miercuri, 17 februarie 2016

Scapa definitiv de sforait, pentru un somn linistit


Sforaitul a devenit astazi un fenomen din ce in ce mai frecvent, ce afecteaza atat calitatea somnului, cat si viata de cuplu. Statisticile arata ca aproximativ 45% din europeni sufera de aceasta afectiune, iar 80% din cuplurile in care unul dintre parteneri sforaie dorm periodic in camere separate. De asemenea, noua din zece cupluri afirma ca relatia lor ar avea de castigat daca nu ar avea aceasta problema.
Cei mai predispusi la aceasta afectiune sunt barbatii. Aproximativ 45-50% dintre barbati sforaie, in timp ce la femei procentajul este mult mai mic, 25-30%. Daca ne raportam la copii, 5.6% dintre acestia sforaie in mod obisnuit.
Aflați mai multe »

Paula’s Choice Skin Balancing Oil-Absorbing Mask

   Am o listă mare cu produsele  Paula’s Choice mai ales că în ultimul timp am început să caut informații mai multe despre produse și am vizualizat o grămadă de clipuri pe youtube, mai ales că nu sunt ieftine și nu aș vrea să greșesc în alegeri.
Pentru că sunt colecționară de măști pentru față , încă de la prima achiziție de la ei am zis că trebuie neapărat să încerc una . Din păcate pe site se găsesc doar două măști: una pentru ten uscat(nu este cazul meu) și una pentru tenul mixt/gras. Am profitat că, cu ajutorul codului 10ANIPC  era reducere de 10% și am compensat reducerea cu transportul așa că am ieșit în câștig .



Aflați mai multe »

Etichete: