luni, 6 octombrie 2014

InstaLife # 40

    Hey glam girls....luni again, vreme mohorata de afara ma indeamna mai mult la somn decat sa lucrez ceva.Intotdeuna ma urnesc mai greu lunea, sa nu mai zic ca duminica spre luni nici nu prea pot dormi..cateodata e stresul de la lucru cateodata dorm duminica dupamasa sia tunci e dus somnul meu.



Am inceput din nou sa beau cafea, fara zahar doar cu lapte....





Am achzitionat Cosmopolitan, care a aparut neobisnuit de tarziu..din pacate luna acesta mi se pare cam slabut, nu am gasit mare lucru de citit si doar am frunzarito.




Am mancat o gramada de prostii in ultimele doua saptamani, priente altele si Cipscuit dupa ce am vazut de atatea ori reclama a trebuit macar odata sa vad cum este...Nu zic ca nu a fost bune , dar ma asteptam la o aroma mai puternica de usturoi....




De la colegi....








   De la soţul meu am primit un charm Pandora ...şi două clipsuri începe să îşi schimbe înfăţişarea brăţărica mea :)


     Sâmbătă am făcut şi o mică tură de shopping pe lângă evenimentul la care am fost, şi revin cu păreri despre noile achiziţii după ce îmi fac o părere.
În rest am mai primit o grămadă de lucruri, însă  nu le-am făcut poze....mulţumesc Alexandra , Anita şi Alina pentru cadourile super faine pe care mi le-aţi trimis :*


Etichete: