unui emolient eficient, cu acțiune simultană prin cele 3 mecanisme posibile pentru maximizarea hidratării pielii.

Pielea uscată....
Poate apărea la orice vârstă, fiind caracterizată prin lipsa de elasticitate, poate fi asociată şi cu un disconfort , mâncărimi dându-i tenului un aspect tern şi lipsit de strălucire.

Îngrijirea completă a pielii uscate....
 
Lapte demachiant pentru față și ochi - Înlătură machiajul și impuritățile de pe suprafața pielii. Elimină toxinele și îmbunătățește respirația cutanată.Preţ recomandat- 54.41 Lei

 
Cremă hidratantă pentru față- Este un veritabil program hidratant și nutritiv pentru pielea sensibilă, uscată.Preţ recomandat- 79.18 lei
  
Cremă hidratantă pentru corp- Hidratează, hrănește și calmează durabil pielea sensibilă. Limitează descuamarea accelerată a pielii.Preţ recomandat- 59.43 lei



Cremă hidratantă pentru mâini- Crema emolientă asigură hidratarea profundă, imediată și pe termen lung, redând suplețea pielii uscate și agresate a mâinilor.Preţ recomandat- 33.48 lei


Dacă sunteţi curioase să încercaţi produse din această gamă  puteţi achiziţiona din farmaciile partenere sau de pe siteul  http://www.ivatherm-shop.ro/

Etichete: ,