marți, 20 ianuarie 2015

Cosmobeauty vă invită la ediția a VI-a în perioada 13-14-15 martie la Sala Polivalentă

Bună dimineața, astăzi este o zi obișnuită dintr-o săptămână obișnuită, dar m-am gândit că ar fi tare drăguț să vă înveselesc ziua cu o veste bună mai ales pentru fetele care locuiesc în București și în apropierea Bucureștiului.


Ca în fiecare an Cosmobeauty cel mai mare târg de beauty din România își deschide porțile în perioada 13-14-15 martie pentru prima dată la Sala Polivalentă .

Ajunsă la a șasea ediție Cosmobeauty  aduce în aceeași locație  cea mai diversificată ofertă de pe piața românească, precum și cele mai renumite firme din domeniu.

Pe lângă  noile produse apărute pe care le puteți vedea aici, specialiștii vă întâmpină  cu idei noi, inovații în materie de beauty inclusiv pe sectoarele complementare , elemente introduse în medicina estetică  și activități  abordate în saloane de înfrumusețare, clinici și Spa-uri. 
Cosmobeauty reunește aspecte de maxim interes: Estetica aplicată ( cosmetică facială și corporală, coafură, makeup, aparatură și echipamente, manichiură-pedichiură, masoterapie, etc) și Medicina estetică tocmai pentru a oferi profesioniștilor din aceste domenii o perspectivă de informare la 360°, într-o piață în căutare de repere, profesionalism și calitate.
Nu vor lipsi prezentările la scenă, demonstrațiile de machiaj și coafură, seminarii, concursuri  și întâlniri cu cele mai importante  personaje de pe scena de beauty din Romania și din Europa.

Pe lângă toate acestea se pot achiziționa produse la oferte promoționale, precum și reduceri de preț pentru vizitatori.