sâmbătă, 13 decembrie 2014

Mancare pentru pisici mofturoase, cu instincte salbatice - Taste of the Wild

Pisicile sunt cunoscute ca niste animale de companie pretentioase la mancare, sunt pana la urma animale carora le place sa fie alintate, le place sa fie tratate cu atentie, care iubesc confortul si sunt putin sau mai mult sirete. Aveam o pisica acum cativa ani care de fiecare data cand ii dadeam de mancare se uita la mine intrebator, cu o expresie ceva in genul “asta e tot ce poti” se uita la mancare, la mine, mieuna, se intorcea si pleca. De asta prefer eu cainii, insa de curand prietena mea a primit o pisica de ziua ei, o pisica frumoasa, draguta si foarte prietenoasa, dar mofturoasa la culme. Tot ce manca este carne cruda si lapte. Am incercat mai multe feluri de mancare dar nimic nu a mers. In cele din urma am dat de gama de mancare de la Taste of the Wild pentru pisici si am reusit sa satisfacem mosturoasa imblanita.





Pisicile cred ca pastreaza o buna parte din natura lor salbatica chiar daca sunt domesticite. Am observat asta prin instinctul de vanator pe care continua sa il aibe. De fiecare data cand vede o vrabie sau un porumbel vede o prada, si se pregateste sa atace. Acest instinct salbatic se manifesta si prin preferintele de mancare. Taste of the Wild pentru pisici este o hrana uscat care ofera un tip de alimentatie asemanatoare cu ce ar gasi in salbaticie. Nu contin cereale, sunt bogate in carne de pastrav si somon, precum si fructe si legume, pentru a avea o alimentatie echilibrata.


Deocamdata pisicii noastre ii place Taste of the Wild pentru pisici, am incercat mai multe formule, precum Taste of the Wild Cat Canyon sau Taste of the Wild Rocky Mountains si au mers ambele. Daca ai o pisica mofturoasa, care nu se prea intelege cu mancare ce o oferi, eu iti recomand sa incerci Taste of the Wild pentru pisici. Gasesti la PentruAnimale.ro gama de produse de la ei.